351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Haftasonu eşimin yanina gittigimde oda söyledi. . Herkes sigarasini artirdi. Kullanmayanlar da icmeye basladi.. hatta hayatimda ilk defa acaba baslasam mi diye düşündüm dedi :44:
Evet mutfakta birlikte biseyler yapmayi özlemiş bebisim

cnm tembih ediorum az iç fln die ama tabii orda bunu aslaa dinlemez, art geldiklerndee ya çok azaltcklar ya da bırakcklar..

Kizlar hergun bu topikten, safagin 1 gün daha azaldığını gormeden cikmak istemiyorum

Arkadasimdan geldim az once.. dus aldim yine oturdum kanepeye... yine elimde tablet .. sanki hergün aynı rüyayı goruyorum.. bi sabah uyandigimda kocam yanimda olacakmis gibi hissediyorum

Kızlar selam bütün yazdıklarınızı okuyorum her zaman yazamıyorum
Mamakta askeri olan yarenler nolur merak etmeyin cok ama cok yogunlar yemin töreni hazırlıklarından dolayı benim sevdicegim dediki pertimizi cıkardılar geldigimizden beri ilk kez bu kadar yoruldum 1 mayısta daha rahat olcaklarmıs
Persembe yine arayamayabilirler
Nolur sıkmayın canınızı acaba unuttu mu demeyin unuturmu asklarımız bizi hiç ? Ordaki tek dayanakları biziz ama törenden dolayı sıcakta sürekli egitimdeler cok yorgun düşüolar ve benim sevdigim dediki zaten 6 tane ankesörlü vardı birisi bozuldu !!!
Cok uzun kuyruklar varmıs telefon klubesinde yorgunluktan sıraya giremio olabilrler
Birde şöle bişe oluomus mesela giriolar sıraya tam ona geliomus sıra komutanları bütün bölüğü cagrıomus
Hop arayamıolar
Askerlerimize belli etmeyelim bişe hatta ben diorumki o kadar yoruluosun girme sıraya bak az kaldı yemin törenine zaten görüşcez bide o yorgunlukla sıraya girmeyle ugrasma aramasanda olur
He kalbim onu mu sölüo ? Yooo ama kıyamıyorum ki sevdigime
Az kaldı kızlar dayanın moral bozmak yok
Birgün gelecek bir gün bitecek )))))

2gundur sesini duyamadim yazdiklarini okurken gozyaslarimi tutamadim.sagol yazdiklarin icin en azndan haberim oldu

Sizin usta birligi neresiydi canim bu arada

2gundur sesini duyamadim yazdiklarini okurken gozyaslarimi tutamadim.sagol yazdiklarin icin en azndan haberim oldu

Kıyamam canım benim üzülme gönlünü ferah tut bizde konusamıoruz cok
Bugun şöyle bi sansımız oldu bi arkadas ziyarete gitti onun telinden konustuk öle anlatabildi
Sakın umutsuzluga kapılma moralini bozma bak sen bize anlatıp bi şekilde rahatlıosun bi şekilde mamaktan hber alıosun
Onlar napsın canım kime anlatsın
Tatlım bak az kaldı sakın belli etme askerine zaten orda zor sartlardalar iki dakika aradıklarında en azından bizim sesimiz çok iyi gelsin ki onlar motive olsun
Bak gör yarın arayacak :)
Ama persembe yine arayamayabilir canım
Kacıncı bölük ve taburdaydı askerin ?
Benimki 2. Tabur 3. Bölükte
Yemin törenine gelebilecekmisin ?

Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor.Öğrenciyken bende ne yemekler hazırlardım ama üni.bitti elimi sürmez oldum inşallah evlenince kocişime yapıcam
teşekkür ederim canımm seviyorum yemekle uğrşmayı.Ondan dobik oldum zaten bizde evlenelim bende döktürcm yemek konusunda.şimdiden bayılıyo yemeklerime.annesini bile geçmişim öyle diyo

Canim tesekkur ederim ilgilendigin icin bugun esim firinda yapmayalim dedi.. birlikte kizartalim kofteleri patatesleri dedi eski gunlerdeki gibi
ehehe ayy canım ne demek.. Ne güzel birlikte yaparsınız her şeyi böyllikle hem Umarım kocan geldiğinde millet size toplanmaz da yalnız kalıp hasret giderirsiniz:26:

moralini bozma canım.müsait olduğunda elbet arar.üzülme

bu aksam isten eve gelesim hic gelmedi patron sabaha kadar calis dese sesimi cikarmadan calisirdim galiba bugün en cok neyi özledin diye sordugumda patates kizartmasi ve seninle gece konusurken uyuya kalmayi dedi eskiden nasilda kizardim telefonda uyuya kalmasina, simdi ise gece olunca telefon calmiyor o aramiyor ve ben resmini öperek uyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…