35 yasinda EVLİ bir adam. Kaybettigim maneviyatim..

yesil_nar

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
200
0
16
Diğer
15 yasinda yeni bir yere tasinmamiz,kolejdeki ortamima hic hic benzemeyen yeni bir yer. Annemin sabh ben gozlerimi acar acmaz baslayan bagirislari. Babam eve gelene kadar kndimi sokaga birakisim.Annemden kacisim.Pesime takilan on yedilik serserinin zorbaliklari sonucu ona evet deyisim. demek zorunda kalisim. Annen seni cok seviyo derdi bazen de. Biraz da bundandi evet dyisim. Babamin borclari yeni bi bebek annemi aldatisi .

Yan tarafimiza tasinan İKi KİZ BABASİ EVLİ ADAM.Esini o kadar cok sevmistim ki ohh demistim bi arkadas buldum. Kadin da bni cok sevdi hep onlardaydim artik . Sonra esiyle tanistirdi beni. O da cok seker bi x amcaydi benim icin.

Ama sonra
Adam esi her mutfaga gittiginde bir suru soru sormaya basladi bana. 17lik serseri sevgilimle ilgili.Esi varken ikisi birlkte sordugu icin anlamdm once,ama adam baskavseyler ariyodu belliydi.Belliydi ama cok sonra anladim bunu.

Birgun bana o cocuk sana zarar vericek, fotograflar mesajlar kayitlar bisylrle dedi.Ne dedim bilmiyorum konusrlarken duydum.Hepsi olabilir dedi. Hersey olabilr tam anlamadim dedi.Ben kotu bsy ypmadim ki dedim. Hayir planlari var cok kotu seyler olucak dedi..Bir suru masalla kandirdi beni.Zarar grucgmi dusunmeye basladim. bi yandan hala ben ktu bsey ypmdm dyodum kendi kendime.

bana endislenme seni korurum ama bunlari esime anlatma kimseye anlatma dedi.

Nasil korursun dedigimde aldigim cevap BÜYÜ . Rol yapmaya basladi sonra mahcupmus gbi dedi ki bana sevisme sirasinda bi sivi geliyorms bana ait o siviyi alip buyu icin kullanilickms guvendigin bi adam varsa ... ddi. evlernden nasil kactim anlatamam.Ona ben hata yapmadim hic bi korkum yok dedim.Cocuk sadece elimi tutmustu bu da o kadar nfret etmistm ki hemen cekmistim elimi.Bana bataryasini al suya dusur filan diyodu yapmadim.
Esine soyliim dedim. kadinin gidicek yeri yoktu.yuva yikilicakti.
Yasim hala on bes tabi.

Boyle bi orrtmda liseye basladim.Turkiye oss dereceleri vardi okulumun. Ben de dereceyle girmistim. O adam pesimi hic birakmadi. O serseri cocuk da. Lise hayatim tam kabustu. Ölüydüm resmen. Telden yazdfim icn parca parca yazicam.

Liseyi bitirdim. Ben muhendis, mimar olmak istemiyorum dedim tercih yapmadim. Son sene sinava hazirlanamadim,sinavda da bayilmama an kaliyodu . KEndi birikimimi de gosteremiyodum. Annemlere bende bi rahatsizlik var, kriz geciriyorum sanki dedim. Hiccc onemsemediler beni. Hatta tercih yap diye de basimin etini yediler. Hayir terch yapmiycm dedm yapmadim. Ben de bi hastalik vardi hem sinava hazrlanicaktm hem de onu yenicektim muhendis degil de doktor olmalydim. Ama psikolog bulamadim. Sinava hazirlamadm yine. Ders calisamadm ama sabah aksam dua ettim. Sinava bi ay kala psikolog buldum. Ama yetmedi tabi ygsdeki krizime. Yine geldi. Birikimli cocuktum.Krizle filan tam sinirda kalmisim . doktor degil duyetisyen ypiyo beni. Ygsden sonra artik tamamen duaya sarildim eve kapabdim.LysdeN bi hafta once dort tane psikolk rahatszligm varmis onu ogrendim. psikologumn gozlri doldu. Sinav ellerimden kaydi. Daha hala bana doktor hanim sinavlat biti oh dyolsar.doktor degl dyetsyenim dyorim yoo doktrdur o dyolar.dsaridan saglikli zeki bi tip adayi profilm var da.Hala inanmiyolat. Meger sinavlara hazrlanamam kriz oldgnu dsndugum seyler meger bnm yasadiklarimin eseriymis. 4 rahatsizlik olmus saplanmis on dokuzuuma yeni giren bana.

