• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin ablasiyla bu tarz durumlar yaşadığınız oldu mu

İnsan olarak algılamadın demek çok üzüldüm. Aman ha okapi olarak algılama, ben senin gibi değilim😂😂
Seni de okapiyi de rabbim yaratmış ama emin ol senden zekidir okapi her insanın zekası aynı şekilde yaratilmamis sonuçta seninki çok az belli 😃

Seni de okapiyi de rabbim yaratmış ama emin ol senden zekidir okapi her insanın zekası aynı şekilde yaratilmamis sonuçta seninki çok az belli 😃
Aynen aynen, senin kadar zekidir. Cenaze evinde kocasına kardeşini kesen fesat seni😂😂 zeka konusunda o kadar iddialısın ki şu konuyu buraya yazınca alacağın tepkiyi bile tahmin edemedin. Sonra o da benim cenazemde şöyle şöyle yaptı diye sıvadın. Görümcen dünyanın en kötü insanıysa, söylediklerinin hepsi doğruysa da senin ayna görüntündür. İkiniz de toplumda nasıl davranacağınızı bilmeyen boş beleş tiplersinizdir. Senin max seviye bu yani, onun gibi davranmışsın en iyi ihtimalle. En zeki okapi seni😂😂😂😂😂

Peki eşiniz ne dedi ablan ıslak mendili tiksinirek getirdi dediğinizde?
Ya ben normalde takilmam böyle şeylere sonuçta taziye evi o kadar da değil dikkat çekici ve rahtsiz ediciydi bende eşime dedim modum düşünce noldu diyor çünkü durumu anlattım yanlış anlamışsındır dedi zaten o. Ben zaten ondan sonra çok yüz vermedim aynı tavrı sergiledim. Taziye evi olabilir ama böyle şeylere gerek yok gelen bir misafirine dahi bu şekilde davranmayan biri çünkü bana karşı yaklaşımı üzdü beni zaten gitmiycem artık eşim gider çocuğu alır kayınvalidem için birkaç gün sonra giderim diye düşündüm mesafeliyim normalde gorumcemle daha da açarım olur biter evli gorumcemde burda mesela onun gibi davranmıyor onunda abisi neyse bosverin

Gorumceniz sorunlu bir insan ve sizin onun hareketlerine bozulduğunuzun farkında ...o sebeple siz sustukça her seferinde dozajı artıracaktır..nerden biliyorsun demeyin aynısı bendede var...düğün bayram cenaze fark etmiyor hep aynı surat 8 karış tavırlı saçma sapan hareketler terslenmeler...ilk eşinden boşandı yıllar once ...iki yıldır 2.siyle evli orayida karıştırmış eşide şikayetçi çok sürmez zaten bosanirlar ondanda...
Ben o evlendiğinde beri mesafeliyim bayağı geçenlerde eşimle kavga ettiler(eşine ve eş ailesine olan tavırlarından dolayı) hiç müdahil olmadim..bayramda aradı bize gelecekti eşim gelme annemler gelince gelirsin deyip geri çevirdi..gelirse kendime hakim olamam falan dedi banada...k.valide aradı kızım niye öyle yaptı Nejdet diye sordu..çok bozulmuş ve her zamanki gibi benden hesap soruluyor gelinim ya...dedim anne ara oğluna sor baktım anlamıyor açtım ağzımı yumdum gözümü...bıktım sizin aile sorunlarınizdan..oğlun sorun gelinin sorun kızın hepten sorun ne istiyorsun herkesi tepemizemi çıkartalım falan...neyse baktiki basedemeyecek kapattı telefonu...
Kısacası her ailede var bi toksik...bosverin alinmayin diyemeyecegim... alının kızın ofkelenin ve bunu içinize atmayın karşı tarafa belli edin...haddini bildirin olmadı evlerine gitmeyin gorusmeyin
Bazı yorumlarda cenaze evi, üzgündür tavrı ondandır falan yazmışlar kesinlikle katılmıyorum...abisinin ölümüne üzülen biri başkalarina tavır yapmaz.. acısına hüznüne boğulur..hickimse umurunda olmaz..
Belliki problemli ve siz buna tahammül etmek zorunda değilsiniz..kapanın evinize eşinizle mutlu olmaya bakın..hepsi gelip geçici kalıcı olan sevginiz olsun...

