- 7 Aralık 2013
- 114
- 40
- 28
- 35
- Konu Sahibi PAPATYAM1974
-
Ahh canim benim cok gecmis olsun sana. 11 yildan sonra supriz gelisme ve sevinc ardindan da husran. Cok zor bir donem yasamissin arkadasim uzulmemek elde degil. Keske ogrenir ogrenmez tibbi destek alsaydin belki tutardi ama kismet diyecez bu duruma. Allah yuzunu tez vakitte tekrar guldursun insa Allah. Herseyin basi saglik uzme kendiniArkadaşlar 11 yıllık evliyim hiç çocuğumuz yok.6 sene biz düşünmedik.diğer 4 senedir de olmuyor.tüm bebek dışında bir sürü tedavi oldum,aşılama vesaire ama yine olmadı eylül 2013 te artık tüm tedavilerden ümidimi yitirdim ve ocak 2014 te tüp bebek yapmaya karar verdik.tam 30 aralık 2013 te hamile olduğumu öğrendim sevinçten hepimiz deliye döndük ama 4 ocak 2014 te kanamam oldu ve bebeğimi kaybettik.hemen ardından normal 6 gün adet kanamam oldu ve üstüne bu ay adet gördüm ve şimdi hemen yeniden denizem.Rabbim hepimize sağlıkla tekrar hamile kalmayı ve sağlıklı bir şekilde bebeişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
yaşım 36 arkadaşlar
canım biliyorum ki kuru bir" üzülme"değil senin yazdıkların gerçekten duyumsadığını hissediyorum beni.....eksik olma canım...çocuk olayı olursa olur olmazsa olmaz ne yapayım diyeceğim ama o kadar kolay olmuyor...öncelikle sağlığımın yerinde olduğunu bileyim öncelikle bu bana yeter ....gerisi tanrıya kalmış ...hayırlısıysa nasipse olsun inşallah...evlat edinirken hamile kalan hikayeleri ben de pek çok tanıdığımdan duydum tatlım,kör ister bir göz bazen de işte tanrı verir iki göz hesabı :)...benim eşim sıcak bakmıyor öte yandan bunun için gerekli ekonomik koşullara da sahip değiliz,ekonomik durumu iyi olanlara çocuğa iyi bir gelecek sunabilecek olanlara evlatlık veriyorlar....yine bir tanıdığım da ev alacak sonra da evlatlık edinme durumlarına bakacak....btç kürün bitti mi canım ya,nerde muhafaza ettim oda sıcaklığında mı buzdolabında mı?
benim bir miktar arttı btç karışımı ,mutfak dolabında bekliyor acaba önümüzdeki ay kullanabilir miyim sorun olur mu ,bozulma filan hani?bal bozulmaz ama içine karıştırdığım çörekotu ve tarçından emin değilim ?
kadınlar olarak çok hassasız ,eşlerimiz daha dirayetli ruhsal olarak...e bir de konu cinsiyet rolü olarak gebe kalamamak olunca kadınlık toplumsal cinsiyet rolünü etkiliyor ....galiba öncelikle olaya bakış açımızı değiştirmemiz lazım ,bunu dünyanın sonu olarak görmekten vazgeçmeli ....ben gebe kalamayışımın nedenlerini farklı durumlara bağlıyorum (sağlık durumu harici şeyler )sana biraz bahsetmiştim ..ancak işin o kısmında da öğrenilmiş çaresizlik yaşıyorum ...tam bir kısırdöngü oldu yani bu durum....yine de umut dünyası işte herşey bir an gelecek çorap söküğü gibi düzelecek diye bekliyorumm..
mesaj kotanı dert etme ben beklerim sabırla :) :) :) ...teşekkür ederim inceliğin için....
Selam anatolya nerdesin ? Kayboldun birden ? Umarim iyisindir canim kendine iyi bak
iyiyim canım sağol varol...eşim minik bir operasyon geçirdi ...hastane ev arasında mekik dokuyorum işte...iyi eşimin durumu da şükürler olsun....merak edersin diye düşünerek peşinen yaayım ddedim :) sen nasılsın canım?
arkadaşlar çok üzgünüm bebeğimi kaybettim yine
teşekkür ederim arkadaşlar, daha iyiyim artık.
