- 21 Temmuz 2016
- 1.219
- 1.594
- 133
- 40
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
yaahu tartışmayın bir durun.ortada yanlış anlaşılma var abartacak büyütecek bir durum yok
bu arada ben gezmeyi yeni kültürler öğrenmeyi çok seen biriyim.erkek olsaydım şu yaşıma kadaR en az 20 ülkegezerdim bayan olunca cesaret edemiyorum.
diyorum ki ben evrene olumsuz mesaj göndermeyeyim.ve evlilik işini düşünmeyeyim.mesela yeni sene yazın bir ülkeyi ziyaret edeyim yakınlardan başlayarak.yani hayallerimin peşinden gideyim...
yarın bir gün evlenirsem saırım burdaki çoğunluk hanımların dediği gibi bu günleri özleyebiliri.geç kalmış sayılmam değil mi gezmek için?
Gezmek için hicbir zaman geç degildir...Bu durum zamana bi de biraz olsun paraya bakar...booking.com diye bi site var ..o siteyi kullanarak çok ucuza tatil yapabilirsiniz...alın yanınıza bi kanka bookingle gidin heryere...ben yalnız gezmekten hiç zevk almiyorum zira...hem muhabbet olur...
Baya bi ülke gezmişligim var ama bi o kadar da görmek isteyip de göremedigim ülke var...Aslında en güzeli tur...Turla 1 kerede bikaç ülkeye gidebiliyosun fakat türkiyedeki yurtdışı tur şirketlerinde genelde sorun yaşanıyomuş...bi de tur konusunda türkiye çok pahalı yaa...Avrupadan tura cikmak galiba cok daha mantıklı...