Bes senedir beni hayata baglayan tek sey de kaydi ellerimden. Cok hos kizdim simdi kocaman gozluklrm ve bir suru fazla kilom var. Tum arkadaslarmi cikardim hayatimdan.Gecmisimden kacmak.tip hayalimden kacmak icin. Annemle babam israrla hicbsyin yok abartma diyolar. Anlycgniz elimden tutan bir hayal vardi o da kaydi ellerimden. Ki ben babamin borclari var diye para bile harcamam. Simdi elimde olmayan bi nfret varr isyan var icimde. Yaraticiya. Aileme. Hayata. Napicam nasil ayaga kalkicam.

konu başlığı 35 yaşında evli bir adam ,fakat ben bu hikayade adamla ilgili bişey bulamadım ,hayatının kısa bir döneminde seni kandırmaya çalışmış ,kaçmışsın zaten sonrası yok ,ee yaşadıklarının adamla ne ilgisi var ,o mu senin tıp okumana engel oldu ,senin psikolojik rahatsızlıkların varmış ,sebep bunlar yani ..

ben hiçbirşey anlamadım ,buradan ne bekliyorsun ..:26:

ck sasrdim anlamaminza. O adamla baslayan surec son senelermde rahatsizlik olark ortya cikip hayatmi bu nktaya getrmis.

o adamla başlayan süreç değil bence bu hale gelmenin nedeni; anne-babanla başlayan süreç ve diğer yaşadıkların. :31::31:
ayrıca 35 yaşındaki birinin eşi de taş çatlasa 25-30 olsa. her gün o insanın evinde bulunma sebebin nedir?kendi yaşıtların varken..

uzman desteği alman şart bence.

Son düzenleme:
Canım merhaba,zor bir süreç ve bunları yaşadığın yaşıda göz önünde bulundurursak etki altında kalman ve psikolojik olarak rahatsızlanman çok normal..daha 15 yaşında "cahil"bi adam sana "büyü" den bahsetmiş...ama güzel olan ne biliyormusun? Senin onca strese ve bunalıma karşın okuma isteğin.

Canım merhaba,zor bir süreç ve bunları yaşadığın yaşıda göz önünde bulundurursak etki altında kalman ve psikolojik olarak rahatsızlanman çok normal..daha 15 yaşında "cahil"bi adam sana "büyü" den bahsetmiş...ama güzel olan ne biliyormusun? Senin onca strese ve bunalıma karşın okuma isteğin.

konunun kapatilmasini istycektim yorumunuzu gorene kadar bana cok iyi geldi. Haklisiniz. İnsanlar cok tuhaf. Sacma detaylara takilmislar.Ben psikologmn bana acikladigi sekilde aciklamistm ama anlamak istememsler cok bariz. Tesekkur edrm tkrar ck iyi geldi yrumunz.

o adamla başlayan süreç değil bence bu hale gelmenin nedeni; anne-babanla başlayan süreç ve diğer yaşadıkların. :31::31:
ayrıca 35 yaşındaki birinin eşi de taş çatlasa 25-30 olsa. her gün o insanın evinde bulunma sebebin nedir?kendi yaşıtların varken..

uzman desteği alman şart bence.

katılıyorum..bütün söyliceklerimin özetini yazmışsın :)
ben durumu anlayamadım da acıkcası yani bu hayatta elbet daha kötüleri de gelebilir başına ama ailen sanırım biraz ilgisiz kalmış.ve aslında cok da kötü şey geçmemiş ki.o saçma sapan karı kocanın yanına neden hergün gönderebilir ki bi aile? hiç m tanıyamadı komşusunu..bence herşeyi sil at kafandan çok karışmış kafan.kafanı topARLA.bence hiçbişe için geç degil. haline şükret.ve ailenden baskalarını alma yanına.kaç yasındasın suan?