Çok sağolun kısa ve net cumleniz için. Allah razı olsun linclemediniz
Karşı tarafı da dinlemek lazım tabi ama bilmeden yorum yapamıycam .Siz eğer böyle hissediyor ve düşünüyoesanız gitmeniz sizi üzmekten başka işe yaramaz. Eşinize de çok yansıtmayın sonuçta onun ailesi bişey yapacağını sanmıyorum.

3 senelik evliyim. İki görümcem var biri evli diğeri bekar bekar olan 50 li yaşlarında ve kayınvalidemle oturuyor. 4 tane kaynım var biri evli diğerleri bekar bekar olan en büyük kaynimi yaklaşık 7 gün önce ani bir kalp krizinden kaybettik maalesef dünya tatlisi bir insandı. Yokluğu o kadar belli ki Rabbim rahmet etsin insAllah.. kayınvalidem çok yaşlı oldugu için o üzülmesin eksikliğini hossetmesin diye yanına gidiyoruz sürekli bu aralar. Dün gittik yine benim küs oldigum bir kaynim var kendisi polis ancak bazen rütbe bile insan olmak için yeterli değildir. Zamanında bana çok ağır konuşmuş ve çok ağır kalbimi kırmıştır. Farklı bir ilde çalışıyor ancak bu durumdan sebep o da kaynanamgilde ve tabi suda var kaynimla aramin bozulması bekar gorumcemin saçma sapan düşünce yapısı yüzünden bunu da diyim. Neyse dün gittik biz bir arkadaşı gelmiş otirmus sohbet muhabbet vs yemeğe geçtiler biz yemistik benim bir oğlum var 17 aylık o yememisti yemek eşim mutfakta yedir dedi geçtim oturdum o esnada ıslak mendil istedim görümcemin o ıslak mendili bir getirisi var tiksinir gibi bakışıyla masaya koydu salona geçti yüzüme de kapıyı kapadi o kadar sinir oldum ki abi acın var biraz adam ol neyin havalarindasin neye bu tavrın ama yok bu insanların ölümü ders çıkardığı yok ki eşime dedim durumu bende.. sonra mutfaktaydi eşimle oğlum otursmus çay içiyor oğluma da kuru oasta veriyor bende eşim yiyor diye bir tane yemek istedim inanır mısınız yememi istemiyorlar bir şey tavırları ve davranışlar onu gosteritor anladım. Allah ıslah etsin insAllah ezan okunuyor. O kadar ilginç bir aile ki durumları oldukça iyi senlerdir bu şehirde kalmışlar bu nedenle de görümcemin çok arkadaşı var onunla bana hava atıyor benim çevrem çok yok burda bir iki kişi var sadece ve o arkadaşlarının çoğu da benimle ters düşen insanlar el üstünde tutuyor onları görseniz.. siz bu durum karşısında ne yapardınız..
Allah akıl fikir versin senin çevrende insan olmaz tabi

o esnada ıslak mendil istedim görümcemin o ıslak mendili bir getirisi var tiksinir gibi bakışıyla masaya koydu salona geçti yüzüme de kapıyı kapadi o kadar sinir oldum ki abi acın var biraz adam ol neyin havalarindasin neye bu tavrın ama yok bu insanların ölümü ders çıkardığı yok ki eşime dedim durumu bende..
Üyeliği iptal edip gitmişsiniz ama belki geri dönersiniz diye yazıyorum.
Allah eşinizin ailesine sabır versin, ölen kişiye rahmet eylesin🙏
Allah kimseye evlat acısı, kardeş acısı yaşatmasın, hele ani ölümü kabullenmesi o kadar zor ki.
Siz de dedenizi kaybetmişsiniz, acı ne demek biliyor olmalısınız, babam vefat ettiğinde, ki o da aniden öldü kimseyi gözüm görmedi, canım acıyordu birine ıslak mendil getirmeyi düşünecek halde değildim.
Kendiniz yazmışsınız acın var diye, acılı birinden bir şey istenmez, bir şey beklenmez, ki bebeğin annesi sizsiniz, bebeği doyuracağınızda ihtiyaç olabilecek her şeyi sizin düşünüp hazır etmeniz gerekir.

Görümceniz dünyanın en kötü insanı olabilir lakin şu an kardeşini kaybetmiş acılı bir abla, hem kardeş hem anne baba acısı yaşamış biri olarak sizin aksinize görümcenizin ruh halini anlıyorum.

