• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

35 yaş üstü bekar bayanlar..

Bence erkekler fazla yuksekten ucuyor,eskiden erkekler kosardi kizlarin pesinden ,simdi kadinlar,farkindaysan hep erkekler biseler bekliyor,acaba kendisi senin icin ne kadar bakimli,ne kadar kazaniyor,fazlaca deger boyle yapti diye dusunuyorum.

Artik eskisi gibi kiz tavlamak zor dwyil o olmadiysa baskasi olur ,bayanlara kolay ulasil olduklari icin ugrasmak istemiyorlar,bayanlar daha yapici diye dusunuyorum
Onları indirmesini bilen kadınlarda yok değil.buda böyle bilinsin.

Onları indirmesini bilen kadınlarda yok değil.buda böyle bilinsin.
Yok degil demissin canim ama gercek var ki cok az.Yakinda erkekleri istemeye gidicek kizlar ellerinde cikolata cicek:halay:Hem cinslerimiz erkekleri havaya sokmasa onlarin yaptigi ukala ahlaksiz davranislari burda okumayiz.Biz yapmasak da duzen boyle ve bizi de etkiliyor.

Yok degil demissin canim ama gercek var ki cok az.Yakinda erkekleri istemeye gidicek kizlar ellerinde cikolata cicek:halay:Hem cinslerimiz erkekleri havaya sokmasa onlarin yaptigi ukala ahlaksiz davranislari burda okumayiz.Biz yapmasak da duzen boyle ve bizi de etkiliyor.
Beni etkilemiyor açıkçası. Bazı insanlar vardır. Bir yere girdiği zaman karsisindakiler derlenir toplanır degil mi. Ama bazıları da vardır karşısında lakayitlik diz boyu. Buna izin veren yine biziz. Herşey bizim elimizde. Youtube da ilhan uckanin videoları var. Onlar izlerseniz ne demek istedigim daha iyi anlaşılir ümit ediyorum ki.

Beni etkilemiyor açıkçası. Bazı insanlar vardır. Bir yere girdiği zaman karsisindakiler derlenir toplanır degil mi. Ama bazıları da vardır karşısında lakayitlik diz boyu. Buna izin veren yine biziz. Herşey bizim elimizde. Youtube da ilhan uckanin videoları var. Onlar izlerseniz ne demek istedigim daha iyi anlaşılir ümit ediyorum ki.
Siz beni yanlis anladiniz insanlar size gore tavir alir o konuda sikinti yok.Benim soylemek istedigim havalara girmeleri kendilerini bir sey zannedip(diger kizlar havalandiriyor cunku)bu olmazsa bu olur havalarina girmeleri.

Ay
Hic baski gormedim diyordum mesela bekar oldugum icin. Dun annemle konustum. Cocugumuz olmazsa kardesimle benim malvarligini devlete bagislayacagini soyledi :KK70: biz bekar olursek hic sevmedigi akrabalarna kalirmis tum mal, onlar yiyemezmis, zehir zikkim olsunmus. Kardesim de evlenmek istemiyor kesinlikle 33 yasinda o da. Dedim anne bu nasil bir baskidir, beni parayla tehdit ediyorsun :KK70: ya yemin ederim insanlr degisik, izleyip guluyorum sadece. Ne yasamak istiyorsan onu yasa. Iyi kotu secim senin.
ay ne şeker anneniz var Allah hayırlı uzun ömürler versin ailenize :-)

bunlardan biri benim.bir evlilik geçti başımdan bir de nişan..
hayata geç kalmış hissediyorum..
işim var çok şükür ama mutlu bir ailem yok :KK43:
olur mu dersiniz? bu yaştan sonra ümitlenmek de istemiyorum..
elalemi görüyorum çocuklarıyla eşleriyle bayram ziyaretindeler.ben tek başıma :KK43:
hep diyorum bir sonraki bayramda evli olurum belki çouğum olur ama her bayram yalnızım :KK43:
morali çok bozuk gelin dertleşelim :KK61:
bayramda kayınpederinin üvey oğlunun gelinine gitmek zorunda değilsin en azından.
iyi yönden bak.
şaka bi yana her zaman dediğimiz gibi önce kendini sev ki sevilmeye değer olduğunu görsün herkes.
misal ben hala kendimi sevemedim evlenicem diye tutturdum şimdi sevilmediğimi görüyorum yüz verince kıymetin bilinmiyor.
inşallah size güzel mutlu bir evlilik diliyorum

