Kacinci haftada sezeryan oldunBenimki dönmedi. Sezaryen oldu mecburen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kacinci haftada sezeryan oldunBenimki dönmedi. Sezaryen oldu mecburen.
39. Haftada. Suyum cok azalmiati ve kordon rahim agzina dayanmisti. Dogum kendiliginden baslarsa bebek icin hayati risk olusur dedi doktorum.Kacinci haftada sezeryan oldun
Canim sizin sezeryan icin gerekli durumlar varmis ama bende henuz su azalma gibi bisey yok sadece bebek donmedi ayaklari asagida en son nstde sancim da cikmadi39. Haftada. Suyum cok azalmiati ve kordon rahim agzina dayanmisti. Dogum kendiliginden baslarsa bebek icin hayati risk olusur dedi doktorum.
Canm benim bugun 37+6 . Masallah döndüğune cok sevindim hayirli bi sekilde kucagina alirsin insallah. Döndüğünü hissettin mi bu aradaCnm ben varim makat durustaydi hep 36 haftaligim suan donmus buhafta
Evet zaten daha vaktin var. Benim kizim 35 haftaya kadar dogum pozisyonunda idi. Ve hatta cok asgaida olduu icin erken dogum riskim vardi. 36. Haftada ters dondu. Makat gelis oldu bir daha donmedi. Doktor rahimde perde vardırondan donememistir demisti ama sezaryen sirasinda bakmis perde filan yokmus. Dogumdan sonra inadindan donmemis demisti :) suan 18 aylik hala inat.Canim sizin sezeryan icin gerekli durumlar varmis ama bende henuz su azalma gibi bisey yok sadece bebek donmedi ayaklari asagida en son nstde sancim da cikmadi
Canim bizim bebekte inat galiba yaa hiç donmedi ama hep makat geliş ayrica cok hareketlide degil ondan olabilir mi acaba :)) doktor 38+2 ye sezeryan icin gun verdi iste hala tereddütluyum olmasam mi diyeEvet zaten daha vaktin var. Benim kizim 35 haftaya kadar dogum pozisyonunda idi. Ve hatta cok asgaida olduu icin erken dogum riskim vardi. 36. Haftada ters dondu. Makat gelis oldu bir daha donmedi. Doktor rahimde perde vardırondan donememistir demisti ama sezaryen sirasinda bakmis perde filan yokmus. Dogumdan sonra inadindan donmemis demisti :) suan 18 aylik hala inat.
Makat gelis bebek kendi dogumu baslatirsa riskli. Kordonun yeri vs onemli. Riski doktorun degerlendirmeli.Canim bizim bebekte inat galiba yaa hiç donmedi ama hep makat geliş ayrica cok hareketlide degil ondan olabilir mi acaba :)) doktor 38+2 ye sezeryan icin gun verdi iste hala tereddütluyum olmasam mi diye
Evet cnm hissettim normalde hep altima vuruyordu doktora gitmeden 1 gun once gogsumun altina vurmaya basladi döndumu bu acaba dedim hic yanima vurmuyodu cunku gece yattigimda yerdegistiriyo gibi hareketler yapti meger donmus demekkiCanm benim bugun 37+6 . Masallah döndüğune cok sevindim hayirli bi sekilde kucagina alirsin insallah. Döndüğünü hissettin mi bu arada
Bende hep hareketlerini kasiklarimda hissedyorum canim benimki dönmedi hala bakalimm :))Evet cnm hissettim normalde hep altima vuruyordu doktora gitmeden 1 gun once gogsumun altina vurmaya basladi döndumu bu acaba dedim hic yanima vurmuyodu cunku gece yattigimda yerdegistiriyo gibi hareketler yapti meger donmus demekki
Doktorum dediki dogum baslarsa riskli olur diye ama bakalim.henuz dogum basladigini gosteren bisey yok en son nstde sancimda cikmadiMakat gelis bebek kendi dogumu baslatirsa riskli. Kordonun yeri vs onemli. Riski doktorun degerlendirmeli.
Ben ögun uzun yol yurudum coksusamistim su icmistim o gece döndu cokhareketliydi cnm yurusle donuyo diyorlar galba dogruBende hep hareketlerini kasiklarimda hissedyorum canim benimki dönmedi hala bakalimm :))
Yuruyorum ama biraz az sanirim ben arttirayim yüruyuslerimi canimBen ögun uzun yol yurudum coksusamistim su icmistim o gece döndu cokhareketliydi cnm yurusle donuyo diyorlar galba dogru
Bencede cnmYuruyorum ama biraz az sanirim ben arttirayim yüruyuslerimi canim
Tesekkur ederim.deneyeyim bilmiyordumMerdiven icip cikmak ise yarayabilir demisti benim doulam. Bend eise yaramadi ama siz deneyin.