• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

35 yaş üstü bekar bayanlar..

Evlenmeden önce nasıldı?
Evlenmeden once boyle deyildi,cunku konustuklarimizi yasadiklarimizi dusununce cok pis kandirildigimi dusunuyorum,aile ile ilgili pek bise konusmazdi surekli gidersin vs gibisinden,evlenince hic onlardan cikamadik,surekli cicek cikolata alan adam evlendikten sonra bir kere falan almistir,surekli soyle yapariz boyle yapariz derdi ilk uc ay hic cikipta biyere gitmedik kavga dovus iki ayda bir disarda gezmeye gider olduk,aileye duskun gozukmuyordu tek kelime etmezdi,sabah yarim saat ise gitmeden ugrar ,isten gelince iki uc saat takildigin ailesinin evinde,gorustugumuz zamanlar sevgi dolu merhametli beni sahiplenici davranirdi,evlendik öleyim umrunda deyil sevgimi hic gormedim bu suru sey iste

Evlenmeden once boyle deyildi,cunku konustuklarimizi yasadiklarimizi dusununce cok pis kandirildigimi dusunuyorum,aile ile ilgili pek bise konusmazdi surekli gidersin vs gibisinden,evlenince hic onlardan cikamadik,surekli cicek cikolata alan adam evlendikten sonra bir kere falan almistir,surekli soyle yapariz boyle yapariz derdi ilk uc ay hic cikipta biyere gitmedik kavga dovus iki ayda bir disarda gezmeye gider olduk,aileye duskun gozukmuyordu tek kelime etmezdi,sabah yarim saat ise gitmeden ugrar ,isten gelince iki uc saat takildigin ailesinin evinde,gorustugumuz zamanlar sevgi dolu merhametli beni sahiplenici davranirdi,evlendik öleyim umrunda deyil sevgimi hic gormedim bu suru sey iste
Aynen kandırlmışsın resmen.Bir arkadaşımın sevgilisi de şimdi böyle.Boşanmış çocuklu bir kadın.Sevgilisi hiç evlenmemiş.Çok ilgili çok romantik çiçekler sık görüşme.Ailesinin yanında sahiplenme.Ama bana biraz psikopat geliyor.Benle görüşmesini istemedi mesela çok yakın olduğumuzu anlayınca akıl vermiyeyim diye.Arkasaşımı da eline aldı.Arkadaşımla eskisi gibi depiliz .Kırıldım bir de.

Aynen kandırlmışsın resmen.Bir arkadaşımın sevgilisi de şimdi böyle.Boşanmış çocuklu bir kadın.Sevgilisi hiç evlenmemiş.Çok ilgili çok romantik çiçekler sık görüşme.Ailesinin yanında sahiplenme.Ama bana biraz psikopat geliyor.Benle görüşmesini istemedi mesela çok yakın olduğumuzu anlayınca akıl vermiyeyim diye.Arkasaşımı da eline aldı.Arkadaşımla eskisi gibi depiliz .Kırıldım bir de.
Ben nedense sizin gibi dusundum,inan altindan bir psikopat cikabilir,adam anlayisli seviyor olsa kalkipta sizden uzaklastirmaz o iste var bisi,o kizin etrafindaki herkesi kizdan uzaklastircak yanniz ona kalmasini saglacaktir buyuk ihtimal,guya arkasinda bir es gibi gozukuyor simdi

bunlardan biri benim.bir evlilik geçti başımdan bir de nişan..
hayata geç kalmış hissediyorum..
işim var çok şükür ama mutlu bir ailem yok :KK43:
olur mu dersiniz? bu yaştan sonra ümitlenmek de istemiyorum..
elalemi görüyorum çocuklarıyla eşleriyle bayram ziyaretindeler.ben tek başıma :KK43:
hep diyorum bir sonraki bayramda evli olurum belki çouğum olur ama her bayram yalnızım :KK43:
morali çok bozuk gelin dertleşelim :KK61:
Evlenilecek adam kaldimi..

Erkekler ne istiyor calisacak guzel olacak bakimli olacak marifetli olacak. Parali olacak. Erkeklerinde gozu acildi artik
Bence erkekler fazla yuksekten ucuyor,eskiden erkekler kosardi kizlarin pesinden ,simdi kadinlar,farkindaysan hep erkekler biseler bekliyor,acaba kendisi senin icin ne kadar bakimli,ne kadar kazaniyor,fazlaca deger boyle yapti diye dusunuyorum.

Artik eskisi gibi kiz tavlamak zor dwyil o olmadiysa baskasi olur ,bayanlara kolay ulasil olduklari icin ugrasmak istemiyorlar,bayanlar daha yapici diye dusunuyorum

Bence erkekler fazla yuksekten ucuyor,eskiden erkekler kosardi kizlarin pesinden ,simdi kadinlar,farkindaysan hep erkekler biseler bekliyor,acaba kendisi senin icin ne kadar bakimli,ne kadar kazaniyor,fazlaca deger boyle yapti diye dusunuyorum.

