35 yaştan sonra aşık olunur mu?

Var mıdır böyle bir mucize yaşayan? Ben de umut kalmadı artık. Yalnız başıma öleceğim sanırım.
cok zor cunku 20 li yaslardaki gibi ilk goruste ask deyip sadece karsidaki kisiyi duşleme durumu olmuyor. cok genis kapsamli bakiyoruz bu yaslarda. ornegin cok yakisikli bir beyefendi; konusmasi, uslubu tavri sizi carpti. asik oldum diye dusunursunuz. ama tek bir olumsuz hareketi olur onun uzerinde dusunursunuz, mantik devreye girer ve daha cok tanimak icin ugrasirsiniz. asik olmak 30 da bitiyor bana gore :)

Ama herkes aslında yalnız.
Yani ben evliyim. Ama ben de bazen kendimi yalnız hissediyorum. Hayatta hepimiz yalnızız. Yalnız da kalacağız. Hiç bir insan tamamen yalnızlığı dindirmez. Kendimizi yalnız hissedeceğimiz zaman olur istersen on kardeş on çocuklu ol yine yalnız olacaksın ve yalnız hissedeceksin.
Kendini sevip kendinle iyi anlaşarak başlamak lazım aslında en başta

Bu yoruma katılıyorum. Bir de neyden korkarsak o duyguyu beslemiş oluyoruz. Hayatta ki her şeyde geçeri bu.

cok zor cunku 20 li yaslardaki gibi ilk goruste ask deyip sadece karsidaki kisiyi duşleme durumu olmuyor. cok genis kapsamli bakiyoruz bu yaslarda. ornegin cok yakisikli bir beyefendi; konusmasi, uslubu tavri sizi carpti. asik oldum diye dusunursunuz. ama tek bir olumsuz hareketi olur onun uzerinde dusunursunuz, mantik devreye girer ve daha cok tanimak icin ugrasirsiniz. asik olmak 30 da bitiyor bana gore :)
Ay nasi zor yaaaa :// 35 yaşında öyle bir aşık oldum ki şimdi 37 yaşındayım hâlâ aklımdan geçirmediğim tek bir gün yok.

Bana konu cok depresif geldi
Ben de 37 oluyorum
Hala umudum var aşkın zamani mi olur?❤️ gecen sene nisan ayında hayatimin çılgınlığını yapip internetten tanistigim bir adamla tatile çıktım ki normalde kolay samimi olamam mesafeli bir insanimdir. Ama o adamdan o kisa surede o kadar etkilendim ki... sonra iletisimi kesti kesmeseydi asik olabilirdim baya yukseldim.yani
Bu o adamla alakali da degil benimle alakali ve hissettiklerim icin hic pisman degilim devami gelseydi keske🤷‍♀️

Ben 28 yaşındayım. Olamıyorum . Bir defa oldum ,ondan sonra kimle görüşürsem görüşeyim olamıyorum . Ve evlenmem için aşık olmam gerekiyor yoksa içime sinmiyor. Ben de bilmiyorum ne olacak bu işin sonu

Hayatımdaki en güçlü aşkı 33 yaşımda yaşadım, hala da tam olarak atlatabilmiş değilim:) yani; olur tabi ki.
Psikoloğum şey demişti, olumsuz tecrübeler biriktiği gibi iyi duygular da birikir, yani her aşkın bir öncekinden daha kuvvetli olur.

Kuzenim 42 yasinda yazin ilk evliligini yapcak ve onun evlenecegini asla ve asla düsünmezdim, duyunca sok oldum, Ayrica kendisi evden de dogru düzgün cikmaya biri :)

Back
X