- Konu Sahibi gelincik37_34
-
BAŞIN SAĞOLSUN CANIM ben de 16 gün önce 35 haftalık kızımı doğumdan 1 gün sonra kaybettim acını çok iyi anlıyorum allah cümlemize sabırlar versin gerçekten onların bize cennette bir kapı olduğunu bilmeliyiz ben hem bir melek kardeşiyim annemin de ilk çocuğu olan abim ölmüş hem de bir melek annesiyim benim de ilk bebeğim canım bitanecik kzıım vefat etti allah yavrularımıza zamanı gelince kardeşler gönderecektir yaşadıklarımıza şükürler olsun biz bir sınavdayız atlatmak çok zor ben çıldırmakk üzereyim ama şükrediyorum allah yardımcımız olsun
Aradan 20 gün geçti ve ben hala ii deilim yazılarınızı okuyorum birçok kişi aynı hatta daha acısını yaşıyor belki.Çok zor arkadaşlar çok zor Rabbim en hayırlısını bilir sadece ondan sabır diliyorum ve paşamı çok özlüyorum Hakkımızda hayırlısı Olan olmayan herşeyde bir hikmet vardır.Ahirette şefaatçi olacak inşallah yavrum.Allah bizim yavrumuzu seçti cennetine arkadaşlar belli ki çok özeldi bu dünyanın kirine bulaşmadan gittler.Ben artık böyle teselli bulmaya çalışıyorum.
başın saolsun arkadaşım.acaba neden vefat etti yazabilirmisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?