35 YAŞ HAMİLELİĞİ

pnrcng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
1.248
476
123
44
Arkadaşlar ben 35 yaşındayım hatta 36. İleri yaş hamileliğin de 2'li test yapılınca sonuç herkeste sıkıntılı mı çıkıyor? Yoksa sıkıntı olmayan hamilelikler de var mı? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

bende ağustosta 36 olucam hamile kalmaya uğraşıyorum en merak ettiğim şey buydu endişelerim var iyi ki açmışsın konuyu

bende ağustosta 36 olucam hamile kalmaya uğraşıyorum en merak ettiğim şey buydu endişelerim var iyi ki açmışsın konuyu
Hiç bilmediğim bir konu inşallah tecrübeli olanlar ya da etrafında o şekilde olanlar cevap yazarlar.

Ben de 36 yaşındayım 2li testte yaşa bağlı risk yüksek çıktı 35 yaş üstü yüksek çıkıyormuş ancak bu bebek sağlıksız olacak anlamına gelmiyor 35 yaş üstü risk artıyor demek sadece

Peki, sıkıntılı çıktığın da amniyosentez mi birşey yapıyorlarmış doğru mu acaba? ya da gerekli mi?

Ilk cocugumu 34 yasımın sonlarına dogru dogurdum.rısk degerlerım vs normal cıktı amnıyosentez yaptırmadım.ıkılı uclu test ve ayrıntılı usg rutın testler dısında hıcbırsey yaomadık.suan 37 yasındayım ultrason bulgularımda sorun olmamasına ragmen ıkılı testım kan degerlerımden dolayı rısklı cıktı.amnıyo yaptırıcam aslında drlar buyuk ıhtımal temız cıkıcak dıyor ama yaptırda dıyor.perınatolog tarafından zeynep kamılde ypılıcak .gorumcem 38 yasında onun kan degerlerıde ultrason bulgularıda normal sukur.ılla herkeste rısk yuksek cıkıcak dıye bırsey yok.kı yas rıskıde normale yakın cıktı onun.su bı gercekkı 35 yas ustu bazı otorıteler amnıyo sart dıyo gerısı bıze kalmıs .tabı her doktorun gırusude farklı olabılıyor.hakkımızda hayırlısı artık

Hamile kalmak için tedavi oldunuzmu yoksa doğal yollarlamı oldu ben Ağustos ta 36 olucam 5. Ayımız bitti denemelerde tüm tahliller temiz çıktı ama hamile kalamıyorum çok moralim bozuluyor

37 yasinda dogum yapan hatta suan 41 yasinda olup yine hamile kalan bir arkadasim var ve ilk bebegi cok saglikli dogdu ayrıntılı ultrasonu baz aldi genel olarak onda da problem cikmadi. Hic moralinizi bozup sıkıntıya girmeyin onemli olan moral.

Hamile kalmak için tedavi oldunuzmu yoksa doğal yollarlamı oldu ben Ağustos ta 36 olucam 5. Ayımız bitti denemelerde tüm tahliller temiz çıktı ama hamile kalamıyorum çok moralim bozuluyor
Ben tedavi olmadım canım. bende 7. ay da hamile kalmıştım. eşin sperm testi yaptırdı mı?

evet doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim inşallah bizler de de sıkıntı çıkmaz :)

hmm anladım teşekkür ederim :) doktorumuz ne diyecek bakalım

bir de yaptığım bazı şeyler olmuştu. umre'ye giden bir yakınından getirtme şansın varsa getirtebilirsin. orada bulunan bir meyve var bir sıkıntısı olmayıp hamile kalamayanlar için

Bugün gitti canım iyi sonuçlarla gelir inşaAllah korkuyorum çok
canım sıkma canını. benim eşim için de sperm hareketleri yavaş demişti doktor ilaç vermişti ama ilacı kullanamadı eşim. kalbini ferah tut

Ben 35 yaşındayım ve bebek bekliyorum ikili test temiz çıktı ve şükür sorunsuz gebelik yaşıyorum hatta bugün 18 hafta oldu

Ben 35 yaşındayım ve bebek bekliyorum ikili test temiz çıktı ve şükür sorunsuz gebelik yaşıyorum hatta bugün 18 hafta oldu
Canımm çok sevindim bundan sonra da inşallah sorunsuz geçer. Benim de bayramdan sonra ikili testim var inşallah sorun çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…