351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

BEnim askerim doguya düstü bide. ama icim rahat durum iyimis.

Dogru bu tavirlari cok tuhaf zaten taniyamiyorum onu resmen. Allah onlara yardimci olsun. öyle zorlaniyorlarki. Pikolojik bedensel. her sekilde yoruluyorlar.

Cok cok sagolun. cok daha iyi hissediyorum simdi kendimi. hepnizin benzer seyler yasiyor olmaniz. beni anlamaniz cok iyi geldi

üçç hafta öncesine geri dönmek gene çok canımı yaktı.. sabırr sabırrr, onun yanında zaman nasıl hızlı geçti snr gene gerçek tokat gbi geldi..

Kızlar Kıbrıs'tan aradı askerim. Bütün askerleri havaalanına yakın biryerde toplamışlar. şuan 15 - 20 kişilermiş. pazartesi günü 12:00 a kadar tüm askerlerin gelmesini bekleyip birliklerine dağıtılacaklarmış. Türkiye'de doğu da sınırda askerlik çok zor evet daha zor başka bir yer tabiki yoktur. ama kıbrıs çok sıkıntılı çok. önceden araştırmıştım zaten. bence sevdiğinizin sadece alo dediğini duyabiliyorsanız bile çok şanslısınız. bazen sesi bir kaç saniye bile olsa yetiyor insana.:14:

Kizlar esim yerlesmis.. yemek kötü manisaya göre dedi. Uzun dönemler artistler, siz yokken burdaydik havalari var dedi.. masayi falan sildirdiler bize, alttan aliyoruz çünkü onlarla zitlasmazsak telefon sikintisi cekmeyiz dedi.. rahat rahat konuştuk ankersorden. O caldirdi ben onu aradim iyi oldu evci izni veriyorlarmis her ay askerligin bitimine son iki ay kala carsi izinleri 2 gün olacakmis.. cumartesi ve pazar .. tabi gece geri donecekler ama 2 gün kocisim sivil hayati yasayacak

canım haber aldığına çok sevındım artık bir şekilde idare edeceğiz

kızlar askerım aradı benıde 20 gün tatbikat varmış aramayabilirim dediayın 20sınde şimdiden söyleyim dedı off off uzakta olması ne zor banada dedı manısadan sonra yemekler cok kotu ama dısardan soyleyebılıorz dedı bakalm artık

Esimde bazen araziye cikartiyorlarmis dedi.. "kac günlük oldugunu anlamadim bazisi 20 gün diyor bazisi 3 gün diyor buradaki askerlerin" dedi. Gercekten kirklareli cok uzak

bende askerimle hasret giderdim sonunda yetmedi ama olsun hiç yoktan iyidir :) benim askerime pek dokunmamış askerlik tek sıkıntım özlemdi dedi ama şimdi zorlu olabilir uzun dönemlerle birlikte olucaz çok ezmeye çalşcaklar bizi bütün nöbetleri temizliği bize verirler falan dedi içim gitti ama elden birşey gelmiyr malesef hepsinini Allah yardımcısı olsun

Benim esim 5 kilo vermis yüzü falan çökmüş:26: biraz daha ince düşünen bi adam olmuş bide.. tabi bu hoşuma gitti

aynıı şeyleri nişanlım da dedi, grdkk tuhaf tuhafff bakışlar başladıı, yemekler kötü dio.. bzm de her hafta çarşı galiba olcakmış, tabii belli olmaz askeriyenin işi de..

aynıı şeyleri nişanlım da dedi, grdkk tuhaf tuhafff bakışlar başladıı, yemekler kötü dio.. bzm de her hafta çarşı galiba olcakmış, tabii belli olmaz askeriyenin işi de..

Haklısın kuzum belli olmaz.. uzun dönemler icin sürgün yeriymis o taraf.. kolu jilet iziyle dolu tipler varmış mesela. Yemek kazanlarini tasiyin demisler bugün.. sesimizi cikartmiyoruz dedi esim.. 10 gun sonra falan bizimkileri cavus yada onbasi yapacaklarmis, o zamana kadar sabredin demisler:26: bugün mac falan izlemisler aksamda izleyeceklermis., fena degil yine de dedi.. kogusu 30 kisilikmis.. 349. Donemler gittiginde 10 kisilik odaya gececekmis.. sanirim 2 hafta kadar biraz sikintisi olacak sonra az da olsa rahat edecek

cnm biraz sıkıntı olcak gbi bir süre.. ama snr geçicek.. biraz uzun dönemler bazen sıkıntı yaratıomuşş, herkesi onun için uyardı, ordaki 349. dönemlerde uyarmış.. peki orda idari işler verilio ya kısa dönemlere o ne zmn verilir acaba

Esimde bazen araziye cikartiyorlarmis dedi.. "kac günlük oldugunu anlamadim bazisi 20 gün diyor bazisi 3 gün diyor buradaki askerlerin" dedi. Gercekten kirklareli cok uzak

evet canım bende tam anlamadım alısmaya callısıyorlar işte sonucta artık ordalar uzun bı süre :26:kırklareli uzak evet ya tek tesellım vızede ev olması orayada derslerden zaman kalıp gdebılırsem ınsallah :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…