Evet bana doktor amniyosentez yaptır dedi ama ben gerekli gormuyorum.diger değerler normal çıktı sadece yaştan dolayı amniyosentez diyor. amniyosentezde düşük riski var bence düşük riski bebeğimin sakat olma riskinden çok daha fazla o yüzden yaptırmıycam ailemde 35 40 yaş üstü doğum yapan çok kadın var hepsinin çocukları normalPeki, sıkıntılı çıktığın da amniyosentez mi birşey yapıyorlarmış doğru mu acaba? ya da gerekli mi?
Evet değerler normal çıkınca gerek olmaz gibi geliyor aslında.Evet bana doktor amniyosentez yaptır dedi ama ben gerekli gormuyorum.diger değerler normal çıktı sadece yaştan dolayı amniyosentez diyor. amniyosentezde düşük riski var bence düşük riski bebeğimin sakat olma riskinden çok daha fazla o yüzden yaptırmıycam ailemde 35 40 yaş üstü doğum yapan çok kadın var hepsinin çocukları normal
ikili test iyi çıkınca bazı doktorlar istiyor sanırım amniyosenteziBenim kuzenim 39 yaşında hamile kaldı. İkili testi iyi çıkınca sadece ayrıntılı usg yapıldı .Amniyosenteze gerek görülmedi. Şimdi çocuk 4 yaşında gayet sağlıklı
Kafaya takarsan uzatursin sureci. Rahat ol. Oluruna birak. Tevekkul ve dua et.. allahim nerde varsa aratmasin...37 yasinda dogum yapan hatta suan 41 yasinda olup yine hamile kalan bir arkadasim var ve ilk bebegi cok saglikli dogdu ayrıntılı ultrasonu baz aldi genel olarak onda da problem cikmadi. Hic moralinizi bozup sıkıntıya girmeyin onemli olan moral.
Bende 35 yaşındayım 2 li testimde yaş riski çıktı ama diğer değerlerim normal ense ölçümü önemli oda normaldi.Bana da aminosentez önerdi doktorum ama yaptırmadım.21.haftada ayrıntılı ultrasona girdim onda da sorun çıkmadı çok şükür.Bakalım 2 hafta sonra doğum yapıcam Allah izin verirse yine yazarım.Ama bu trstleri çok takmayın çünki sadece varsayım. Hayırlı olsun şimdiden bebeğinizArkadaşlar ben 35 yaşındayım hatta 36. İleri yaş hamileliğin de 2'li test yapılınca sonuç herkeste sıkıntılı mı çıkıyor? Yoksa sıkıntı olmayan hamilelikler de var mı? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Bende 35 yasimda hamile kaldim benim tum testlerim guseldi hic bi sorun cikmadi endiseye gerek yok benceArkadaşlar ben 35 yaşındayım hatta 36. İleri yaş hamileliğin de 2'li test yapılınca sonuç herkeste sıkıntılı mı çıkıyor? Yoksa sıkıntı olmayan hamilelikler de var mı? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Bnm annem 40 yasnda kardesme hamileydi ve hiç bi testi yaptrmadı ve suan gayet saglklı kardesm. Yasndan dolayı onada riskli gebelik dediler ama testlern hçbrni yaptrmdı şeker yüklemsi dşnda.Arkadaşlar ben 35 yaşındayım hatta 36. İleri yaş hamileliğin de 2'li test yapılınca sonuç herkeste sıkıntılı mı çıkıyor? Yoksa sıkıntı olmayan hamilelikler de var mı? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Allah ın izniyle bi şey çıkmaz inşallahBende 38 yaşındayım ikili testim kotu cikti yasa bagli dedi doktorum ben hic bir test yaptirmadim gerekte duymadim ayrintili ultrasyona giriyorsun 17.haftadan sonra detaylıda yüzde yüz olmasada belli oluyor. Kız kardeşim ve gelinimizdede aynı yüksek risk çıktı çok şükür ikiside saglıklı dogum yaptı,içinizi ferah tutun
kuzum bende 36 yaşındyım bende şükür bi sıkıntı çıkmadı herkeste olavcak diye bişi yok ayy beni nası korkutmuşları yok riskli yok karından dr su alacak yok dawn sendromu aklına gelebşilecek herşey şükür allahın izniyle bi şey yok bebeğim sağlıklıArkadaşlar ben 35 yaşındayım hatta 36. İleri yaş hamileliğin de 2'li test yapılınca sonuç herkeste sıkıntılı mı çıkıyor? Yoksa sıkıntı olmayan hamilelikler de var mı? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
çok teşekkür ederim, inşallah bende de çıkmaz. cumartesi günü ikili tarama olacak ve cinsiyeti belli olacak inşallahkuzum bende 36 yaşındyım bende şükür bi sıkıntı çıkmadı herkeste olavcak diye bişi yok ayy beni nası korkutmuşları yok riskli yok karından dr su alacak yok dawn sendromu aklına gelebşilecek herşey şükür allahın izniyle bi şey yok bebeğim sağlıklı
gönlünü ferah tut pozitif düşün çıkmaz hadi bakalım heyecan doruktadır sende rabbim kucağına almayı nasişp etsinçok teşekkür ederim, inşallah bende de çıkmaz. cumartesi günü ikili tarama olacak ve cinsiyeti belli olacak inşallah
aynen hemde nasıl heyecanlıyım. inşallah çok teşekkür ederim hepimiz sağlıklı alalım bebişlerimizi inşallahgönlünü ferah tut pozitif düşün çıkmaz hadi bakalım heyecan doruktadır sende rabbim kucağına almayı nasişp etsin
çok düşünme hamileliğin tadını çıkarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?