ben de 40 yaşındayım ve hamileyim. ikili test ve ardından fetal dna testi yaptırdım. kan testi yaptırdım örnek yurtdışına gitti.testin doğruluk oranı yüksek olduğu için ve birşey çıkmadığı için de
o yüzden amniyo senteze gerek kalmadı. kendinizi sıkmayın ve rahat olun. ben test ysptırdığımı unutmuştum bile .
bugun doktor muayenenizi test sonucnuzu ve ogrenebilirseniz cinsiyetini yazmayi unutmayin...
ben de 35 yasindayim 2. cocugum ikili testim persembe sonuclanacak ense kalinligi iyi dedi ultrasona göre..bakalim???
bugun doktor muayenenizi test sonucnuzu ve ogrenebilirseniz cinsiyetini yazmayi unutmayin...
ben de 35 yasindayim 2. cocugum ikili testim persembe sonuclanacak ense kalinligi iyi dedi ultrasona göre..bakalim???
Merhaba, ben ikili test için kan verdim ense kalınlığı içinde iyi dedi. Erkekmis bebisim :) benim de sonucun perşembe çıkacak. İkili testten önce amniyosentez veya gen ile ilgili bir test varmış onu yaptırmak ister misiniz dedi. Yok dedim bende.
baska cocugunuz bar miydi hayirlisi olsun kiz erkek bahane saglikla kucagimiza alalim da benim 8 yasinda oglum var kizim olsun istiyorum haliyle ama allah bilir???
baska cocugunuz bar miydi hayirlisi olsun kiz erkek bahane saglikla kucagimiza alalim da benim 8 yasinda oglum var kizim olsun istiyorum haliyle ama allah bilir???
Canım;ben de 35 yaşındayım ve hamileyim..aynı kaygıları taşıyorum.3 yaşında bir kızım var,perşembe günü doktor randevumuz var ,ikili test yapılacak muhtemelen ve bebeğimin cinsiyetini de öğreneceğiz inşallah.Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin size ,bana ve tüm endişeli annelere.
Canım;ben de 35 yaşındayım ve hamileyim..aynı kaygıları taşıyorum.3 yaşında bir kızım var,perşembe günü doktor randevumuz var ,ikili test yapılacak muhtemelen ve bebeğimin cinsiyetini de öğreneceğiz inşallah.Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin size ,bana ve tüm endişeli annelere.
Bayanlar, ekonomik durumunuz müsaitse, Harmony test yaptırın. 10. Haftadan itibaren yapılabiliyor. Genetik bir test.
2'li 3'lu testler hep istatistik veriler. Amniyosentez ise riskli bir uygulama.
YouTube ta Harmony Test Türkiye diye aratin, kendiniz izleyin ve dinleyin.
Ben de 35 yaşındayım, o yüzden gebe kaldigimda dört gözle 10. Haftayı beklemiştim.