- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #2.961
sonunda bende kavuşuyorum sevdiğime son yarım saat ve heyecan dorukta bayılacağım sanki :)
canim üzmemeye calis kendini benim askeriminde ailesi gidemedi uzak diye yemin töreninden hemen sonra aradiginda sesi hic iyi gelmiyordu :/ kendi bozulan moralimi felan biraktim onu motive etmeye calisiyorum telefondan. Bugün carsi iznine cikti yüzünü görebildim internetden de olsa, orda yasadiklari kolay seyler degil özgürlükleri ellerinden alinmasi bile yeterince etkiliyor piskolojierini o yüzden fazla ciddiye almamak önemli bazi söylediklerini ve tavilarini. En büyük is bize düsüyor bizim moralimiz iyi olmali ki onlarada yansisin bu 4 ay daha cekicez nazlariniSana tavsiyem cevrendekileri fazla duymamaya calis benim ailemde diyor ne üzüyorsun kendini doguya düsmedigine sükür et diye ama gelde bana sor o orda herseyden sira olsusundan, sicaktan felan sikayet etikce ben karalari bagliyorum :26: ama ne olursa olsun güclü olmaktan baska caremiz yok eylül ayinda hersey daha güzel olacak bu kötü günlerde gececek sabir
36 saat süren bir rüyadan uyandim, 1 saat önce :-( ve 16 eylule kadar hayati tekrar dondurdum :'(
üçç hafta öncesine geri dönmek gene çok canımı yaktı.. sabırr sabırrr, onun yanında zaman nasıl hızlı geçti snr gene gerçek tokat gbi geldi..
Allah yardımcımız olsun..
Kızlar Kıbrıs'tan aradı askerim. Bütün askerleri havaalanına yakın biryerde toplamışlar. şuan 15 - 20 kişilermiş. pazartesi günü 12:00 a kadar tüm askerlerin gelmesini bekleyip birliklerine dağıtılacaklarmış. Türkiye'de doğu da sınırda askerlik çok zor evet daha zor başka bir yer tabiki yoktur. ama kıbrıs çok sıkıntılı çok. önceden araştırmıştım zaten. bence sevdiğinizin sadece alo dediğini duyabiliyorsanız bile çok şanslısınız. bazen sesi bir kaç saniye bile olsa yetiyor insana.:14:
kızlar askerım aradı benıde 20 gün tatbikat varmış aramayabilirim dediayın 20sınde şimdiden söyleyim dedı off off uzakta olması ne zorbanada dedı manısadan sonra yemekler cok kotu ama dısardan soyleyebılıorz dedı bakalm artık
Kizlar esim yerlesmis.. yemek kötü manisaya göre dedi. Uzun dönemler artistler, siz yokken burdaydik havalari var dedi.. masayi falan sildirdiler bize, alttan aliyoruz çünkü onlarla zitlasmazsak telefon sikintisi cekmeyiz dedi.. rahat rahat konuştuk ankersorden. O caldirdi ben onu aradim iyi olduevci izni veriyorlarmis her ay askerligin bitimine son iki ay kala carsi izinleri 2 gün olacakmis.. cumartesi ve pazar .. tabi gece geri donecekler ama 2 gün kocisim sivil hayati yasayacak
aynıı şeyleri nişanlım da dedi, grdkk tuhaf tuhafff bakışlar başladıı, yemekler kötü dio.. bzm de her hafta çarşı galiba olcakmış, tabii belli olmaz askeriyenin işi de..
Haklısın kuzum belli olmaz.. uzun dönemler icin sürgün yeriymis o taraf.. kolu jilet iziyle dolu tipler varmış mesela. Yemek kazanlarini tasiyin demisler bugün.. sesimizi cikartmiyoruz dedi esim.. 10 gun sonra falan bizimkileri cavus yada onbasi yapacaklarmis, o zamana kadar sabredin demisler:26: bugün mac falan izlemisler aksamda izleyeceklermis., fena degil yine de dedi.. kogusu 30 kisilikmis.. 349. Donemler gittiginde 10 kisilik odaya gececekmis.. sanirim 2 hafta kadar biraz sikintisi olacak sonra az da olsa rahat edecek
Esimde bazen araziye cikartiyorlarmis dedi.. "kac günlük oldugunu anlamadim bazisi 20 gün diyor bazisi 3 gün diyor buradaki askerlerin" dedi. Gercekten kirklareli cok uzak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?