- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #2.641
canım dün biz konuştuk ama o da revire gittiği için. çok yoğunlarmış. çok sıkı provaları oluyormuş. dün çoğu kişi yemek bile yiyememiş. vakit bulamadığı için arayamıyordur. bugün de aramazsa kesin yarın arar. yarın 1 mayıstan dolayı tatil çünkü. vakti olsa kesin arardı zaten içini rahat tut.
ins. Oyledir canim.sesini duymaynca iyice moralim bozuluyosaol
bilirim. geçen hafta tam 3 gün sesini bile duyamadım.ama alışmak lazım. yoksa 4 ay zehir olur bize de onlara da =)
Aynen oyle ben bi de hemen basliyorum niye aramadin fln diye trip atmaya.musait degildir biliyorum ama beni unutuyo mu ki aramiyo diyorum bi taraftan da
Canım seni unutabileceği en son yer orası.Orada daha çok ihtiyaçları var bize,eminim akıllarından çıkmıyoruz ama yoğunlardır,arayamıyorlardır,Nişanlımda dün akşam üzeri aradı en son hala ses yok,merak ediyorum ama tören hazırlıkları var diye kendimi teselli ediyorum
Selam yarenler
Dün akşam migrenim tuttu daha yeni kendime gelebiliyorum,gözümü açtırmadı bana
askerimden dün akşam üzeri aramış,akşam tekrar ararım dedi ama aramadı çok yoğunlar galiba :44:
İlkaycım battaniye modeline bayıldım,tığla mı örüyorsun onu?ben de çok severim örgü örmeyi,sınav geçsin inşallah kaldığım yerden devam edeceğim.Ellerine sağlık hamarat hatun
Şeymacım,herkesin acı çekme ve bunu tepkiye dönüştürme davranışları farklıdır tatlım anlıyorum seni ama askerine bunu yapma.Sen bizimle,arkadaşlarınla,ailenle yaşadığın acıyı paylaşabiliyorsun ama o bunu yapamıyor.Sen böyle davrandıkça kim bilir neler düşünüyordur :26:son 2 gün kaldı,2 gün daha sık dişini.Nişanlını gördükten sonra yeniden doğmuş gibi olacaksın eminim
Canim cok gecmis olsunmigren agrisini bilirim:26: tigla örüyorum canım. . Uzun zamandir elime alamadim yakinda baslarim tekrar
1.5 gün oldu sesini duyamadım acaba bugün arayacak mı.. Ama 3 gün konuşamayanlar varmış şımarıklık yapmiim şimdi
Üniversiteden yakın bir arkadaşım aradı bugün.Ağustosta askere gidiyormuş ayyy nasıl sevindim anlatamambiliyorum yaptığım bencillik ama onların gidişi bizim biletimiz demek
Doğru söylüyosun canım tahmin edebiliyorum ama işte bi garip oldum.. İnşallah yarın güzel güzel haberleşicezCanım tören öncesi eğitimleri sıklaştırdıkları için arayamıyorlar.Bugün arayamasa bile yarın arar çünkü tatilnişanlımda 3 gibi aradı ben iyiyim merak etme,çok yoğun akşama ararım dedi kapattı :26:
Valla bizimkiler gelsindeee kim giderse gitsinbaslamak cok onemliydi bence.. basladilar ve bitirecekler ben simdi cevremdeki evlilerden 4 tanesi askerligini yapmadi onlara üzülüyorum. . Daha ne zaman gidecekleri bile belirsiz:26: evet suan onsuz aci cekiyorum ama bitecek bunu da biliyorum geldiginde yasayacaginiz huzuru düşünüyorum
Evet canım 30'ları gördük bile çok şükür.Eylül ayı itibariyle huzurumuz,mutluluğumuz kesintisiz devam edecek inşallah
Manisa da askeri olan kızlar, nişanlım aradı bugn gece eğitimleri varmış, 7 ile 10 arası ama her bölükte var mı onla ilgili bsy demedi, telefon gelmezse merak etmeynn..
evet kuzum, eşimde söyledi gece eğitimi var diyesenin nişanlın kaçıncı bölükteydi benimkisi 6. bölük
aa demek ki her bölümde varr cnmm, benimki beşinci bölükte.. nası bşy ki gece eğitimii cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?