- 19 Mayıs 2020
- 47.403
- 212.944
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babamın cenazesinde kadının tekinin için gitmiş spatula ile özensiz kestim tatlısını diye. Kafasına atmamışım şükür etsin. Konu sahibi bazı şeyleri üstü kapalı geçiştiriyor onu fark ettim.Bende kısa zaman önce yakınımı kaybettim ama kimseye tiskinir gibi eşya veya yemek getirmedim. Artniyetlidir değildir bilinmez ama sizin bunu takmayıp eşinize söylememeniz lazımdı sonuçta abisini kaybetmiş acısı daha çok yeni. İftira, cana kast gibi durumlar yoksa takmam eşime şikayetlenmem.
Bunca saçma yorumlar içinde en yapıcı büyük ihtimallede en olgun insan olduğunuzu düşünüyorum teşekkür ederim. Ben ıslak medili gorumcemden istemedim zaten o esnada boş bulundum esime dedim o da sanırım görümceme demiş gelip verdi.Suart bir karis onu vermesi hadi onda suçlu benim kapıyı yüzüme kapatması ayıp değil mi bence çok ayıp bir yakını gelmiş onu bizim yanımıza getirdi o bakışları hala devam ediyordu.. Matem evidir saygım var ki benim onun gibi saygisizligim hiç olmadi o benimde abimdi çok değer veriyordum hiç kırmadı beni.. benimde zamanında dedem oldu benim evime gelip bana ne laflar söyledi gözümün yaşına matemime bile saygı göstermeden ben ne yaptım biliyor musun acımı içime gömüp doğum gününde eşimle sürpriz yaptım. İsteyen istediğini yazsin artık ancak şu var ki yaşayan ve çeken bilir benim evliligimde sözleşme isteyen bir kadını kimse bilmeden melek yaptı Allah sorsun yargılamayiZor insanlar gibi. Eşiniz ile aranizin bozulmasina sebep olmasin bu durumlar. Uzak durun mumkun mertebe. Ben diğer konularinizi bilmem. Ama acı icinde olan insanin tavir tepki davranislarinada taakati olmaz normalde. O yuzden zor insanlar diye dusundum
Siz yinede tepki vermeyin, acısı var sonucta.
Eşinize sikayet ettiginizi yazan olmuş. Benimmi gozumdem kacti, yine bi goz gecirdim ama göremedim. Sikayet yersiz boyle bi zamanda tabii ki.
Ne laflar söyledi?benimde zamanında dedem oldu benim evime gelip bana ne laflar söyledi gözümün yaşına matemime bile saygı göstermeden ben ne yaptım biliyor musun acımı içime gömüp doğum gününde eşimle sürpriz yaptım.
Hayır suratına takilmadim onu geçtim kapıyı kapaması çok ayıp ya ona çok şaşırdım ben içeri geçtim oraya gelince yine aynı bakışlarıBende kısa zaman önce yakınımı kaybettim ama kimseye tiskinir gibi eşya veya yemek getirmedim. Artniyetlidir değildir bilinmez ama sizin bunu takmayıp eşinize söylememeniz lazımdı sonuçta abisini kaybetmiş acısı daha çok yeni. İftira, cana kast gibi durumlar yoksa takmam eşime şikayetlenmem.
Sende hamilesin bende senin bu yargılı düşüncelerini hormonlarını veriyorumAllah size önce Türkçe konu anlatma becerisi sonra da mantıklı düşünme becerisi versin. Görümceye Allah’tan sabır diliyorum.
İnsanlar şaka gibiBabamın cenazesinde kadının tekinin için gitmiş spatula ile özensiz kestim tatlısını diye.
Ya Allah aşkına ne rolü calicam ne yapabilirim siz neyin peşindesiniz ya buraya tersini yazsaydım bunu da eleştirirdiniz kimisi der Türkçeyi doğru yaz kimisi der psikologa git kimisi de reçel yok şeker ya Allah aşkına iyi misiniz siz buraya bu postu açtım diye bu soruyu sordum diye kötü ilan ediliyorum eski postalara bakılıp damga yiyorum. Benim kimseyle bir sorunum yok benimde en yakınlarım vefat etti ama bu çok savundugunuz kadının matem evine geldiği zaman neymiste ayağa kalkma misin diye kayınvalideme eşime sikayetini biliyorum ya bana ne laflar söyledi o halinde evime gelip ben hüngür hüngür ağlarken neler söyledi bana.. şimdi tavırlarından rahatsız oldum size soruyorum bir insan olarak yaşadınız mı ne yapardınız diye.. onların yaptığı saygısızlığı ben zerre yapmadım Allah biliyor kul bilmesin gerek yoktur yapılan iyiliğin zatenIyi kotu gunde rol çalan sıkıntı cikaran tiplerden nefret ediyorum bugun sizin gününüz degil yok efendim islak mendli vermiste yok bilmem nasilmis kalk kendin al mendilini beee yada alma kullanma gerekirse vay efendimm kapiyi kapatmis acaba yemek yedirirken telefon mu actiniz ses mi ettiniz taziye evi diye mi kapattı kiii hic bir sebep yokken de kapatmis olabilir....eşiniz keske baska derdin mi yok deseydi siz anlattiginizda...
