- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #2.621
bndee sürekli kitap okuormm o da oyalıoo baya beni, ama senin hobin baya güzel bşy, hem oyalıodr hem de çok gzl şeyler yapmış oluosnn
çalışıyorum canım bende pazar gittim saçlarımı kısacık kestirdim baya kısa oldu ama:44:
evet çizim yapıyorum :44: çalışıyorum canım biraz önce askerim aradı yine tatsız tuzsuz konuşma oldu.bugünde k.v lere gideceğiz
ben daha hiç akşam kitap okuyamadım ya, okumak istiyorumçok iyi geliyor bana ya keçelerle uğraşmak.. birde örgü örüyorum
neden tatsız oldu :26: sen soğuk mu konuştun canım? benim eşim aramadı bugün daha .. ama artık eskisi kadar panik yapmıyorum, arar akşam üstü belki
ahh ahh aska mesafe engel degil :) gecicek bu gunler de,kavusucaz askerlerimizeee... Sen orda mi yasiyosun , yoksa okul fln mi ?
Canım çok sevindim rahat olmanaörgü işi nasıl gidiyor battaniye mi örüyorsun ?
yok canım ben burda yaşiyorum. kolay değil mesafelere inat bide askerlik girince araya dahada zor olmaya başladı ama elbet kavuşacağiz sen türkiyeyemi yerleşmeyi düşünüyorsun?
bircan tatlım, battaniye örüyorum ama neredeyse bi aydır elime alamadımsende örüyordun yanlış hatırlamıyorsam nasıl gidiyor
Yok canım yeni görüyorum ben çok güzelmiş ama ben beceremeye bilirim bunu benim örnek çok basitt
evt zor ya..tel yok net yok ...bidee ankesorluden yurtdisi icin rahat olmuyo ama iste cagre yok. ah bende BG-liyim ama kismet artik heralde TR yerlesicem ,hele sevgilim ciksin da askerden kismet artik..
hayır bu çok basit, ben youtube taki bi videoyu izleyerek yaptım
O zaman ben elimdekini bitireyim senden linkini isterim
canım benim askerim cağrı atıyor ben geri arıyorum =) askerden gelsinler hayırlısı ile bi engel daha kalkmış olacak inşAllah
kızlar ben geelldıım hepinize merhaba keyifler nasıl ? Manisadan Haberler: Benim askerim sabah 9 da aradı napıosun dedı ıyıyım dedm cok yogunuz haberın olsun dedı cagrolar kapatıorum dedı kapadı anlamadım törene hazırlklmısbenım buara dilime dolanan şarkı şuan tam bizi anlatıyor bence Şu son üç gün Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoooppp ordayız
ilkay battaniyen çok güzel:) eline sağlık, çok hamaratsın maşallahhbu vesileyle de kafa dağıtırsın ne güzel...
ben eve gidince ayaklarımı uzatıyorum iş dönüşü hiiiç bişey yapmıyorumaslında yapsak ne güzel olur
Kizlar mamaktan haber var mi ya...sevdigim beni unuttu galiba iyice dun hic aramadi bugun de ses yok...kafayi yemek uzereyim bekle bekle...hic bi sey yapamiyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?