Ya ben de evlenmek istiyorum ama cocugu olsun cocugun annesi ölmüs olsun istiyorum.ben doguramam bu yastan sonra ya.mumkunse 3 yasinda falan olsun cocuk da.ya da ilkokul 2 de olur.kiz olsun.ben ona annelik ederim seve seve.ablalik da olur anne demese de olur sorun yok.doguramam ya canim cok tatli benim.bi de dogum sonrasi catlaklar o karnin kocaman olup eski haline donmesinin imkansizligi vs beni korkutuyo

Ya ben de evlenmek istiyorum ama cocugu olsun cocugun annesi ölmüs olsun istiyorum.ben doguramam bu yastan sonra ya.mumkunse 3 yasinda falan olsun cocuk da.ya da ilkokul 2 de olur.kiz olsun.ben ona annelik ederim seve seve.ablalik da olur anne demese de olur sorun yok.doguramam ya canim cok tatli benim.bi de dogum sonrasi catlaklar o karnin kocaman olup eski haline donmesinin imkansizligi vs beni korkutuyo
Böyle sipariş hayatimda ne gordum ne duydum

Ben evlenemem ya...33 oldum hala bir gelisme yok gecen gun gorucu usulu biriyle tanistim fikirlerimiz uyusmadi asiri dinci biri.cok mutsuzum ya...

Kizlar 35 yasindayim bilmedim bir yere göc ettim calismama gerek yok hic arkadasim yok hepsi gecmiste sahte yuzunu gorup sildim sevgilimden ayrildim heycanlanicagim bir konu yok umudum yok hayalim yok amacsizlik var siz benim yerimde olsaniz hayata nerden baslardiniz?
Siz kendinize konu açsaydınıZ keşke

Soktayim. :KK57:

Biri bana bu profilin fake oldugunu soyleyebilir mi?

Fake olsa bile boyle bir cumleyi nasil yazabildi ya? :/
Yapmayin annesi olmayan binlerce cocuk var.annesini oldurelim demedim.nasil acitaayon yapiyorsjnuz ya sinirleniyorum artik.
Annesi olmayan bir cocuga bakabilirim annelik ablalik yapabilirim bu yastan sonra doguramam yani.ne var bunda ?

Yapmayin annesi olmayan binlerce cocuk var.annesini oldurelim demedim.nasil acitaayon yapiyorsjnuz ya sinirleniyorum artik.
Annesi olmayan bir cocuga bakabilirim annelik ablalik yapabilirim bu yastan sonra doguramam yani.ne var bunda ?

Valla o cumleyi kuran birini insan yerine bile koymam. Muhatabim degilsiniz.

aaaa 35 yaş değilim ama katılırım bence size kızlar ben de yakında. Burdan izleşelim))) ya da ((((:deli:

Valla o cumleyi kuran birini insan yerine bile koymam. Muhatabim degilsiniz.
Cumle okuyunca bana da sofuk geldi hakliainiz ama tabi ki hicbir cocuk annesiz kalmasin kalan cocuklar icin soyledim.bakabilirim anlaminda.sanirim bu kadar burada tepki aldigima gore niyetle ifadem farkli.buna dikkat edeyim.tesekkur ederim uyardiniz.

bunlardan biri benim.bir evlilik geçti başımdan bir de nişan..
hayata geç kalmış hissediyorum..
işim var çok şükür ama mutlu bir ailem yok :KK43:
olur mu dersiniz? bu yaştan sonra ümitlenmek de istemiyorum..
elalemi görüyorum çocuklarıyla eşleriyle bayram ziyaretindeler.ben tek başıma :KK43:
hep diyorum bir sonraki bayramda evli olurum belki çouğum olur ama her bayram yalnızım :KK43:
morali çok bozuk gelin dertleşelim :KK61:
En kötü ihtimal bir dahaki bayrama kadar bulamazsan bayramlaşmaya gitme

Bilmiyorum yardimci olur mu sana ama ben 32 yasindayim. bu bayram nisanim vardi. ama ciddi bir depresyon geciriyorum, tedavi görüyorum. evlilikten bile vazgectim ki cok hevesliydim..ruh halimi sadece nefes alabilmek için eski ruh halimi istiyorum. keşke sagligim olsaydi 10 yil daha evlenmeseydim :KK43:
merak ettim durumunuzu şimdi Nasılsıniz

Back
X