351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Haklısın valla çok zekice:) bnm arkdşm da aynısını yaptı ama işte ben oyle yapamicam çünkü evde çeyiz depolamaya hiç yer yok

az kalmıs canım çok sevındım darısı bıze olsun of oku oku nereye kadar evet ya çok guzel olmustur senın ıcın
aynen yaa sevincim eksik sevdiğim askerde ama içim kıpır kıpır kocaman bir kitaplığım olacak inş. şirin bir mutfağım olacak çok güzel pastalar yapıcam orda sevdiceğimde afiyetle yicek

Kizlar icinizde acemi birligi mamak usta birligi izmir olan var mi ...sanki biz askerlik yapiyoruz gibi oldu ama olsun anladiniz siz

Ins rahat olurlar canim ya sevdigim goturecek telefon ins sikinti yasamayiz. su kadar zaman bile yetti daha fazlasini kaldiramayiz valla :-(

aynen cnm inş. tel. almaları kolay olur dışarda oldukları gibi konuşamayız muhtemelen ama en azndan kapatmak zorunda kalmazlar sabah günaydın akşam iyi uykular msjlarımız gelir ben en fazla buna takıldım sanki onsuz uyuyup uyanmak çok zor geliyor bana

aynen yaaa bencedeee tabi çok rahat konuşulmaz ama olsun dediğin gibi bi mesaj bile bazen ne kdar destek oluyor insana...

aynen yaaa bencedeee tabi çok rahat konuşulmaz ama olsun dediğin gibi bi mesaj bile bazen ne kdar destek oluyor insana...

aynen aynen en azndan bişey anlatmak istediğimizde daha rahat olur bundan 15 gün önce böyle miyid ne olsa herşeyi paylaşırdım anlatırdım üzülsemde mutlu da olsam şimdi öyle mi anca 5-6dk biz max. 15dk konuşabildik hiç bişey paylaşılmıyor ki anca nasıl olduğunu nasıl olduğumu anlatıyorum bitiyor bitse geçse artık bu günler güzel günler mutlu günler yeniden bizim olsa...

Aynen yaa o bi tek mesajin degerini insan cok iyi anliyo...ben ilk gun o kadar cok msj attim ki telefonuna kapali da olsa okur sonra diye o da bi gun sistemde durup siliniyormus ertesi gun hata verdi hepsi cok uzuldum ins az kaldi yaa

dibe vurduğum gecedir...:84:
bilmiyorum belki bir daha girmeyebilirim foruma...yada şimdi kafam çok allak bullak ondan böyle...Bilmiyorum işte kendinize dikkat edin...

kızlar toplayın kendinizi dağılmak yok güçlü olmalıyız olmak zorundayız sevdiceklerimiz geri geldiğinde onlarıüzüntüden bitmiş bi şekilde mi karşılıcaz hadi onu bırakın tel. le konuşurken bu halde mi moral vericez bırakmak yok hemen topluyoruz kendimizi dönüyoruz hayallerimize onlarla avutuyoruz kendimizi hadiyin kızlar dağılmayan dağılanları topluyor ve güçlü dimdik duruyoruz :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…