biraz da kendimden bahsedeyim şimdiii:))
1 şubatta bebeğimi aldırmıştım gelişmediği için.
o günden bugüne daha bugün adetim geldi.aralıktan beri adet görmüyorum sonuçta.umarım sonrasında da bir
düzensizlik oluşmaz.
cumartesi dr. randevum var.2.3 gün gel demişti.
kan tahlillerim yapılır sanırım bir de yumurtalıklara bakar.
aşılama önerecek muhtemelen.
biraz gönülsüzüm.
ilk oğlumda da boş yere yapılan aşılamalardan sonra-2 side tutmadı bu arada oğlum norlaml yolla oldu-
pek itimadım yok aşılamaya.
özel hastanede bisürü para alacaklar diye de kararsızım.başarı oranı düşük sonuçta.
bi yandan da yaş 37 dr ne derse onu dinle diyorum.
keşke bu bebeği kaybetmeseydim şimdi 3 aylık olacaktı diyorum

(((
bi yandan da eşim çok istiyor,elimizden geleni yapalım diyor.stres oluyorum.
bazen rafa kaldırayım bu isteği çok zorlanırım diyorum,bazen de oğlum için üzülüyorum kardeşi olmalı diyorum.
duygularım karışık.bi kayıbın üzerine tekrar hamileliğe çalışmaya çalışmak ta bocalatıyor beni.
kaç hafta kendimi hamile psikolojisine alıştırmışken başa dönmek te zor geldi bana.
tabi ben çok küçükken kaybettim sonuçta 8 hafta filandı.daha ileri gebelik dönemlerindeki kayıplarla kıyaslamam asla
çünkü onun üzüntüsü daha başka ve daha ağır.
benim durumumdaki kayıpların sebebi muhtemelen kromozomal bozukluk nedeni ile gebeliği sonlanması.aslında doğanın bir gereği ve Allahın takdiri.
neyse çok uzattım ama bu topik yaşlarımız nedeni ile hislerimiz en iyi anlayacağımız topik diye düşünüyorum.
bu şekilde endişelerimizi de paylaşmak iyi gelecektir hepimize.
20-30 yaş aralığındaki bayanlardan farklı durumlardayız sonuçta:))[/Q
canım senden de genetik tahlil istemediler mi anne karnında tutunamayan bebekler için istiyorlar yanlışım yoksa.hangişehirdesin riskli gebelik perinatolog la görüşmen tavsiyem sağlıkla kalın....