35 yaş üstünde hamile kalan kalmak isteyen hatunlar...

YefeM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2016
93
63
38
45
37 yaşındayım.Bat 29 mayıs.Heyecanla bekliyorum.İki oğlum var.Bir tanede kızım olsun istiyorum. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Evlatlarımızı bize bağışlasın...

Bende 38 yaşındayım 12 haftalık hamileyim doktorlar 35 yaş üstü riskli gebelik dediler ikili test, amniyosentez, harmony test dediler kafam karıştı endişeliyim korkuyorum

Bende bu ay 36 yaşıma girdim 10 gün oldu düşük yaptım kürtaj oldum. İlk iki kızım kaza oldu bunu planladım üç ay sonra gebe kaldım tabi hüsran oldu. Sakınılan göze çöp batar hesabı. Bakalım yine deneriz inşallah hiç hevesim de kalmadı Allah ne yazdıysa o olsun hepimiz için hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amin

Hergün iki bardak en az toz zencefil çayı için. Bir kupa bardağa bir çay kaşığı. Tadı acı gelirse ıhlamur yada kuşburnu sallama çaydan atın içine. Ben kalmadan 1ay içtim elhamdulillah faydası oldu. Nogay(Rus) komşum önerdi bitkilere çok meraklılar onlar.

Bende 38 yaşındayım 12 haftalık hamileyim doktorlar 35 yaş üstü riskli gebelik dediler ikili test, amniyosentez, harmony test dediler kafam karıştı endişeliyim korkuyorum
Annem 40 yaşında kardeşimi dünyaya getirdi . İkili üçlü normal çıktı Dr lar hiç başka bişeyden bahsetmedi

Ne gördüde riskli dedi?

Allahın dedigi olur üzülmeyin.Ben ilk oğlumda riskli dediler ama nur topu gibi oldu.Hiç alakası yok yaşla maşla..Masallah bacım Rabbim kucağına da almayı nasip etsin

Allahın daha güzel bir planı vardır mutlaka. Hiç üzülmeyin.Bence en kısa zamanda yine sevindirecek Rabbim

Bu aydan sonra olmazsa deneyip faydasını görürüz inşallah

ben de 37 yaşimdayım ilk gebeliğim , 10 hafta 6 günlük olduk, geçen hafta 10 haftalık olunca genetik test yaptırdım. bu testi yaptırdığım için ikili ve dörtlü teste gerek yok ve ayrıca amniyosenteze de gerek yok. inşallah hepimiz sağlıkla çocuklarımızı kucaklarımıza alırız....

Bu genetik testi niçin yaptırma gereği duydunuz.Doktorunuzmu yönlendirdi.

öncelikle hayırlı olsun.bende 2.çocugu düşünüyorum ama 5.ay buay henüz olumlu sonuç alamadım.4 gün kaldı adetime ama karnım ağrıyor yine adet olcam sanırım.senin belirtilerin neydi gebelik öncesi ağrın falan oldumu.

merhabalar , benim gebelik belirtilerim hiç olmadı, 9 yıllık evliyim daha önce bir defa tüp bebek denememiz olmuştu, ben de de yeniden tüp bebek denemesi için her ay erteliyordum. adetim gecikti ama yok canım değildir dedim. 4 gün gecikmişti teste damlatır damlatmaz çift çizgi çıktı heyecandan nasıl titrediğimi asla unutamam. ayakta duramadım ağlamaktan heyecadan. şans mı kader mi oldu inşallah sağlıkla da kucağımıza almak nasip olur...
şimdi kusmam olmuyor ama hep bir bulantı hissim var ..
İnşallah allahım sıze de doğru zamanda sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir bebek nasip eder :)

Ne kadar duygulandım bilemezsiniz.Rabbim bebeğinizide kucağınıza versin inşallah

ay çok sevindim ve okurken benimde gözlerim doldu.tabiki kısmeti simdiymis senin bebisin.rabbim ne zaman doğru zaman ozaman veriyor iste.insallah hayırlısıyla herkese bu duyguları tekrar tekrar nabip eder.benimde kusmam özellikle sabahları çok olmuştu hatta 9 ay boyunca.demekki kişiden kişiye değisiyor

Allahın dedigi olur üzülmeyin.Ben ilk oğlumda riskli dediler ama nur topu gibi oldu.Hiç alakası yok yaşla maşla..Masallah bacım Rabbim kucağına da almayı nasip etsin
Teşekkür ederim inşallah allah isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…