Son düzenleme:
3 senelik evliyim. İki görümcem var biri evli diğeri bekar bekar olan 50 li yaşlarında ve kayınvalidemle oturuyor. 4 tane kaynım var biri evli diğerleri bekar bekar olan en büyük kaynimi yaklaşık 7 gün önce ani bir kalp krizinden kaybettik maalesef dünya tatlisi bir insandı. Yokluğu o kadar belli ki Rabbim rahmet etsin insAllah.. kayınvalidem çok yaşlı oldugu için o üzülmesin eksikliğini hossetmesin diye yanına gidiyoruz sürekli bu aralar. Dün gittik yine benim küs oldigum bir kaynim var kendisi polis ancak bazen rütbe bile insan olmak için yeterli değildir. Zamanında bana çok ağır konuşmuş ve çok ağır kalbimi kırmıştır. Farklı bir ilde çalışıyor ancak bu durumdan sebep o da kaynanamgilde ve tabi suda var kaynimla aramin bozulması bekar gorumcemin saçma sapan düşünce yapısı yüzünden bunu da diyim. Neyse dün gittik biz bir arkadaşı gelmiş otirmus sohbet muhabbet vs yemeğe geçtiler biz yemistik benim bir oğlum var 17 aylık o yememisti yemek eşim mutfakta yedir dedi geçtim oturdum o esnada ıslak mendil istedim görümcemin o ıslak mendili bir getirisi var tiksinir gibi bakışıyla masaya koydu salona geçti yüzüme de kapıyı kapadi o kadar sinir oldum ki abi acın var biraz adam ol neyin havalarindasin neye bu tavrın ama yok bu insanların ölümü ders çıkardığı yok ki eşime dedim durumu bende.. sonra mutfaktaydi eşimle oğlum otursmus çay içiyor oğluma da kuru oasta veriyor bende eşim yiyor diye bir tane yemek istedim inanır mısınız yememi istemiyorlar bir şey tavırları ve davranışlar onu gosteritor anladım. Allah ıslah etsin insAllah ezan okunuyor. O kadar ilginç bir aile ki durumları oldukça iyi senlerdir bu şehirde kalmışlar bu nedenle de görümcemin çok arkadaşı var onunla bana hava atıyor benim çevrem çok yok burda bir iki kişi var sadece ve o arkadaşlarının çoğu da benimle ters düşen insanlar el üstünde tutuyor onları görseniz.. siz bu durum karşısında ne yapardınız..
Karşı tarafı bilmem ama siz normal değilsiniz. Çok ciddi takıntılısınız.

Bir kez daha ne kadar güzel bir gelinimiz olduğuna kanaat getirdim.En ufak bir sıkıntımız olsa bizden daha çok dertlenir.Biz de onun için öyleyiz Rabbim onu çocuklarına abime bağışlasın .❤️

Git ıslak mendilini kendin al, hizmetçin mi var? Hemen her şeyi kocana mı yetiştireceksin? Adamladın abisi ölmüş yok ıslak mendili tiksinerek verdi, yok kuru pasta yememi istemediler. İyi misin sen ya? Laf olsun diye iyi adamdı falan dediğin öyle belli ki. Eşim abim ölmüşken gelip bana ablan mendili tiksinerek verdi diye car car konuşsa evden atardım. Sinsilik yapacağına gir derdini anlatmayı öğren, araya ayıp olmasın diye atılmış birkaç nokta var, onun dışında anlaşılmıyor yazın

Görümce abisini kaybetmiş, sen de oturduğun yerden ondan ıslak mendil mi istiyorsun? Kaldır k.çını da al. Nefret ederim oturduğu yerden onu getir, bunu getir diyenlerden. Yakınlarını kaybeden birilerinden aylar sonra bile bir şey isteyemiyorum ben. Gerçek bir acı yaşamadığınız çok belli. Allahım göstermesin kimseye

Kendi kendinize kurup insanlara bileniyorsunuz gibi geldi.
Bir de nasıl görümcenizin arkadaşlariyla,kayninizla hepsiyle birden aranizi bozup sadece siz haklı olabildiniz orasıda ayrı soru işareti.
Sanki insanları daha cok siz bıktırmışsınız gibi

Görümcenin arkadaşıyla hatta arkadaşlarıyla ters düşmeyi nasıl başarıyorsunuz?
Yemin ediyorum aynısını düşündüm:KK53:
Sürekli kusur arayan, bulamayınca uyduran biri olduğu için, onlara da takmıştır bi yerden kendi kendine. Dünya etrafında dönüyor ve herkese ayar verme hakkı, haddi var çünkü konu sahibinin.

Son düzenleme:
Back
X