351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Gitmedim canım.1 saat için bu kadar yolu gelme dedi ikna edemedimyanıma gelecek buradan ailesinin yanına geçeceğiz

doğru söylemiş ama.. hayırlısı olsun canım:). Bu günden sonra eğitim stresinden, güneş altında mahvolmaktan kurtuldular en azından diye düşünüyorum. ama usta birliğinde de eğitim olacak mı, olmayacaksa da çok yorucu kötü mü geçecek hiç fikrim yok tabi. her şeyin hayırlısı...

Hayırlısı buymuş demek ki tatlım.Ben de onu kırmak istemedim aileside gitmedi gerek yok diye diretti,10 saat yol değmez dedi.İlk benim yanıma geleceği k.validem çıldırıyor ama yapacak bir şey yok usta birliğinde böyle eğitimleri olmaz,bol bol nöbetleri olurçok şükür kazasız belasız atlattılar acemiliği

mantıklı geldi bana da canım, nasıl olsa görüşeceksiniz. ben de öyle bakıyorum olaya. ee tabi ilk sevdiğinin yanına gelsin ama sen yine de k.validenle aranı bozma bu yüzden hee

kızlarr gördüm askerimi o kadar duygulanıyor ki insan hepside çakı gibi maşallah sadece fazlaca kararmışlar:))

Hayatında yaşadığım en büyük gurur en büyük mutluluktu bugün.hiç hayatımda bu kadar duyguyu bi arada yasamadim..hem mutluyum hem hüzünlü.mamakta çok güzeldi herşey.çok duygusaldı.resmen sahaya girince aglamaya başladım ben gozyasm sevdiğimi görünce dindi.o kadar mutluyum ki onu gördüğüme.allahim herkese bu duyguyu nasip etsin.göz açıp kapayıncaya kadar da terhisini gostersin inşallah allahim.cumlemize.

ben de konustum. cok farkliymis sesini oyle duymak. goremeyenler, en azindan bol bol konusup sesini duyun. ben olabildigince cok konusmaya calisiyorum. cabuk gecsin su kalan zaman! anlamayalim ne ara gectigini. hepsini donsun bir an once.

aynen bende gidemedim ama arayinca hemen ulasmak attgn msjlarin iletilmesi bile cok guzel.bu gece sesiyle uyuycm ins o da yeter simdilik ne yapalim

Arkadaslar ben sadece sizinle konusmak icin bu siteye kayit oldum. Benimde erkek arkadasim sua n askerde hatay serinyol. bi türlü alisamiyorum. uyku nedir unutdum. sesini duyunca direk yine agliyorum zaten. etrafimdaki herkes sürekli abartma felan diyor. kimse anlamiyormus gibi geliyor. bu gün bide yemin töreni vardi bildiginiz üzere. gidemedim cok uzak diye aileside gitmedi. telefonda sesi cok kötü geldi. yetim gibi kaldim dedi. icim parcalandi. beni anlasiniz anlasaniz siz anlarsiniz.

yemin töreni gerçekten duygu yüklüydü.. ağlayacağımı hiç düşünmemiştim :26: yemin töreninden sonra yola çıktık hemen .. saat 2 buçukta evimizeydik .. sanki bi rüyanın içindeydim ve bu sabah hava alanında ona el sallarken uyandım rüyamdan

Son düzenleyen: Moderatör:

canım yaa kıyamamki ben... üzülme ama. bak benim nişanlımda hatay iskenderunda.. konuşurken telefonda hiç ağlama, onunla gurur duyduğunu söyle.. bak 22 gün geçti.. 133 gün kaldı böyle düşün.. erkek arkadaşınla eğer ciddi düşünüyosan ileriye dönük önünden bir engel kalkıcak öyle düşün.. bizde 8 yıldır çıkıyoruz ve hep hasretlik çektik. ama askerlik farklıymış.. ağlama artık güçlü ol ve dimdik dur herkesin karşısında.. beni ağlatmaya çalışanlar oluyo (ahh bak ne eziliyodur, ne kadar zorlanıyodur falan diyolar). ama ben hepsine cevap verip ''erkek adam askerlik yapıcak, ezilcek, sabrı öğrenicek tabi'' diyip ağzının payını veriyorum..
HEM BU ŞEKİLDE UZAKLIK KÜÇÜK AŞKLARI SÖNDÜRÜR, BÜYÜK AŞKLARI ALEVLENDİRİMİŞ :)

Bende ağlamıştım yemin töreninde. Gerçekten düşündüğümüzden daha duygu yüklü oluyor. Ben biraz daha şanslıyım sizlere göre ama. Ayarlayabilirsen 10 gün sonra filan yanına gitmeye çalış canım. Çünkü usta birliğine alışma devresi çok can sıkıcı olabiliyor askerlerimiz için.

Senin esinle mesafen yakin mi canım carsi izni 2 hafta sonra olacakmış sanirim.yaklasik. 14 saatlik mesafemiz ama bazen ucakla o mesafeyi kisaltabilrim.. bazende biner otobuse cekerim yolu:26:

Senin esinle mesafen yakin mi canım carsi izni 2 hafta sonra olacakmış sanirim.yaklasik. 14 saatlik mesafemiz ama bazen ucakla o mesafeyi kisaltabilrim.. bazende biner otobuse cekerim yolu:26:

bizimde 20 ilkaycım ama seninde dediğin gibi mesafeyi pek takmıyorum bende bazen uçak bazen otobüs bi şekilde yanında olucam bende :) destek olmalıyız bu günlerde
ben henüz göremedm sevdiğimi akşam yola çıkıyorum inş. yarın büyük buluşma bizimde :)

Manisada kalsaydi iyiydi kendi arabanla 2 bucuk saat falandi:26: şimdi kirklareli uzak.. ucakta pahali ama bakalim ayarladikca gidecegim ne zaman teslim olacak askerin. Benimki gitti birazdan teslim olur:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…