- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.606
- 398
Yalnız şöyle bir şey var arkadaşlar. İkinci çocuklarda yaş risk olmuyor zaten, kayınvalidem de eşimi kırk küsür yaşında doğurmuş ama ilk çocuklarda ileri yaş düşük bir risk oluşturabiliyor. Ama dediğim gibi bu doğurganlığınızla ilgili, 20'lerinde olup çocuğu olmayan kadın kalmazdı herşey sadece yaşa baksaydı.
Tıka kulaklarınıFountain ....
Evlilik her yaşta olabilir ... çocukta doğurganlığın devam edene dek .
38 e ramak kaldı ... Bu aralar 2. çocuk olsa güzel olur diyorum . Düşün daha diyorum , düşünüceğiz... karar vereceğiz ... bekleyeceğiz bir de ... Oldum mu sana 40 ....nasipse o da.
Acelimiz yok... geç kalma endişemizde . Kaldı ki ben 12 yıla girdim evliliğimde .
Ne aman yaşım geçti diye evlen ... ne evlen hadi diyenlere kulak as .
O arkadaşınla da çok samimi olma derim ben . Fazla dengesiz .
O kaide yok. Benim anneciğim 38inde anne oldu. Darısı başına :) Hiç takma etrafı. Annem 8aylıkken ne yapacaksın bu çocuğu aldırsana diyenler oluyormuş. Millet deli anacım :) Sen kendini nasıl iyi hissedersen öyle yürü yolunda.Ben bekarim 34 yaşıma girdim evli değilim bu işler nasip her işim geç olur dogru adami buldum ama henüz ciddi adımlar atılmadı.
Sorum bu değil zoruma giden bir cümle işyerinde biri bana bu yastan sonra evlilik mi olur çocuğun olmaz nerdeyse babaanne olcaksin su lafları kayde alir gibi davranmadim ama kafama takmisim demek ki yazmak istedim..
İnsan 35 den sonra evlenemez anne olamaz diye bir kaide mi var
Bence ciddi düşün Aus çok pişmanım daha önce 2. çocuğu düşünmediğime, oğlan 10 yaşına geldi benim. Arada çok yaş farkı olacak keşke 3-4 yaş fark olaydı diyorum şimdi. İnşallah Rabbim hayırlısını nasip eder.
Bence ciddi düşün Aus çok pişmanım daha önce 2. çocuğu düşünmediğime, oğlan 10 yaşına geldi benim. Arada çok yaş farkı olacak keşke 3-4 yaş fark olaydı diyorum şimdi. İnşallah Rabbim hayırlısını nasip eder.
Bunu bilmiyordum. İkinci çocuksa ileri yaş problem değil mi?
yooooo olunuyorBen bekarim 34 yaşıma girdim evli değilim bu işler nasip her işim geç olur dogru adami buldum ama henüz ciddi adımlar atılmadı.
Sorum bu değil zoruma giden bir cümle işyerinde biri bana bu yastan sonra evlilik mi olur çocuğun olmaz nerdeyse babaanne olcaksin su lafları kayde alir gibi davranmadim ama kafama takmisim demek ki yazmak istedim..
İnsan 35 den sonra evlenemez anne olamaz diye bir kaide mi var
Kirkindan sonra Anne olan benim de çok tanıdığım var. Olunur yani. Yalnız şunu demek istemiştir belki küçük çocukla uğraşmak enerji istiyor. O bakımdan zor olabilir sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?