Size karşı tavırları böyleyse siz gitmeyin artık. Bahanenizde çocuk olsun. Eşiniz gitse yeterli bence.3 senelik evliyim. İki görümcem var biri evli diğeri bekar bekar olan 50 li yaşlarında ve kayınvalidemle oturuyor. 4 tane kaynım var biri evli diğerleri bekar bekar olan en büyük kaynimi yaklaşık 7 gün önce ani bir kalp krizinden kaybettik maalesef dünya tatlisi bir insandı. Yokluğu o kadar belli ki Rabbim rahmet etsin insAllah.. kayınvalidem çok yaşlı oldugu için o üzülmesin eksikliğini hossetmesin diye yanına gidiyoruz sürekli bu aralar. Dün gittik yine benim küs oldigum bir kaynim var kendisi polis ancak bazen rütbe bile insan olmak için yeterli değildir. Zamanında bana çok ağır konuşmuş ve çok ağır kalbimi kırmıştır. Farklı bir ilde çalışıyor ancak bu durumdan sebep o da kaynanamgilde ve tabi suda var kaynimla aramin bozulması bekar gorumcemin saçma sapan düşünce yapısı yüzünden bunu da diyim. Neyse dün gittik biz bir arkadaşı gelmiş otirmus sohbet muhabbet vs yemeğe geçtiler biz yemistik benim bir oğlum var 17 aylık o yememisti yemek eşim mutfakta yedir dedi geçtim oturdum o esnada ıslak mendil istedim görümcemin o ıslak mendili bir getirisi var tiksinir gibi bakışıyla masaya koydu salona geçti yüzüme de kapıyı kapadi o kadar sinir oldum ki abi acın var biraz adam ol neyin havalarindasin neye bu tavrın ama yok bu insanların ölümü ders çıkardığı yok ki eşime dedim durumu bende.. sonra mutfaktaydi eşimle oğlum otursmus çay içiyor oğluma da kuru oasta veriyor bende eşim yiyor diye bir tane yemek istedim inanır mısınız yememi istemiyorlar bir şey tavırları ve davranışlar onu gosteritor anladım. Allah ıslah etsin insAllah ezan okunuyor. O kadar ilginç bir aile ki durumları oldukça iyi senlerdir bu şehirde kalmışlar bu nedenle de görümcemin çok arkadaşı var onunla bana hava atıyor benim çevrem çok yok burda bir iki kişi var sadece ve o arkadaşlarının çoğu da benimle ters düşen insanlar el üstünde tutuyor onları görseniz.. siz bu durum karşısında ne yapardınız..
Çok sağolun kısa ve net cumleniz için. Allah razı olsun linclemedinizSize karşı tavırları böyleyse siz gitmeyin artık. Bahanenizde çocuk olsun. Eşiniz gitse yeterli bence.
Sen bana nasihat verecek görgüde bi tip değilsin. Git milletin mimiklerini incele fesatlık çıkarıp kocanı dolduruşa getirecek malzeme bulursun belkiHimmm peki ben çok kötü bir insanım biliyor musunuz aslında hepinize cevabım olucak burası elstiri yeri anladığım kadarıyla Allah yardımcınız olsun sizinde insnalari yargılama konusunda epey bir reçel atlamissiniz ben de dedemi kaybetmiştim ama ben onların acılarına gösterdiğim saygıyı onlardan gorememistim dedemi kaybediyorum sizin şuan çok sabırlar dilediğin kadın bana pastayla geliyor ve ayak ayak üstüne atıp ukala ukala konuşuyor zerre acımı gözümün yasini bile görmüyor ben sana bir nasihat vereyim mi genelde bunu çok deriz biz bir cümleyi söyleyeceksin kırk kere düşün öyle şöyle sizde kırk kere düşünün bence
Ben basarmiyorum genelde nasıl oluyor biliyor musun ben hepsini yeni tanidigim için saygı duyuyorum onlar genelde beni azarlar gibi konuşuyor ya da birşey görünce görümceme söylüyorlar ama asılsız tabi o da beni arayıp güzel bir patlıyor düşün daha evli değilim mesela bir arkadaşı nişanlıyım yanımda eski sevgilisinden bahsediyor aaa ben susuyorum bak sakın duruyorum ama yine ben suçluyum ne acı dimiGörümcenin arkadaşıyla hatta arkadaşlarıyla ters düşmeyi nasıl başarıyorsunuz?
Sen bana nasihat verecek görgüde bi tip değilsin. Git milletin mimiklerini incele fesatlık çıkarıp kocanı dolduruşa getirecek malzeme bulursun bel
Ben aslında senin yorumuna seni insan olarak algılayıp cevap yazdigima üzüldüm yazık sana onca yazıdan bir cümleyi alıp yargılayan düşünce yapına sende git de başka post açan insanları yer bu kadarı sana yeter kendini tatmin etmissindirSen bana nasihat verecek görgüde bi tip değilsin. Git milletin mimiklerini incele fesatlık çıkarıp kocanı dolduruşa getirecek malzeme bulursun belki
Çocuğunun doğum gününde görümcesi çocuğuyla foto çekildi diye bile konu açmıştı. O kadar lince rağmen haksız olduğunu da kabul etmemişti. Allah şifa versin ama cidden normal bir insan değil.