35.haftadayım bebegimin bası 3 hafta önde bu durumu yasayan varmı

goncamelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
353
1
96
İstanbul
arkadaslar bugün kontrole gittim bebegimin bası 3 hafta önden gidiyomus önceki haftalarda böyle bi sorun yoktu doktor bi sorun görünmüyo ama beyninin içinide göremiyoruz dedi sizde böyle bi sorunla karsılastınızmı moralim cok bozuk yardımcı olun arkadaslar

Merhaba benimde bebeğimin kafası bazen 2 bazen3 hafta önde gidiyordu.şu an bebeğim kucağımda gayet sağlıklı ve kafası çok büyük değil merak etme geriden olmasına kork demişti doktorum.tek sorun dönemedi makat gelişi ile epidural sezeryan oldum.doktor kafası önden gittiği için demişti sende bu sorun da yoksa hiç üzülme derim.

cok sağol arkadasım cok korkuyorum bi sorunmu var diye sende saglıkla büyüt bebegini insallah

canım bizdede kafası bazen 2 bazen 3 hafta önden gidiyordu doktrum sorun değil dedi ve hamilelikte ağır böbrek enfeksiyonundan şiddetli ateşe ve daha ne sorunlar yaşadım hep içimde korku vardı doğumda ilk sorduğum şey bebeğimde sorun varmı kafası çok büyükmü oldu ama sadece normalden 1 cm büyükmüş ve çok şükür kızım sağlıklı şu anda kızım 1.5 aylık ve kafası büyük durmuyor sorun etme bişeyi yok bebeğinin

benim kontrolümdede kafası 1 hafta büyük çıkmıştı,
dr.sorun olmaz demişti.
bende dert etmiştim acaba oğlum kocakafalımı olacak diye :uhm:
burada yazılanları okuyunca rahatladım :teytey:

kızlar korkulacak bir şey değildir inşaallah evham yapmayın..
birazda ırsi oluyor bu durumlar... eşlerinizin kafaları nasıl :1ninca:

bizim ailelerde kafası büyük kimse yok ya saglıklı sıhhati yerinde olsunda baska bişey istemiyorum cok korkuyorum bizim bu haftaya kadar hiç büyük cıkmamıstı ilk defa 35.haftada cıktı budurum Allahım hayırlısını versin herseyin

canım korkma ilk defa bu hafta çıktıysa doktorun ölçümündende kaynaklanabilir çok az kaydırmaları hafta olarak farkediyor

Canımcıklar beni kızımında kafası sata göre 2 hafta büyük çıktı. Doktor herşeyi gayet iyi dedi. Bence sizde çok sorun etmeyin.

benim kızımın kafası da 2 hafta önde.Galiba aynı babası gibi koca kafalı ve zeki olucak kaydirigubbakcemile3

benim oğlum unda 2 hafta önde demişti doktor.Normal doğum nasıl yapıcam,acaba çocuk nasıl olucak diyodum.Her şey yolunda gitti ve gayet sağlıklı.2 aylık oldu.Kafasıda küçücük geliyor bana :)

bana da doktorum kafası büyük diyordu 3 hafta ileri gözüküyordu.. iri bebek ondan demişti.. son haftalarda bebeğin diğer ölçüleri de kafayı yakaladı.. sonuçta bebek koca kafalı doğmadı ama maşallah iri doğdu..

sagolun arkadaslar ama benim sıkıntım önceden böyle bi sorun yoktu ilk defa böyle bişey cıktı oyüzden canım sıkıldı yolunda olmayan seylermi var diye insallah kötü bişey yoktur

canım benım oğlanda birden bire koca kafa oldu drum 2 hafta önden gidiyo 3 haftaya kadar normaldir dedi
ama anlayamadığım drun nasıl kafanın içini göremiyoz demiş benımkı kafası büyük diyince hemen beynını incelemeye aldı ve teker teker damarlara ve ayrımlara kadar inceledi ultrasonla su toplaması yoksa büyük kafa irsidir korkmaya gerek yk dedi
gecen p.tesi yine dra gittiğimde kafası sadece 2 3 günlük ilerde dedi düzelmişti korkma cnm
ama mutlaka beyın yapısı ıncelensın başka bı drada başvurabilirsin

canım sen ayrıntılı ultrasonamı girdin yoksa normal doktor muayenesimi

normal doktor muayenesı cnm
hatta öle dedikten bı hafta sonra yine gitmiştik başka bı sorun yüzünden biz şey dedik koca kafasını çok taktık kafamıza nie öle die bize bile teker teker gösterdi ultrasonda tüm ayrıntılarını bakın bu odacığı bu sıvısı bu zarı die
hatt allahım esirgesın herkeslerden uzak beyninde ödem olan göz oluşan bbeişleri nasıl anlıyolar beynını inceleyerek
tabıkı sen korkma bişey görseydi şüpheenseydı mutlak asöylerdi içini ferah tut bak herkeste oluyomuş
benım demek istediğim beynıyle ilgili her türlü incelemyı yapabiliyolar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…