35 haftalık ikizlerım dunyaya merhaba dedıler:)))

Almina ya katılıyorum,lütfen yanlış bilgilerle insanları yanlış yönlendirmeyelim.farkında olmadan kötü sonuçlara yol açmayı hiçbirimiz istemeyiz.bu sitede serklaj yaptırmış ve bu sebeple bebeğine kavuşmuş çok anne var ve Alminada bunlardan biri.

birde o soruyu soran arkadaş şu anda çok zor durumdaymış sanırım,diğer topikte okudum.doktorları serklaj yapamayız demiş ve şu anda bebekleri aşağıya inmiş.Allah korusun,sağlıkla kucağına alsın İnşallah.çok üzüldüm,oysa burda bir çok kişi ona ısrarcı ol,yaptır mutlaka demiştik...neyse Dualarmız onunla..

kızlar serklaj belki rahim ağzı yetemezliği sorunu olan kişilere uygulanmayabilir ama eğer bu teşhis konmuşsa mutlaka yapılmalı.

Son düzenleme:
i

neden ben bir insanın bebeğini kaybetmesini isteyeyim ki, sanki tamamen ben dediğim için yaptırmadı ve bebeğini kaybediyor izlenimi yaratıyorsun uzman olan kişi ben miyim ben kimseye yaptırma diye birşey söylemedim doktorunun talimatlarına uy olumsuz düşünme yazdım ve benim bu konuda ki düşüncemi paylaştım

Bebeğini kaybetmesini istiyorsun demedim,
Öyle de düşünmedim..Onca insan bu konuda tecrubeli ve başarılı riskli gebelik uzmanlarına serklaj yaptırarak bebeğine kavuşmuşsa serklajı kötülemen yanlış dedim özetle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…