35 haftalık hamileyimm..

burcu_oztokat

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
31
0
16
İzmir
kızlarr 35 haftalık hamileyim. 2.700 civarında bebişim var bende 7 - 8 kilo falan aldım hamileliğimin başından bu yana. sorum şu bel ağrım çok olmaya başladı artık yürüyemeyecek duruma geliyorum , yatamıyorum, dönmek benm için çok zor olmaya başladı. oturdugumda yada yattığımda kalmak istediğimde belimde bi boşluk hissediorum tek bacağımın üstüne basamıyorum düşcekmişim gibi hissediorum beyaz beyaz akıntılarımda artmaya başladı . ama öle çok çok göbişimde çıkmadı bebeğimin hareketleride eskisi kdr sık değil artık daha tok başı aşağıda sadece ayaklarını hissediorum 2 gün snra randevum var çatı muayenem olcak sizcebu bu bu bel ağrıları normal mi. sancı veya kasılmada hissetmiorum olsa bile ayırt edemiorum ne olduğuna dair bilgisi olan deneyiminden yararlanmak istiyorum arkadaşlarım sizden ???

Ne zaman kadr devam eder bu

canım bende 36 haftalık gebeyim çok ayakta duruyosam bel ağrım oluyor onun dışında dönerken yatarken kalkarken bende zorlanıyorum bunlar normal bebeğin hareketlerini o kadar hissedememek de normal alanı daraldı oda sıkışmaya başladı sanırım :) ben 15 kilo aldım sen çok iyi almışsın 34 haftada da bebeğim 2500 dü yarın kontrolüm var bakalım bebiş napıyor bel ağrını dr a söyle öptüüm

bende bgn gittim doktora söledim şikayetlerimi hepsine normal dedi 2 hafta snra tekrar çağırdı çatı muayenesi yapcakmış bebek kanala girmiş kafası.. gözükmedi ultrasonda öle çok kafası =) annişş gelsede sevsek artık

ayy geliyomu seninki ben senden on gün ilerdeyim hanfendi duroyodu hala bi haftaya ilk nst var çatıdan bahsetmedi doktorum :S

gelmiyooo dahaa bnmki =) bakacak daha çatıma normal olur mu olmaz mı belli olmaz blki notmal olmaz çat dir alır o gün bni doğuma =) bilmiyorumda bi daha ki gittiğinizde yapabilir yapmazsa sorun çatı olayını

aslında 32yi düşününce erken çok istisnai durumlarda bebek erken doğuyor sancılanıyorsun demek istediğim bn girdimde bişey çıkmadı zaten sancın yok gözükmüyor 35 36 ya kdr ztn. hee sancın vardır bi şikayetle doktora gidersin o sırada ztn hmn nst ye bağlıyolar hangi haftada olsanda. merak etme yani erken girmedim die üzülme 38 iyi bi hafta nst için. mantıklı.. bunlar bnm düşüncem gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…