- Konu Sahibi goncamelek
-
arkadaslar bugün kontrole gittim bebegimin bası 3 hafta önden gidiyomus önceki haftalarda böyle bi sorun yoktu doktor bi sorun görünmüyo ama beyninin içinide göremiyoruz dedi sizde böyle bi sorunla karsılastınızmı moralim cok bozuk yardımcı olun arkadaslar
cok sağol arkadasım cok korkuyorum bi sorunmu var diye sende saglıkla büyüt bebegini insallahMerhaba benimde bebeğimin kafası bazen 2 bazen3 hafta önde gidiyordu.şu an bebeğim kucağımda gayet sağlıklı ve kafası çok büyük değil merak etme geriden olmasına kork demişti doktorum.tek sorun dönemedi makat gelişi ile epidural sezeryan oldum.doktor kafası önden gittiği için demişti sende bu sorun da yoksa hiç üzülme derim.
cok sağol arkadasım cok korkuyorum bi sorunmu var diye sende saglıkla büyüt bebegini insallah
evet canım ilk defa buhafta cıktı insallah dediğin gibidircanım korkma ilk defa bu hafta çıktıysa doktorun ölçümündende kaynaklanabilir çok az kaydırmaları hafta olarak farkediyor
canım sen ayrıntılı ultrasonamı girdin yoksa normal doktor muayenesimicanım benım oğlanda birden bire koca kafa oldu drum 2 hafta önden gidiyo 3 haftaya kadar normaldir dedi
ama anlayamadığım drun nasıl kafanın içini göremiyoz demiş benımkı kafası büyük diyince hemen beynını incelemeye aldı ve teker teker damarlara ve ayrımlara kadar inceledi ultrasonla su toplaması yoksa büyük kafa irsidir korkmaya gerek yk dedi
gecen p.tesi yine dra gittiğimde kafası sadece 2 3 günlük ilerde dedi düzelmişti korkma cnm
ama mutlaka beyın yapısı ıncelensın başka bı drada başvurabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?