351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Kızlarrr düğün hazırlıklarına başladım ben, bornoz takımı uyku seti, havlular, sofra örtüsü nevresim takımları yemek takımı, çelik tencere seti çay makinası, şirin tencereler çatak kaşık takımı kek kalıplarıı, fritöz tencere şirin saklama kapları tost makiası vs vs vs aldımmm

ayyy ne guzel canım ya bnde bakıyorum şimdiden ama daha bize var yani süper cok mutlu ol insallah cok heyecanlısındr sımdı sen

Ne guzel canm ya bize de dua et bizim de en kisa zamanda olsun ins yaa

16 eylül gecesi bitiyor cnm 17sinde çıkış alıyorlar eğer izin kullanmadılarsa

Evet değişiyormuş bi de mesela yol yakınsa yol iznini bi gün veriyolarmış ama ertesi gün teslim olabiliyolarmış . Eğer ertesi gün mesela pazar günü teslim olursa askerliği bi gün uzuyomuş. Duyan var mı bunu? Eğer oyleyse haftasonu 2 gün de görüşürüz, askerliği bi gün uzaması göze alınır napalım:)

hayirli olsun cehizlerin tatlim darisi bizlerin basina insAllah :123:

Son düzenleme:
cnım bizimkide ekimde evet ya alışveriş yapınca moral geldi sanki yaklaşmış gibi avutuyorum işte kendimi

güle güle kullan hayırlı olsun şimdiden:)) yaklaştı tabi canım ne kaldı kî ekime .. Ben resmn üşeniyorummya çeyiz bakmaya hem beğenemiyorum hem alıcak bi sürü şey var insan düşündükçe bunalıyo yaa ne zormuş evlenmek:)

canı ben 4 ay önce başladım mutfak eşyalarımı almaya ufak tefek derken baya bişe aldım para yönündende iyi oldu parça parça maaş aldıkça alışveriş yaptım bi liste hazırladım önce unutmamak için

önden seni vercez demek ki cnm hayırlısı olsun bi yerden başlamak lazım tabi:) bizde annem yapıyor hepsni bana kalsa ben bi tek mutfak eşyası alıp gidicem :) bide yatak odası tabi :)

benim bildiğim hafta sonu ztn izinli oluyorlar eğer pazartesi teslim olmazsa bir gün uzuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…