35 YAŞ HAMİLELİĞİ

Peki, sıkıntılı çıktığın da amniyosentez mi birşey yapıyorlarmış doğru mu acaba? ya da gerekli mi?
Evet bana doktor amniyosentez yaptır dedi ama ben gerekli gormuyorum.diger değerler normal çıktı sadece yaştan dolayı amniyosentez diyor. amniyosentezde düşük riski var bence düşük riski bebeğimin sakat olma riskinden çok daha fazla o yüzden yaptırmıycam ailemde 35 40 yaş üstü doğum yapan çok kadın var hepsinin çocukları normal

Benim kuzenim 39 yaşında hamile kaldı. İkili testi iyi çıkınca sadece ayrıntılı usg yapıldı .Amniyosenteze gerek görülmedi. Şimdi çocuk 4 yaşında gayet sağlıklı

Evet değerler normal çıkınca gerek olmaz gibi geliyor aslında.

Benim kuzenim 39 yaşında hamile kaldı. İkili testi iyi çıkınca sadece ayrıntılı usg yapıldı .Amniyosenteze gerek görülmedi. Şimdi çocuk 4 yaşında gayet sağlıklı
ikili test iyi çıkınca bazı doktorlar istiyor sanırım amniyosentezi

Kafaya takarsan uzatursin sureci. Rahat ol. Oluruna birak. Tevekkul ve dua et.. allahim nerde varsa aratmasin...

37yasindayim ve şuan 14haftalık hamileyim ikili test normal çıktı aslında bu yaşlarda hamile kalmak bebek sağlıksız olacak diye düşünmek kesinlikle negatifligi çağırıyor Allahın izni ile biseycik olmaz yalnız yorgunluk halsizlik yapıyor yaş ilerledikçe eskisi gibi olamiyorsunuz daha çok dikkat ediyorsunuz buda insanı strese sokuyor ilk gebeligim 2002de yaptım 23 yaşında ozaman acayip hareketliydim hiç dikkat etmemişim şimdi dusunuyorumda ama şimdi oylemi yaş var diye korkuyorum ama boşuna stres olacağı varsa biz kimiz ki allah bilir nediyeyim

Bende 38 yaşındayım ikili testim kotu cikti yasa bagli dedi doktorum ben hic bir test yaptirmadim gerekte duymadim ayrintili ultrasyona giriyorsun 17.haftadan sonra detaylıda yüzde yüz olmasada belli oluyor. Kız kardeşim ve gelinimizdede aynı yüksek risk çıktı çok şükür ikiside saglıklı dogum yaptı,içinizi ferah tutun

Bende 35 yaşındayım 2 li testimde yaş riski çıktı ama diğer değerlerim normal ense ölçümü önemli oda normaldi.Bana da aminosentez önerdi doktorum ama yaptırmadım.21.haftada ayrıntılı ultrasona girdim onda da sorun çıkmadı çok şükür.Bakalım 2 hafta sonra doğum yapıcam Allah izin verirse yine yazarım.Ama bu trstleri çok takmayın çünki sadece varsayım. Hayırlı olsun şimdiden bebeğiniz

Bende 35 yasimda hamile kaldim benim tum testlerim guseldi hic bi sorun cikmadi endiseye gerek yok bence

Bnm annem 40 yasnda kardesme hamileydi ve hiç bi testi yaptrmadı ve suan gayet saglklı kardesm. Yasndan dolayı onada riskli gebelik dediler ama testlern hçbrni yaptrmdı şeker yüklemsi dşnda.

Allah ın izniyle bi şey çıkmaz inşallah
ben de 3. doğumumu 38 yaşımda yaptım.
şimdi 10 aylık oldu bile.
yaşımdan dolayı sezaryen istedim fakat doktorum yapmadı.
bağlatmayı da düşünüyordum üstelik ama bağlanmak için sezaryen yapılmaz dedi doktorlar. hem devlet hastanesine gittim . hem özele. doğumumu özelde yaptım. güvendiğin sevdiğin bi doktor olması önemli.

3 doğumumda da testlerimde hiç bi değerim yüksek çıkmadı. risk görülmedi bin kere şükür . sıkıntılı testlerde de illa problem olacak diye bi şey yok. etrafımızda çok başımıza geldi. sağlıklı bebekler doğdu

kuzum bende 36 yaşındyım bende şükür bi sıkıntı çıkmadı herkeste olavcak diye bişi yok ayy beni nası korkutmuşları yok riskli yok karından dr su alacak yok dawn sendromu aklına gelebşilecek herşey şükür allahın izniyle bi şey yok bebeğim sağlıklı

çok teşekkür ederim, inşallah bende de çıkmaz. cumartesi günü ikili tarama olacak ve cinsiyeti belli olacak inşallah

çok teşekkür ederim, inşallah bende de çıkmaz. cumartesi günü ikili tarama olacak ve cinsiyeti belli olacak inşallah
gönlünü ferah tut pozitif düşün çıkmaz hadi bakalım heyecan doruktadır sende rabbim kucağına almayı nasişp etsin
çok düşünme hamileliğin tadını çıkarın

gönlünü ferah tut pozitif düşün çıkmaz hadi bakalım heyecan doruktadır sende rabbim kucağına almayı nasişp etsin
çok düşünme hamileliğin tadını çıkarın
aynen hemde nasıl heyecanlıyım. inşallah çok teşekkür ederim hepimiz sağlıklı alalım bebişlerimizi inşallah

ben de 40 yaşındayım ve hamileyim. ikili test ve ardından fetal dna testi yaptırdım. kan testi yaptırdım örnek yurtdışına gitti.testin doğruluk oranı yüksek olduğu için ve birşey çıkmadığı için de
o yüzden amniyo senteze gerek kalmadı. kendinizi sıkmayın ve rahat olun. ben test ysptırdığımı unutmuştum bile .

bugun doktor muayenenizi test sonucnuzu ve ogrenebilirseniz cinsiyetini yazmayi unutmayin...
ben de 35 yasindayim 2. cocugum ikili testim persembe sonuclanacak ense kalinligi iyi dedi ultrasona göre..bakalim???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…