Artik eskisi gibi kiz tavlamak zor dwyil o olmadiysa baskasi olur ,bayanlara kolay ulasil olduklari icin ugrasmak istemiyorlar,bayanlar daha yapici diye dusunuyorum
ne kadar doğru yorumlamışsınız gerçekten erkekler ve bayanlar rolleri değişti...

Masallah ama onların buyuk ıht. aılesı bulmuştur..Kendı aılem hayatta o ıslere el atmaz kılını kıpırdatmaz ıstedıgınde de garıpsenırsın..benım etrafımda oyle çöpçatan tanıdık arkadaş hıc yok...

37 yaşında olanın kocası iş arkadaşıydı.İşyerinde tanıştılar.Öbür arkadaşımında eşiyle önceden tanışıklığı varmış.

33 yaşında olup yandan başlığa katılıyorum
Kimi zaman ailemin evine gidiyorum ailemi özledim o sıcaklığı özledim diyip ama yarım saat sonra bunalıyorum ;
Eve gelip yarım şişe şarabı koca bi kadehe koyup dans edip eğleniyorum, iyi ki ofisteki kızlar gibi saçma kayınvalide muhabbetine dadanmadım aşırı şanslıyım özgürüm diye seviniyorum;
Sonra diyorum ki ama yalnızsın en azından o hor gördüklerin arkasında bi destek buluyor, karanlık çökünce dertleşeceği insan var.
Sonra sabah oluyor kendimi gezi programı yaparken buluyorum diyorum ki " kız aferin o 8 senelik ilişkiden kurtuldun istediğin yeri gezer tozarsın"
Bu sefer de diyorum ki sevdiğin insanla paylaşmadıkça eifelli görsen ne olur, manhattan midende oturur.
Diyeceğim o ki biz aşırı matematiksel hesaplama yapıp yalnız kalmadık, kalacağımız varmış
23 yaşım sorsaydı kariyer mi yalnızlık mı diye; hadi ordan sanki senin seçimin bu boşver derdim.
hayatımız buymuş, acı verse de arada keyif almaya çalışacağız napalım..

Benim es arizali mesela bence kisilik cunku o yaslardada cevremde insanlar var boyle deyiller,cok aileciligi yedi bitirdi beni,kac yasina gelmis yuvam olsun esim olsun dediginde tatli duygulara kapildim sahip cikar ailesinin benim yerimi bilir dedim,sanki 18 yasinda annesinden ayirdim cocugu iyice dustuler birbirlerine bence cokta incelememek lazim biseyleri,ben onceden yoksu yokbu dedim noldu kismetde ne varsa onu gordum,baska biriyle evli olsaydim inanin pesime dort donerdi ,ne ugrastim ya adam kendini prens sandi bolca dua etmeliyiz rabbim iyi insanlarla karsilastirsin diye.
Amın canım..aynen

Kesınlıkle cok nazlılar ve horluyorlar..

Kizlar 35 yasindayim bilmedim bir yere göc ettim calismama gerek yok hic arkadasim yok hepsi gecmiste sahte yuzunu gorup sildim sevgilimden ayrildim heycanlanicagim bir konu yok umudum yok hayalim yok amacsizlik var siz benim yerimde olsaniz hayata nerden baslardiniz?

Son düzenleme:
bunlardan biri benim.bir evlilik geçti başımdan bir de nişan..
hayata geç kalmış hissediyorum..
işim var çok şükür ama mutlu bir ailem yok :KK43:
olur mu dersiniz? bu yaştan sonra ümitlenmek de istemiyorum..
elalemi görüyorum çocuklarıyla eşleriyle bayram ziyaretindeler.ben tek başıma :KK43:
hep diyorum bir sonraki bayramda evli olurum belki çouğum olur ama her bayram yalnızım :KK43:
morali çok bozuk gelin dertleşelim :KK61:

Uzuldim canim senin icinde ama kotu bir evlilikten daha iyi boyle olmasi valla colugunu cocugunu kocasini esyasini gozume sokan mallardan biktim simdi bende onlarin gozune yapamadiklari seyleri sokarak savas actim su evlenen karilar ne cok goze sokuyorlar evlilikletini bunalima sokacak kadar milleti bayramda canim sende baska yere git coluk cocukla gidilmeyen olmayan seni rahatsiz etmeyen kisilerle gorus valla bana batan evli karilar ariyor sirf hava atmaya aleni belli baktim sinirimi bozuyor bende bekarim gezerim aman senin gibi adam istesem on kere evlwnirdim diyorum hahahaja ay o mutlu evliligim var havasindaki karilari gorsen cirkef laf sokmaya calismalari mutlu olsalar sagda solda goze batirmazlar olayi evlerinde cogu sorunlu ben iyi gozlemciyimdir bana yutturamaz cogu

Back
X