35 yaş üstü bekar yalnız bayanlar

sevsev74

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
47
0
36
İstanbul
arkadaşlar 35 yaş üstünde benim gibi hiç ilişki yaşamamış insanlar var mı acaba ? kendimi çok tuhaf hissediyorum. hiç flörtüm bile olmadı. bazen ben farklı bir yaratık mıyım? acaba diye düşünüyorum. tek suçum şişman olmam mı ?

Ben 34 yaşındayım ve yalnızım. Çok uzun soluklu bir ilişkim oldu ve evlenemedim. Şişman ya da çirkin diye tabir edilen bir tip de değilim. Bunun kısmet işi olduğuna inanıyorum. Şişmanlığını hiç kafana takma, neler var obezite sınırını aşmış ama mutlu beraberlikleri var. Bazen bende düşünürüm tuhaf mıyım diye ama değil. Elbet bir gün karşılacaksın o özel insanla. Üzme sakın kendini. Belki biraz daha sosyalleşmek gerek. Bilemiyorum ama bunu çok da dert etmiyorum kendime.

en azından bir ilişki yaşamışsın ben onu da yaşayamadım. hiç olmadı. acayip bişey ama gerçek böyle. herkesin en az bir flörtü olmuştur. benim olmadı. hiç bir erkek bana teklif etmedi. ben zaten edemem. bir erkeğin beni beğendiğini hissetmem lazım . çok zor çok. sorun evlenememiş olmak değil ama . en azından güzel bir ilişkim olabilirdi. . kısmetsizlik buna deniyor sanırım :( hayırlısı Allah'tan ;)

Arkadaşlar bu söz benim hoşuma gitti umarım sizde beğenirsiniz olmuyorsa olmuyordur ne yapalım boşverin erkeksizde hayat güzel yaşanır..

Bazen "Yürekteki boşluğu ''boş''larla doldurmaktansa boşluktaki hoşluğu tercih ederim..!" diyebilmeli insan... Statünü güncelle

35 yaş üstü olup hiç flört bile etmeyen bekar yalnız bayanlar var mı bu dünyada yoksa ben tek miyim :43: sosyal ortamlara girip çıkıyorum ama olmuyor işte kısmetsizim. :43:
ne sevebiliyorum, ne sevilebiliyorum :43:

arkadaşlar 35 yaş üstünde benim gibi hiç ilişki yaşamamış insanlar var mı acaba ? kendimi çok tuhaf hissediyorum. hiç flörtüm bile olmadı. bazen ben farklı bir yaratık mıyım? acaba diye düşünüyorum. tek suçum kilolu olmam mı ?
düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim

Son düzenleme:
arkadaşlar 35 yaş üstünde benim gibi hiç ilişki yaşamamış insanlar var mı acaba ? kendimi çok tuhaf hissediyorum. hiç flörtüm bile olmadı. bazen ben farklı bir yaratık mıyım? acaba diye düşünüyorum. tek suçum şişman olmam mı ?
Benım bırr arkadasım var hıc eksıgı yok hatta inançlı maşaallah bayagı 41 yasında ılk biriyle cıktı

Back
X