Merhaba arkadaslar. Hepinize hayirli kandiller. Ben araniza yeni katildim. 39 yasimdayim. 2 kizim var 15 ve 13 yaslarinda Allah bagislarsa. Simdilerde esimle 3.cocuk sahibi olmaýa karar verdik. 2 aydir deniyoruz. Bu ay cok umitliydim. kendimi yuzde yuz hamile gibi hissetmistim, ama dun adet gördum. Hala kendimi hamile gibi hissediyor ve tum beli´rtileri yasiyorum. Saniyorum pisikolojik oluyor tum bunlar. Sonucta adet gördum. Degil mi? Insan bu yastan sonra sanki hic hamilelik yasamamiscasina acemileciyor, bi heyecan icine dusuyor. Allah Isteyen herkese nasip etsin insallah...
Sagolasin iradecim hosbuldum. bu ay da umutlarim bosa cikti, cok uzuldum yine ama hayirlisi olsun diyorum Allahtan umit kesilmez...
Senin yazdigin bisey dikkatimi cekti yanlis anlamazsan sormak istedim, doktorun rahminin sola dogru olusu nedeniyle mi diz dirsek pozisyonunu onermisti ? cunku ben simir testi yaptirmaya gittigimde hemsire bana da rahmimin sola dogru oldugunu soylemisti eger faydasi oluyorsa denemek lazim. Hayirlisiyla bir an once ben de , burada bebek isteyen herkes de guzel haberler aliriz insallah
Yalniz degilsin anatolya cim , bak ben de 40 doldurdumAma bir umutla bekleyip her seferinde regl olunca moralim cok bozuluyor, girip birsey yazasim gelmiyor.
İlkbaşta İdrar tahlili negatif çıkabilir 20 gün geçince kan tahlili yaptir o kesin sonuc veriyor . Benim öyle olmuştu Pozitif çıkarsa şimdiden hayırlı olsun negatif çıkarsa da üzülme onun da bir hayırlı tarafı vardır35 yaşını geçmedim ama 31 bitiyo.. beş altı aydır korunmuyoruz ve iki hafta günüm geçti. geçen hafta test yaptım ama negatifbir haftadırda kasıkta belde ağrı ara ara beyaz kremsi ara ara beyaz şeffaf temiz akıntım var. koku kaşıntı falan yok. ve kendimi hasta gibi hissediyorum.. altı yaşında bir oğlum var ama onda nasıldı hiç hatırlamıyorum. negatif çıkar korkusuyla bekleyişe devaam :)
İlkbaşta İdrar tahlili negatif çıkabilir 20 gün geçince kan tahlili yaptir o kesin sonuc veriyor . Benim öyle olmuştu Pozitif çıkarsa şimdiden hayırlı olsun negatif çıkarsa da üzülme onun da bir hayırlı tarafı vardır
Bakalım pazartesi doktor randevum var. Kimileri bıkar istemez ama olur :) kimileride bekleeer bekleeerr hayırlısı...
Bende 34 yasindayim yakinda 35 olucam gerci :)) bir oglum var yedi bucuk yaşında. Artik ogluma bi jardes istiyorum hemde cok. Esim cok istemiyo yasimiz gecti fln diyo :) ben oglumu kardessiz birakmak istemiyorum.gecen ay korunmadik ama 4 gun once regl oldum. Kismet artık.
Haklisiniz aslinda bebek düşüncesi heyecan veriyo insana heyecanda dinamik yapiyo insani. Walla bravo sizede. Cocuklar kac yaşında?Ne yası gecti yahu bak biz 40 ımızda yapacağız hem de nasip olursa üçüncüyü :))) 40 yaşındaki anneler genclesiyor artık yaslandım hissine giremiyor mecburen bebek olunca dinç kalmak gerekiyor çünkü :))))
Haklisiniz aslinda bebek düşüncesi heyecan veriyo insana heyecanda dinamik yapiyo insani. Walla bravo sizede. Cocuklar kac yaşında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?