- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #2.661
yıldızlardan yön bulma falan anlatacaklar dedi eşim tatlım başka hangi konular var bilmiyorum
Canım ben her gün konuşuyorum sevgilimle.Nöbeti filan mı vardı.Çok yoğunlarmış ama.Bugün prova yapmışlar baya.Ben 2 defa konuşabildim bugün çok şükür.Sesi soluğu gitmiş sevgilimin bağırarak marş söylemekten.Konuştuğunu duyamıyorum resmenKizlar mamaktan haber var mi ya...sevdigim beni unuttu galiba iyice dun hic aramadi bugun de ses yok...kafayi yemek uzereyim bekle bekle...hic bi sey yapamiyorum yaaa
Canım herhangi bişey söylemedi sevgilim bana.Daha yeni kapattık hatta telefonu.Banyo günleriymiş bugün işte.selam kizlarrr bu gece egitim her yerde varmidir acaba??mamakda da varmiki sevgilim soylemedi bugun aradiginda ama aksam arayacagim demisti hala aramadi acaba egitimmi var ki
Canım ben her gün konuşuyorum sevgilimle.Nöbeti filan mı vardı.Çok yoğunlarmış ama.Bugün prova yapmışlar baya.Ben 2 defa konuşabildim bugün çok şükür.Sesi soluğu gitmiş sevgilimin bağırarak marş söylemekten.Konuştuğunu duyamıyorum resmen
Canım herhangi bişey söylemedi sevgilim bana.Daha yeni kapattık hatta telefonu.Banyo günleriymiş bugün işte.
Bide künyeleri dağıtılmış.Ama isimlerini yazmamışlar kendiniz yazdırın demişler.Nerde nasıl yazdırcaz bilmiyoruz dedi sevgilim:26:
anladim canim bende en az gunde 2 kez konusuyorum .bugun de hatta 2 kez konustuk gece de arayacagim dedi ama bekliyorum insallah arar:))) kinyeden bahsetmemisti bugun ama banyoyu soyledi o da heheh sanslilar sk sk dus alabiliyorlar..:)
evet canım duş konusunda iyi yani rahatlar en azından.Hdibakalım onların artık yatış saati.İnşallah arar da konuşursunuz
Nisanlimda aramadigina göre tüm boluklerde eğitimyarin rahatça dinlenirler umarim.Kizlar inanamiyorum son 2 gün kaldi.Bir agliyorum bir gülüyorum, kalbim simdiden güm güm
köfte sever en çokacaba perşembe akşamı fırın tepsisine köfte, patates, domates, soğan yerleştirsem üstünü kapatıp dolaba koysam, ertesi gün o geldiğine fırına versem olur mu fırında olduğu için yemeği bırakıp kocişimle ilgilenirim bişey olur mu acaba bir gün öncesinden böyle hazırlayıp dolaba koysam :44:
çorba yaparım, birde pirinç pilavıne yapayım diye sorduğumda, burda bulgur pilavı yemekten bıktım pirinç pilavı yapta yanına ne yaparsan yap dedi
bire elmalı kurabiye yapacağımbilmiyorum yapmasını, eşim çok sever hep dışardan alırdık, artık öğrenmem lazım
cnmm evt herhalde tüm bölüklerde, ilkayın eşinin bölükte de varmışş, şu iki gün de geçseydiii :))
Canımmmm bak bende yaptım fırında patatesli köfteli oh çok güzel oldu vallaYanıma geldiğinde sevgilim hep yaparım çok da sever.Öğrenci evinde daha ne olsun hem dmi çok bile bu kadarı
Ben havuç,kırmızı biber,yeşil biber filan da koydum.Çok lezzetli oluyo bak seviyosanız bi dene mutlaka.Bi gün önceden yap streçle kapla koy dolaba bişicik olmaz.Ben köfteleri çok yapmıştım da öyle buzdolabı poşetine sardım iyice koydum buzluğa canımız istedikçe yapıp yapıp yemiştik.bi arkadaşım yemiyo da köfte onun srasına değdirmemişti bile ondan orası boş
Sen de kendin baya el işine kaptırmışsın bende yemek işine kaptırdım. Mutfak sırları diye bi site var.Ordan yapmıştım ben elmalı kurabiyeyi.Güzel olmuştu.Tarçınlı filan oohhh.
