35 yasından sonra bebek sahıbı olmaya calısanlar

Ahh canim benim cok gecmis olsun sana. 11 yildan sonra supriz gelisme ve sevinc ardindan da husran. Cok zor bir donem yasamissin arkadasim uzulmemek elde degil. Keske ogrenir ogrenmez tibbi destek alsaydin belki tutardi ama kismet diyecez bu duruma. Allah yuzunu tez vakitte tekrar guldursun insa Allah. Herseyin basi saglik uzme kendini

Selam anatolya nerdesin ? Kayboldun birden ? Umarim iyisindir canim kendine iyi bak

Selam anatolya nerdesin ? Kayboldun birden ? Umarim iyisindir canim kendine iyi bak

iyiyim canım sağol varol...eşim minik bir operasyon geçirdi ...hastane ev arasında mekik dokuyorum işte...iyi eşimin durumu da şükürler olsun....merak edersin diye düşünerek peşinen yaayım ddedim :) sen nasılsın canım?

zornitza arkadaşım !
vardır bunda da bir hayır belki de...belki de sağlıklı değildi bebiş ...hani ilk 3 ay içindeki düşüklerde kromozom anomalisi çok fazla oluyor ve doğa ise bir şekilde ayıklıyor....insan üzülüyor yıpratıyor kendini ama doğanın da bir bildiği var belki de....umarım yazdıklarımla sizi üzmüyorumdur...biraz olsun rahatlamanız için yazmak istedim bunları....inanın herşeyin doğru bir zamanlaması var ,programlaması var....
bşr de şöyle düşünün ne güzel 11 yıl sonra hamile kalabildiğinizi öğrenmiş oldunuz ..bu müthiş bir şey hem dosta düşmana karşı hem de bilinçaltındaki olumsuz kodlamalarınıza karşı bu çok önemi bir gelişme...artık bundan sonra daha rahat bile hamile kalabilirsiniz belki de...sağlıkla ve sevgiyle kalın...

Iyi olduguna sevindim, esine de cok gecmis olsun. Ben iyiyim 25 subat bekliyorum adetim gelirse doktorum 2ci gununde gel asilama calismalarina baslayacaz dedi. Hayirlisi neyse olsun artik kafaya takmamaya calisiyorum bakalim ne olacak

Merhaba nihayet benim gibi birini buldum ben de 38 yaşındayım ve 2 tane oğlum var 3. Yü düşünmeye başladım bir dahaki sene doğarsa 40 imda doğurmuş olacağım tabi Allah verirse . Daha denemelere başlamadım . Başlayınca ne kadar sürer onu da bilemem Allah her isteyene versin. Seni arkadas olarak ekledim .Birbirimiizi takip edelim destek ve moral olalım )) olur mu ?

Ben de kendimi tek zannediyordum benim de yas 39 ben de düşünüyorum ama daha çalısmalara başlamadım uzun mu sürer hamile kalmam bilmiyorum ama ben 2015 ilkbaharda dogmasını arzuluyorum gerçi daha ortalıkta yumurta da yok fol da yok :)))Allah herkese gonlundekini versin insallah

35 yaşını geçmedim ama 31 bitiyo.. beş altı aydır korunmuyoruz ve iki hafta günüm geçti. geçen hafta test yaptım ama negatif bir haftadırda kasıkta belde ağrı ara ara beyaz kremsi ara ara beyaz şeffaf temiz akıntım var. koku kaşıntı falan yok. ve kendimi hasta gibi hissediyorum.. altı yaşında bir oğlum var ama onda nasıldı hiç hatırlamıyorum. negatif çıkar korkusuyla bekleyişe devaam :)

İlkbaşta İdrar tahlili negatif çıkabilir 20 gün geçince kan tahlili yaptir o kesin sonuc veriyor . Benim öyle olmuştu Pozitif çıkarsa şimdiden hayırlı olsun negatif çıkarsa da üzülme onun da bir hayırlı tarafı vardır

Bakalım pazartesi doktor randevum var. Kimileri bıkar istemez ama olur :) kimileride bekleeer bekleeerr hayırlısı...

Bende 34 yasindayim yakinda 35 olucam gerci :)) bir oglum var yedi bucuk yaşında. Artik ogluma bi jardes istiyorum hemde cok. Esim cok istemiyo yasimiz gecti fln diyo :) ben oglumu kardessiz birakmak istemiyorum.gecen ay korunmadik ama 4 gun once regl oldum. Kismet artık.

Ne yası gecti yahu bak biz 40 ımızda yapacağız hem de nasip olursa üçüncüyü :))) 40 yaşındaki anneler genclesiyor artık yaslandım hissine giremiyor mecburen bebek olunca dinç kalmak gerekiyor çünkü :))))

Haklisiniz aslinda bebek düşüncesi heyecan veriyo insana heyecanda dinamik yapiyo insani. Walla bravo sizede. Cocuklar kac yaşında?

Ben 36 yaşındayım 6,5 yaşında bir oğlum var 2011 yılında 22 haftalik hamileyken 2.bebeğimi kaybettim. O zamandan beri bir çocuk daha istiyorum. Ama bebeği eşim defnetti ve çocukları çok seven 2.karnımdayken 3.planları yapan eşim artık çocuk istememeye başladı. Gerçi şu sıra biraz yumuşadı.
Oğlum kardeşi olsun diye dua ediyor hep. Inşallah rabbim nasip eder bir evlat daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…