351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

canım manisadan verdiğin haberler içinçok sagol-tabi durgunluk olmustur ozlemıstr senı canım ne yapsın sende gıttın ne guzel destek oldun sonucta kımse bırbırını tanımıo orda senı gorunce cok mutlu olmustur.uzulme sen geldgnde hersey cok guzel olacak ınsallh alttan alacagız bu donemlerınde

Selamm kızlar bugun dışardaydm yazamadım. Askercağzımla konuştuk. beynim durdu yaa yaptığım işle ilgili biri soru sordu zor cevapladım dedi yanî düşünün.. Ye iç emredileni yap. Hiç kafa çalıştırmıyolar tabi. Psikolojisi iyi gibi ama korkuyorum bozulmaz dimi..

Bozulmaz canim ins.merak etme...nerdeydi askerin

canim icimizi ferah tutalim askerimede sordum genel olarak nasilsiniz diye acemelik bitsede su duvarin diger tarafina ciksak diye gün sayiyoruz artik dedi :26: usta birliklerinde carsi izinleri ile felan daha iyi olacaklar insAllah

gülşah tütüncü dua ediyorum [video=youtube;rnrNhm7G7z4]http://www.youtube.com/watch?v=rnrNhm7G7z4[/video] tüm 351.dönem yarenlerine gelsin

Bozulmaz canim ins.merak etme...nerdeydi askerin

canim icimizi ferah tutalim askerimede sordum genel olarak nasilsiniz diye acemelik bitsede su duvarin diger tarafina ciksak diye gün sayiyoruz artik dedi :26: usta birliklerinde carsi izinleri ile felan daha iyi olacaklar insAllah

İnşallah canımm daha askerliğin bitmesine çok var inşallah dönünce sivil hayata adapte olmaya zorlanmazlar diye düşünmeye başladım şimdi.. Neyse rahatları iyi olsun da gerisi önemli değil. Bnm asker kastamonuda canım.

Kızlar bi de duydunuz mu atış yaparken silahı düzgün tutamayıp gözüne silah çarpan yaralananlar olmuş. Oyy allah korusun dikkat etsinler aman

aynen canım pazar günü çarşı olur nete girerler skype da falan konuşuruz gezer dolaşır...hem telf. alırlar yanına.mesajlasmak bile ne kadar rahatlatır

Ayni seyleri bende dusunuyorum canim bazilari degisebiliyormus donunce acaba nasi olacaklar geldiklerinde..ins sikinti yasamayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…