- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #2.361
canı ben 4 ay önce başladım mutfak eşyalarımı almaya ufak tefek derken baya bişe aldım para yönündende iyi oldu parça parça maaş aldıkça alışveriş yaptım bi liste hazırladım önce unutmamak için
Ama 2 gün boyunca izinliler mi :s Yani teslim olmazsa ceza meza almıyomuş sadece askerlik bir gn uzuyomuş ya ona çok sevindim
benim bildiğim hafta sonu ztn izinli oluyorlar eğer pazartesi teslim olmazsa bir gün uzuyor
aynen yaa sevincim eksik sevdiğim askerde ama içim kıpır kıpır kocaman bir kitaplığım olacak inş. şirin bir mutfağım olacakaz kalmıs canım çok sevındımdarısı bıze olsun of oku oku nereye kadar evet ya çok guzel olmustur senın ıcın
Kizlar icinizde acemi birligi mamak usta birligi izmir olan var mi...sanki biz askerlik yapiyoruz gibi oldu ama olsun anladiniz siz
benim askerim acemiligini izmir bornovada yapiyor canim
Anladim canim bizimki gaziemir izmir ...bakalim nasil olacak ya...telefon kullanabilecekler mi acaba ya su an ki gibi olmaz demi
valla genel olarak rahatlarmis hatta acemilikte bile telefon kulananlar var dedi askerim
valla genel olarak rahatlarmis hatta acemilikte bile telefon kulananlar var dedi askerim
Ins rahat olurlar canim ya sevdigim goturecek telefon ins sikinti yasamayiz. su kadar zaman bile yetti daha fazlasini kaldiramayiz valla :-(
aynen cnm inş. tel. almaları kolay olur dışarda oldukları gibi konuşamayız muhtemelen ama en azndan kapatmak zorunda kalmazlar sabah günaydın akşam iyi uykular msjlarımız gelir ben en fazla buna takıldım sankionsuz uyuyup uyanmak çok zor geliyor bana
aynen yaaabencedeee tabi çok rahat konuşulmaz ama olsun dediğin gibi bi mesaj bile bazen ne kdar destek oluyor insana...
aynen yaaabencedeee tabi çok rahat konuşulmaz ama olsun dediğin gibi bi mesaj bile bazen ne kdar destek oluyor insana...
Kizlar icinizde acemi birligi mamak usta birligi izmir olan var mi...sanki biz askerlik yapiyoruz gibi oldu ama olsun anladiniz siz
dibe vurduğum gecedir...:84:
bilmiyorum belki bir daha girmeyebilirim foruma...yada şimdi kafam çok allak bullak ondan böyle...Bilmiyorum işte kendinize dikkat edin...
dibe vurduğum gecedir...:84:
bilmiyorum belki bir daha girmeyebilirim foruma...yada şimdi kafam çok allak bullak ondan böyle...Bilmiyorum işte kendinize dikkat edin...
benim erkek arkadaşımın acemiliği mamak. hangi bölükte acaba seninki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?