3 senelik evliyim. İki görümcem var biri evli diğeri bekar bekar olan 50 li yaşlarında ve kayınvalidemle oturuyor. 4 tane kaynım var biri evli diğerleri bekar bekar olan en büyük kaynimi yaklaşık 7 gün önce ani bir kalp krizinden kaybettik maalesef dünya tatlisi bir insandı. Yokluğu o kadar belli ki Rabbim rahmet etsin insAllah.. kayınvalidem çok yaşlı oldugu için o üzülmesin eksikliğini hossetmesin diye yanına gidiyoruz sürekli bu aralar. Dün gittik yine benim küs oldigum bir kaynim var kendisi polis ancak bazen rütbe bile insan olmak için yeterli değildir. Zamanında bana çok ağır konuşmuş ve çok ağır kalbimi kırmıştır. Farklı bir ilde çalışıyor ancak bu durumdan sebep o da kaynanamgilde ve tabi suda var kaynimla aramin bozulması bekar gorumcemin saçma sapan düşünce yapısı yüzünden bunu da diyim. Neyse dün gittik biz bir arkadaşı gelmiş otirmus sohbet muhabbet vs yemeğe geçtiler biz yemistik benim bir oğlum var 17 aylık o yememisti yemek eşim mutfakta yedir dedi geçtim oturdum o esnada ıslak mendil istedim görümcemin o ıslak mendili bir getirisi var tiksinir gibi bakışıyla masaya koydu salona geçti yüzüme de kapıyı kapadi o kadar sinir oldum ki abi acın var biraz adam ol neyin havalarindasin neye bu tavrın ama yok bu insanların ölümü ders çıkardığı yok ki eşime dedim durumu bende.. sonra mutfaktaydi eşimle oğlum otursmus çay içiyor oğluma da kuru oasta veriyor bende eşim yiyor diye bir tane yemek istedim inanır mısınız yememi istemiyorlar bir şey tavırları ve davranışlar onu gosteritor anladım. Allah ıslah etsin insAllah ezan okunuyor. O kadar ilginç bir aile ki durumları oldukça iyi senlerdir bu şehirde kalmışlar bu nedenle de görümcemin çok arkadaşı var onunla bana hava atıyor benim çevrem çok yok burda bir iki kişi var sadece ve o arkadaşlarının çoğu da benimle ters düşen insanlar el üstünde tutuyor onları görseniz.. siz bu durum karşısında ne yapardınız..