35 yaş üstünde hamile kalan kalmak isteyen hatunlar...

Genetik test dediğiniz yurtdışına gönderilen harmony test dedikleri mi umarım güzel sonuçlar alırsınız

yaş 36 ,2,çocuğu düşünüyorum bat 26 mayıs testler negatif çıktı kuzu gibi regl olmayı bekliyorum

ara ara göğüs sızısı, idrarda koyulaşma,kasık ağrısı onun dışında bişey yok
göğsüm acıyor baya ama heray var olağan bisi ,karın ağrısı var oda her ay oluyor,tek fark idrar yanması feci ama dr gitmiştim geçen hafta enfeksiyor cıkmıstı antibiyotik kullandım.olacağı varsada olmaz sanırım artık((

ara ara göğüs sızısı, idrarda koyulaşma,kasık ağrısı onun dışında bişey yok
Benim yaş 37 ben 3. istiyorum.Bat 29 sizdeki belirtiler bende de var.Ya bu nasıl bi şey bilmiyorum. Kendimi dinlemekten kafayı yiycem Kan testi yaptırdınızmı yoksa idrarmı sadece.

evet amin canım hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin allahım :)

Bir de nerede yaşıyorsunuz doktorunuz kim nerede yaptırdınız bu testi

evet harmony test gibi ben triscreen test yaptırdım. bu da londra ya gidiyor. bugün veya yarın sonuç çıkacak sürekli mailimi kontrol ediyorum. istanbulda doktorum maslak acıbadem de tansu küçük çoook tatlı bir doktor. :)

Bende 38 yaşındayım 12 haftalık hamileyim doktorlar 35 yaş üstü riskli gebelik dediler ikili test, amniyosentez, harmony test dediler kafam karıştı endişeliyim korkuyorum
Benm annem kardesimi 43 yasinda dogurdu. Ikili uclu falan down sendromlu dediler. Napcaz aldircaz mi dogurdu tabi. Canavar gibi 5 yasinda bi kiz kardesm var smdi. Ben inanmiyorum tarama testlerinin gercegi yansittigina. Bi sorun ciktigina kurtaj olmayacaksaniz test yaptirip kafanizi hic karistirmayin bence

Sabah kan verdim.Gece kasık ve bel ağrısından uyuyamadım.Saat 2-3 arasında çıkacak sonucum.Bu belirtiler beni sinir etti.Ne olacaksa oluversin.

Sabah kan verdim.Gece kasık ve bel ağrısından uyuyamadım.Saat 2-3 arasında çıkacak sonucum.Bu belirtiler beni sinir etti.Ne olacaksa oluversin.
Idrar yolu enfeksiyonun yada bobrekte tas kum gibi bisiler varsa onlardan olabilir. Benmki enfeksiyondan kaynakli cok sancili geciyo. Ama doktor normal dedi bugun

Idrar yolu enfeksiyonun yada bobrekte tas kum gibi bisiler varsa onlardan olabilir. Benmki enfeksiyondan kaynakli cok sancili geciyo. Ama doktor normal dedi bugun
Yok canım kasıklarım da yanma olsaydı belki idrar yolu enfeksiyonu derdinde bu farklı çünkü benim kasık ağrım adet halindeyken olur.Belimde agrıdı.Göğüslerde bir yanıyor bir sönüyor.Bakalım inşallah hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…