Arkadaşım çok detaylı bi şekilde anlatamamışsın kopuk kopuk olmuş bazı şeyler.. Ama belliki yaşadıkların yıpratmış seni.. Sebep ne olursa olsun hayattan keyif alacak şeyleri bul ve onları yaşa... Seni bu şekilde rahatsız eden biri varsa neden ailene anlatmıyosun.. Polise neden gitmiyosun.. Yada başkasının yuvası yıkılacak diye neden kendini hırpalıyosun.. BENCE ANLATMALAISIN EŞİNE VE AİLENE..
sevgiler

konunun kapatilmasini istycektim yorumunuzu gorene kadar bana cok iyi geldi. Haklisiniz. İnsanlar cok tuhaf. Sacma detaylara takilmislar.Ben psikologmn bana acikladigi sekilde aciklamistm ama anlamak istememsler cok bariz. Tesekkur edrm tkrar ck iyi geldi yrumunz.

detaylar saçma ise niye konunda yer verdin?
kendinle çelişiyorsun.
ayrıca burda konunu anlamaya çalışıyoruz:31:

Burda konu açmak kolay değil,ama konu açıyorsan da her türlü yoruma açık ol oki?

kendimi fazla kaptirdim evet parca parca olmus. yan komsumuzdu . karisi cok iyi gorunurdu. esiyle zaten uc dort knsma snrasi karslsmadm evlernde. cnku ben de kadin cagrdgnda cok isrr ederse nadir gdiyodum.cok az kaliyodm

E basliga bakinca insanlar evli bir adamla "kiristirmani" anlattigin bir konu sandilar kuzum. O tarz konular cok revacta bu forumda. Denk gelmedin mi hic?

Ama ben anliyorum. Durumunla o 35yasindaki adamin alakasini da az cok tahmin edebiliyorum. Bircok psikolojik rahatsizlik cocuklukta yasananlarla alakali. Bunu hepimiz biliriz. Sen cocuk sayilacak yasta bu tarz cirkinliklerle karsilasmissin. Psikolojinde derin yaralar acmasi cok normal. Uzerine bir de ailen tuz biber ekmis.

Bazi insanlarin hayati zorluklarla doludur. Hayat koskoca bir sinavdan ibarettir. Belli ki senin sinavin biraz zor olacak. Ama olsun. Sen zeki kizsin, zoru seviyor olmalisin. :))

Psikologu biraktigini soyleme lutfen bana. Bunu konusmustuk ve senin derdine hicbirimizin care olamayacagini da anlamistik. Bu konudan sonra bir kez daha emin olman lazim hatta. Seni yalnizca psikologun anlayacaktir.

Isyan falan emin ol hic yakismiyor sana.

Guclu olman lazim. Ustesinden gelmen lazim.

Unuttun mu? Senin gibi bir cok genc kiz var ve onlari anlayabilecek bir doktor hanima ihtiyaclari var. :)

demek konunuzun içinde saçma detaylar varmış bunu kabul etmenizde güzel ,anlamadığım nokta 15 yaşındasın ,35 yaşında bir adam ve karısıyla ne işin var ,bu sorunları sen çekmişsin kendine bence ..sonrada o serseri ve 35 yaşındaki adama bağlamışsın ..

demek konunuzun içinde saçma detaylar varmış bunu kabul etmenizde güzel ,anlamadığım nokta 15 yaşındasın ,35 yaşında bir adam ve karısıyla ne işin var ,bu sorunları sen çekmişsin kendine bence ..sonrada o serseri ve 35 yaşındaki adama bağlamışsın ..

yorunlariniz icin saolun ama yetsin lutgen ne kdr ugrssm daanlamayipdtylata sacma sklde taklicksnz daha dgru oldu . hoscakalin.

Back
X