35 den sonraki yaslarda anne olunmaz mi

Lutfen insanlarin soylediklerini cok takmayin ,bende 37 yasindayim,
Cocugum yok bekarim kismet olurda evlenirsem neden olmasin ,
Kim karar veriyor kac yasinda ne olacagimiza ,
Ben cocukken komsumuz ve gelini ayni anda hamile kaldi ,
Amca yegen yasitlar ,
Gereksdiz laflari duymayin ,takmayin

Bunu bilmiyordum. İkinci çocuksa ileri yaş problem değil mi?

Bence ciddi düşün Aus çok pişmanım daha önce 2. çocuğu düşünmediğime, oğlan 10 yaşına geldi benim. Arada çok yaş farkı olacak keşke 3-4 yaş fark olaydı diyorum şimdi. İnşallah Rabbim hayırlısını nasip eder.

Bi akrabam 34te evlendi. Gerdek gecesi de hamile kalmış :)

O kaide yok. Benim anneciğim 38inde anne oldu. Darısı başına :) Hiç takma etrafı. Annem 8aylıkken ne yapacaksın bu çocuğu aldırsana diyenler oluyormuş. Millet deli anacım :) Sen kendini nasıl iyi hissedersen öyle yürü yolunda.

Benim oğlumda 7 oldu canım ... onlarında araları 8-9 yaş olacak .

Ama düşünüyoruz ya .

İstiyorum bunu biliyorum sadece cesaret kısmı biraz zorluyor .

Bence sende düşün :)

Ne güzel işte biri elden çıkmış. Şimdi ikincisini rahat rahat buyutursunuz. İlkinin ilgisinden çalmamis olursunuz. Kucuge kızıp hırsınızi buyukten çıkarmamiş olursunuz.

İnsanlar hep düşüncesiz ve patavatsizca konusuyor biliyorum bunu..Herşey erken olunca dört dörtlük mü oluyor.İnsan hayati senaryo gibi yazıp sonra oynayamıyor suan evet bir birlikteligim var ama sonunda evlilik olur olmaz diye düşünüp kasinca tuhaf bir hal aliyor mutlu olamiyorum ama bunun tam tersi anlik yaşadığım için mutluyum.
Ama son zamanlarda insanların aa sen 34 müsün en fazla 27 derdim cok şaşırdım ama çocuğun olmaz çok gec kalmissin demesi onlardan sanki yorum istedim ben.

Mutluluk neyle sınırlı bir eş çocuk para mı sadece bunlar yok diye ben ne oluyorum acaba sinirlendim sanırım biraz içimi dökmek istedim.Kaderimi yazdılar hiç evlenenem evlensem çocuğum olmaz.
İsyerim bu sekilde cevremin yarısı bu kafada.Evet mutsuz hissettiğim an ayrıldım evlenmek icin evlenmemek nedeniyle kosmadim.

yooooo olunuyor

ben oldum

Kirkindan sonra Anne olan benim de çok tanıdığım var. Olunur yani. Yalnız şunu demek istemiştir belki küçük çocukla uğraşmak enerji istiyor. O bakımdan zor olabilir sadece

30 yasinda menopoza girmis kadin cocuk sahibi oldu. 70 yasindaki kadin anne oldu. Yeterki Rabbim istesin olmazlar oluverir

Çüş derdim ben olsam cevap olarak. Ne münasebet ya. Ne demek bu yaştan sonra evlilik mi olur? Görev mi bu, iş mi nedir yani? Sevdiğin insanla ortak hayat kurmanın yaşı mı varmış? Çocuk da kısmet. İlk çocuğunu 38inde doğuran tanıdığım var. Babaanne de sensin deyin ona.

Ayy diyemedin mi en azından senin gibi babaanne suratlı değilim diye.
Ne çok ağız ishali insan var ya.

Kirkindan sonra Anne olan benim de çok tanıdığım var. Olunur yani. Yalnız şunu demek istemiştir belki küçük çocukla uğraşmak enerji istiyor. O bakımdan zor olabilir sadece

Çok empati kurabilen sezgileri kuvvetli biriyim resmen sinir etmek için dedi ki bu tarz insanlar o kadar çok ki yada iftardan bana tutturuyor denk geliyorlar isyerinde vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…