Doğuma Hazırlık 35. Haftadan sonra bebegi dönen var mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sudem32

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2018
34
12
3
31
Arkadaslar 35. Haftamdayim bebegim hala ters duruyor bu haftadan sonra donen var mi merk ediyorum cunku hafta ilerledikce donme ihtimali azaliyormus normal dogum istiyordum ama bakalimm hayirlisi

Doğum öncesi dönen de var.

Bir kadın hamileydi, doğum gününde bebeği aynı seninki gibi tersti, asansöre bindirildi doktor kontrolü altında, doktorlar sezaryen derken, bebek ters döndü, normal doğum yaptı. Bu tabii nadir olan bir durum. Daha ortalama 4-6 haftan var, neler olur neler. Umarım normal olur.

Doğum öncesi dönen de var.

Bir kadın hamileydi, doğum gününde bebeği aynı seninki gibi tersti, asansöre bindirildi doktor kontrolü altında, doktorlar sezaryen derken, bebek ters döndü, normal doğum yaptı. Bu tabii nadir olan bir durum. Daha ortalama 4-6 haftan var, neler olur neler. Umarım normal olur.
Tesekkur ederim inşallah

Merhaba hanımlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Var canım. 33. Haftadan 37. Haftaya kadar oğlum her hafta bir baş,bir makat geliş dönüyordu :) benimse kordonu dolanacak diye aklım çıkıyordu artık. ilk doğumum sezeryan olduğu için 2. De sezeryan olcaktı. O yüzden bize fark etmiyordu yani. Ama dönme şansı hala var.

Var canım. 33. Haftadan 37. Haftaya kadar oğlum her hafta bir baş,bir makat geliş dönüyordu :) benimse kordonu dolanacak diye aklım çıkıyordu artık. ilk doğumum sezeryan olduğu için 2. De sezeryan olcaktı. O yüzden bize fark etmiyordu yani. Ama dönme şansı hala var.
Inşallah döner bakalim :) sizin oğlan da baya hareketliymiş maşallah :)

Benim yüz gelişti. Sırtı dönüktü. Alın geliş de diyorlar. Doğum pozisyonuna döndü 40. Haftada bir gecede. O yüzden hiç endişe etmeyin
Ben yine de sezaryen olmak zorunda kaldım tabi

Benim yüz gelişti. Sırtı dönüktü. Alın geliş de diyorlar. Doğum pozisyonuna döndü 40. Haftada bir gecede. O yüzden hiç endişe etmeyin
Ben yine de sezaryen olmak zorunda kaldım tabi
Doktorum bu saatten sonra donmez diyor 38. Haftada sezeryan dedi gün aldik
Ben biraz daha beklesek mi dedim bebek gelisimini tamamladi bi kac gun daha beklesek farketmez dedi yinede tereddütlüyümm

Ben biraz daha beklesek mi dedim bebek gelisimini tamamladi bi kac gun daha beklesek farketmez dedi yinede tereddütlüyümm
Anlamıyorum bu Türk doktorlarını ya belki dönecek???
Bide yurt dısında terste olsa normal dopurtıyolar bizimkiler hemen sezeryan!!! Sinir oluyorum

Benimki baş aşağıydı ama yine de pozisyonu uygun değildi. Döndü kendi etrafında dönmesi lazımdı. Çok düşük ihtimal dedi doktor. Bir gecede döndü
Ama makat geliş biraz zor tabi. Yine de belli olmaz

Bizzat kendim yasadim cnm doktor sezeryan için randevu almam gerektiğini söylediği halde icimden almak gelmedi ne kadar inanirsin bilmem ama sagolsun arkadaşlar benim icin Salat-ı tefriciye dağıtmıştı ve kendiliğinden dönmüştü... Kün fe yekün... Rabbim insallah hayırlısı ile dönüp kucağına almayi nasip etsin... :emir_bebek: :KK69:

daha önce sezeryan geçmişi olmayan birini 2 hafta önce doğum yaptırmak çok mantıklı gelmiyor bana. kimi doktor doğum sinyali geldikten sonra sezeryana alıyor. doğum başladıktan sonra değil doğum sinyali aldıktan sonra. en azından 39. haftaya kadar beklemesi için görüş alsanız doktorunuzdan.

Anlamıyorum bu Türk doktorlarını ya belki dönecek???
Bide yurt dısında terste olsa normal dopurtıyolar bizimkiler hemen sezeryan!!! Sinir oluyorum
Bende anlamiyorumm sorduk hatta eskilerden ters bebekler nasil doguyorlardi diye sakat olma olu dogum riski cok fazla falan dedi

Bizzat kendim yasadim cnm doktor sezeryan için randevu almam gerektiğini söylediği halde icimden almak gelmedi ne kadar inanirsin bilmem ama sagolsun arkadaşlar benim icin Salat-ı tefriciye dağıtmıştı ve kendiliğinden dönmüştü... Kün fe yekün... Rabbim insallah hayırlısı ile dönüp kucağına almayi nasip etsin... :emir_bebek: :KK69:
Insallh canim amin cok tesekkur ederim.. Inanirim canim cunku benimde icimden hic gun almak gelmedi ben hala inanamiyorum gelecegine doktora dedim biraz daha beklesek dogum ters baslamasin o zman bebek sıkintıya düser dedi ama sali gunu once bakicak bebek dondu mu diye donmediyse sezeryann ..

Insallh canim amin cok tesekkur ederim.. Inanirim canim cunku benimde icimden hic gun almak gelmedi ben hala inanamiyorum gelecegine doktora dedim biraz daha beklesek dogum ters baslamasin o zman bebek sıkintıya düser dedi ama sali gunu once bakicak bebek dondu mu diye donmediyse sezeryann ..
Bol bol hareket et bari döner inşaAllah
Bide bebeği dönderen doktorlar da var araştırdınmı hiç?

daha önce sezeryan geçmişi olmayan birini 2 hafta önce doğum yaptırmak çok mantıklı gelmiyor bana. kimi doktor doğum sinyali geldikten sonra sezeryana alıyor. doğum başladıktan sonra değil doğum sinyali aldıktan sonra. en azından 39. haftaya kadar beklemesi için görüş alsanız doktorunuzdan.
Ilk hamileligim evet nornal dogumu cok istiyordum doktoruma dedim biraz daha bekleyelim diye ama bebek dogum kanalina ters girmesin diyor. 38+2 de olucak once tekrar muayene edicek. 36. Haftada nst de sancim cikmisti 37. Haftada cikmadi ayrica

Bol bol hareket et bari döner inşaAllah
Bide bebeği dönderen doktorlar da var araştırdınmı hiç?
Insallah Allahin izniyle hayirlisi olsun hareket ediuorum canm secde pozisyonunda duruyorum iyi geliyormus oda. Arkadasima devlet hastanesindeki ebe makkatan girip bebegi donduren ebeler var demis tecrube lazim onada karindanda cevirenler varmus ama her doktor da yapmiyor onu kafam.cok karisik esimde baska doktora gisip iyice kafa karistirmayalim diyor 😂

Back
X