351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

bndee sürekli kitap okuormm o da oyalıoo baya beni, ama senin hobin baya güzel bşy, hem oyalıodr hem de çok gzl şeyler yapmış oluosnn

ben daha hiç akşam kitap okuyamadım ya, okumak istiyorum çok iyi geliyor bana ya keçelerle uğraşmak.. birde örgü örüyorum

neden tatsız oldu :26: sen soğuk mu konuştun canım? benim eşim aramadı bugün daha .. ama artık eskisi kadar panik yapmıyorum, arar akşam üstü belki

Canım çok sevindim rahat olmana örgü işi nasıl gidiyor battaniye mi örüyorsun ?

ahh ahh aska mesafe engel degil :) gecicek bu gunler de,kavusucaz askerlerimizeee ... Sen orda mi yasiyosun , yoksa okul fln mi ?

yok canım ben burda yaşiyorum. kolay değil mesafelere inat bide askerlik girince araya dahada zor olmaya başladı ama elbet kavuşacağiz sen türkiyeyemi yerleşmeyi düşünüyorsun?

yok canım ben burda yaşiyorum. kolay değil mesafelere inat bide askerlik girince araya dahada zor olmaya başladı ama elbet kavuşacağiz sen türkiyeyemi yerleşmeyi düşünüyorsun?

evt zor ya..tel yok net yok ...bidee ankesorluden yurtdisi icin rahat olmuyo ama iste cagre yok. ah bende BG-liyim ama kismet artik heralde TR yerlesicem ,hele sevgilim ciksin da askerden kismet artik..

bircan tatlım, battaniye örüyorum ama neredeyse bi aydır elime alamadım sende örüyordun yanlış hatırlamıyorsam nasıl gidiyor

Evet canım bende örüyorum ama son zamanlarda fırsat bulup yapamıyorum birde şimdi bahar temizliği başladı ama iyi gidiyor. Turkuaz ve beyaz karışık yapıyordum onu yarım bıraktım arkadaşımın kızı olacak haziranda ona başladım beyaz pembe ve narçiçeği yapıyorum bitirince resim ekleyeceğim

neden tatsız oldu :26: sen soğuk mu konuştun canım? benim eşim aramadı bugün daha .. ama artık eskisi kadar panik yapmıyorum, arar akşam üstü belki [/QUOTE]

Evet sanırım ben soğuk konuştum :44: sanki beni isteyerek bırakıp gitmiş gibi sinirleniyorum ona o da anlam veremiyor sende birşey var kötü şeyler mi oldu yoksa diyor yok diyorum fark ediyor ama anlıyodur.

evt zor ya..tel yok net yok ...bidee ankesorluden yurtdisi icin rahat olmuyo ama iste cagre yok. ah bende BG-liyim ama kismet artik heralde TR yerlesicem ,hele sevgilim ciksin da askerden kismet artik..

canım benim askerim cağrı atıyor ben geri arıyorum =) askerden gelsinler hayırlısı ile bi engel daha kalkmış olacak inşAllah

kızlar ben geelldıım hepinize merhaba keyifler nasıl ? Manisadan Haberler: Benim askerim sabah 9 da aradı napıosun dedı ıyıyım dedm cok yogunuz haberın olsun dedı cagrolar kapatıorum dedı kapadı anlamadım törene hazırlklmıs benım buara dilime dolanan şarkı şuan tam bizi anlatıyor bence Şu son üç gün Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoooppp ordayız

ilkay battaniyen çok güzel:) eline sağlık, çok hamaratsın maşallahh bu vesileyle de kafa dağıtırsın ne güzel...
ben eve gidince ayaklarımı uzatıyorum iş dönüşü hiiiç bişey yapmıyorum aslında yapsak ne güzel olur

Gercekten bizi anlatiyorrr hoooop ordayiz

Tesekkur ederim tatlim; terapim onlar benim

Kizlar mamaktan haber var mi ya...sevdigim beni unuttu galiba iyice dun hic aramadi bugun de ses yok...kafayi yemek uzereyim bekle bekle...hic bi sey yapamiyorum yaaa

Kizlar mamaktan haber var mi ya...sevdigim beni unuttu galiba iyice dun hic aramadi bugun de ses yok...kafayi yemek uzereyim bekle bekle...hic bi sey yapamiyorum yaaa

canım dün biz konuştuk ama o da revire gittiği için. çok yoğunlarmış. çok sıkı provaları oluyormuş. dün çoğu kişi yemek bile yiyememiş. vakit bulamadığı için arayamıyordur. bugün de aramazsa kesin yarın arar. yarın 1 mayıstan dolayı tatil çünkü. vakti olsa kesin arardı zaten içini rahat tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…