- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #2.681
Orada sigara sayısını arttırdıkları kesin canım.Nişanlımda 2 günde 1 paket içiyordu şimdi günde 1.5 paket içiyorum diyor
Canım birlikte yemek yapmayı özlemiş demek ki.Sen vakit harcamak istemiyorsun mutfakta ama olsun yine birlikte olup,beraber yapacaksınız yemeğinizi
Orada sigara sayısını arttırdıkları kesin canım.Nişanlımda 2 günde 1 paket içiyordu şimdi günde 1.5 paket içiyorum diyor
Canım birlikte yemek yapmayı özlemiş demek ki.Sen vakit harcamak istemiyorsun mutfakta ama olsun yine birlikte olup,beraber yapacaksınız yemeğinizi
Kizlar hergun bu topikten, safagin 1 gün daha azaldığını gormeden cikmak istemiyorum
cnm sabah uyandığımzda da karşımıza çıkıo o da beni çok mutlu edio.. şuan hedefim 99 a inmek onu bekliorumm :)
tesekkur ederm canım o sizde öylesınzArkeolog cok tatli olmussunuz
Bizde kocisimle 99 u hedefledik, 99 dan sonra daha mitlu olacagiz
tesekkur ederm canım o sizde öylesınz
tesekkur ederm canım =)))))cnmm bndee çok beğendmm :)
böyle parçalara bölüp önce onlara odaklanmak ile sanki daha kolay geçickk gbiii :)Arkeolog cok tatli olmussunuz
Bizde kocisimle 99 u hedefledik, 99 dan sonra daha mitlu olacagiz
Kızlar selam bütün yazdıklarınızı okuyorum her zaman yazamıyorum
Mamakta askeri olan yarenler nolur merak etmeyin cok ama cok yogunlar yemin töreni hazırlıklarından dolayı benim sevdicegim dediki pertimizi cıkardılar geldigimizden beri ilk kez bu kadar yoruldum 1 mayısta daha rahat olcaklarmıs
Persembe yine arayamayabilirler
Nolur sıkmayın canınızı acaba unuttu mu demeyin unuturmu asklarımız bizi hiç ? Ordaki tek dayanakları biziz ama törenden dolayı sıcakta sürekli egitimdeler cok yorgun düşüolar ve benim sevdigim dediki zaten 6 tane ankesörlü vardı birisi bozuldu !!!
Cok uzun kuyruklar varmıs telefon klubesinde yorgunluktan sıraya giremio olabilrler
Birde şöle bişe oluomus mesela giriolar sıraya tam ona geliomus sıra komutanları bütün bölüğü cagrıomus
Hop arayamıolar
Askerlerimize belli etmeyelim bişe hatta ben diorumki o kadar yoruluosun girme sıraya bak az kaldı yemin törenine zaten görüşcez bide o yorgunlukla sıraya girmeyle ugrasma aramasanda olur
He kalbim onu mu sölüo ? Yooo ama kıyamıyorum ki sevdigime
Az kaldı kızlar dayanın moral bozmak yok
Birgün gelecek bir gün bitecek )))))
Kızlar selam bütün yazdıklarınızı okuyorum her zaman yazamıyorum
Mamakta askeri olan yarenler nolur merak etmeyin cok ama cok yogunlar yemin töreni hazırlıklarından dolayı benim sevdicegim dediki pertimizi cıkardılar geldigimizden beri ilk kez bu kadar yoruldum 1 mayısta daha rahat olcaklarmıs
Persembe yine arayamayabilirler
Nolur sıkmayın canınızı acaba unuttu mu demeyin unuturmu asklarımız bizi hiç ? Ordaki tek dayanakları biziz ama törenden dolayı sıcakta sürekli egitimdeler cok yorgun düşüolar ve benim sevdigim dediki zaten 6 tane ankesörlü vardı birisi bozuldu !!!
Cok uzun kuyruklar varmıs telefon klubesinde yorgunluktan sıraya giremio olabilrler
Birde şöle bişe oluomus mesela giriolar sıraya tam ona geliomus sıra komutanları bütün bölüğü cagrıomus
Hop arayamıolar
Askerlerimize belli etmeyelim bişe hatta ben diorumki o kadar yoruluosun girme sıraya bak az kaldı yemin törenine zaten görüşcez bide o yorgunlukla sıraya girmeyle ugrasma aramasanda olur
He kalbim onu mu sölüo ? Yooo ama kıyamıyorum ki sevdigime
Az kaldı kızlar dayanın moral bozmak yok
Birgün gelecek bir gün bitecek )))))
2gundur sesini duyamadim yazdiklarini okurken gozyaslarimi tutamadim.sagol yazdiklarin icin en azndan haberim oldu
teşekkür ederim canımmEllerine sağlık canım çok güzel görünüyor.Öğrenciyken bende ne yemekler hazırlardım ama üni.bitti elimi sürmez olduminşallah evlenince kocişime yapıcam
ehehe ayy canım ne demek.. Ne güzel birlikte yaparsınız her şeyi böyllikle hemCanim tesekkur ederim ilgilendigin icinbugun esim firinda yapmayalim dedi.. birlikte kizartalim kofteleri patatesleri dedi eski gunlerdeki gibi
moralini bozma canım.müsait olduğunda elbet arar.üzülmeBizde baslarda gunde 2-3 kes konustuk hep aradi ama bugun 2.gun oldu aramadi nedenini bilmiyorum ama cok koydu gittiginden beri ilk defa.ben ankesorluden arayip cagirir misiniz diyordum kim cikarsa onlar cagiriyordu oyle aramami da istemedi simdi arayamiyorum da bekliyorum sadece ama moralim cok bozuldu
Sizin usta birligi neresiydi canim bu arada
Benimki cankaya ankara usta birliği seninki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?