İnşallah tatlım hayırlısıyla atlatalım.Artık gün değil saat sayar oldumbiraz önce aradı nişanlım ilk defa sesi bu kadar bitkin geliyordu.Çok yorulmuşlar bugün.Duş sırası da onlardaymış ama eğitim nedeniyle yapamamışlar,terli terli nasıl uyuyacağım şimdi diye yakındı
Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor.Öğrenciyken bende ne yemekler hazırlardım ama üni.bitti elimi sürmez olduminşallah evlenince kocişime yapıcam
cnmm evtt sorma hep toz toprak yutmuşlar, benmki öksürmekten konuşamıo, iki gndr şiddetli öksürük.. şu kalan saatler dee geçse, onlar da azcık rahat etse biz de .. üzüldmm çok öksürük başlamışş cnmm
evet canım benım arkadasımda aradı soyledı gece egıtım var dıe 11 ekadar dedı neymıs o ki :26:Manisa da askeri olan kızlar, nişanlım aradı bugn gece eğitimleri varmış, 7 ile 10 arası ama her bölükte var mı onla ilgili bsy demedi, telefon gelmezse merak etmeynn..
Geçmiş olsun tatlım alerjik bir durumdur,yarın eğitim fazla olmayacakmış dinlenince geçer umarım :26:
evet canım benım arkadasımda aradı soyledı gece egıtım var dıe 11 ekadar dedı neymıs o ki :26:
Canımmmm bak bende yaptım fırında patatesli köfteli oh çok güzel oldu vallaYanıma geldiğinde sevgilim hep yaparım çok da sever.Öğrenci evinde daha ne olsun hem dmi çok bile bu kadarı
Ben havuç,kırmızı biber,yeşil biber filan da koydum.Çok lezzetli oluyo bak seviyosanız bi dene mutlaka.Bi gün önceden yap streçle kapla koy dolaba bişicik olmaz.Ben köfteleri çok yapmıştım da öyle buzdolabı poşetine sardım iyice koydum buzluğa canımız istedikçe yapıp yapıp yemiştik.bi arkadaşım yemiyo da köfte onun srasına değdirmemişti bile ondan orası boş
Sen de kendin baya el işine kaptırmışsın bende yemek işine kaptırdım. Mutfak sırları diye bi site var.Ordan yapmıştım ben elmalı kurabiyeyi.Güzel olmuştu.Tarçınlı filan oohhh.
hmmm anladm canım bılmıorum kı oyle dedı banada 11e kdar dedı yarın tatılmıs galıba ıyı olsunlardacnm yön bulma fln anlatılıomş, 11 e kdr mı sürcek ki baya çokmuşş
hmmm anladm canım bılmıorum kı oyle dedı banada 11e kdar dedı yarın tatılmıs galıba ıyı olsunlarda
saolll cnmmmm, sigara ve toz yapıodurr, orda çok içiodur eminm ben, inşş cnmm yrn geçer..
Canim tesekkur ederim ilgilendigin icinbugun esim firinda yapmayalim dedi.. birlikte kizartalim kofteleri patatesleri dedi eski gunlerdeki gibi
Canım ben her gün konuşuyorum sevgilimle.Nöbeti filan mı vardı.Çok yoğunlarmış ama.Bugün prova yapmışlar baya.Ben 2 defa konuşabildim bugün çok şükür.Sesi soluğu gitmiş sevgilimin bağırarak marş söylemekten.Konuştuğunu duyamıyorum resmen
Canım herhangi bişey söylemedi sevgilim bana.Daha yeni kapattık hatta telefonu.Banyo günleriymiş bugün işte.
Bide künyeleri dağıtılmış.Ama isimlerini yazmamışlar kendiniz yazdırın demişler.Nerde nasıl yazdırcaz bilmiyoruz dedi sevgilim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?