- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #2.981
cnm biraz sıkıntı olcak gbi bir süre.. ama snr geçicek.. biraz uzun dönemler bazen sıkıntı yaratıomuşş, herkesi onun için uyardı, ordaki 349. dönemlerde uyarmış.. peki orda idari işler verilio ya kısa dönemlere o ne zmn verilir acaba
Haklısın kuzum belli olmaz.. uzun dönemler icin sürgün yeriymis o taraf.. kolu jilet iziyle dolu tipler varmış mesela. Yemek kazanlarini tasiyin demisler bugün.. sesimizi cikartmiyoruz dedi esim.. 10 gun sonra falan bizimkileri cavus yada onbasi yapacaklarmis, o zamana kadar sabredin demisler:26: bugün mac falan izlemisler aksamda izleyeceklermis., fena degil yine de dedi.. kogusu 30 kisilikmis.. 349. Donemler gittiginde 10 kisilik odaya gececekmis.. sanirim 2 hafta kadar biraz sikintisi olacak sonra az da olsa rahat edecek
Mamak mebs muhabere
Burasi cok küçük muhtemelen bana is dusmeyecek dedi esim:26: bos kalmak istemiyor insallah yazici falan biseyler yaparlar onu:44:
canım video çektim ben.hem telden hem profesyonelden.yüklenebiliyosa eğer burdan yüklerim ama :-\mamakta video cekebildin mi acrofobi?
ahh canım benim aynen öyle :'( ben sevdiğimi 6da teslim ettim yeniden mamaka..yarın uçakla ustabirliğine gidicek inşallah.oraya da bi sağ salim varsa da sesini duysam da bi nebze rahatlasam36 saat süren bir rüyadan uyandim, 1 saat önce :-( ve 16 eylule kadar hayati tekrar dondurdum :'(
allahim zaman şimdi çok çabuk akar geçer inşallahüçç hafta öncesine geri dönmek gene çok canımı yaktı.. sabırr sabırrr, onun yanında zaman nasıl hızlı geçti snr gene gerçek tokat gbi geldi..
Kızlar askerlerinizin görevleri belli oldu mu
aynı zamanlarda aynı yerlerdeymisiz canım.ben de 6da teslim ettim mamaka sevdiğimi..valla bişey diyim mi iyiki öyle olmuş.çünkü mamakta kapılar açılınca öyle bir izdiham oldu ki.kapıda ezildik biz.çok fenaydi.elim filan yüzüldu baya :-\Kızlar selam
Otobüsüm bozulmustu ya herseyde vardır bi hayır lafına cok inanırım.. Allahtan bozulmus tribüne giremedik arkalarında kaldık askerlerin benim askerim soldan 7.sırada en arkalarda oldugunu sölemişti şıp diye buldum :))) onlar yürürken yanında yürüdüm :)
Rüya gibi gecen iki günün ardından bugun 6 da askerimi mamaga geri gönderdim.. Ayrılık cok zor geldi.. Yarın yada salı günü cankaya dan gelip teslim alcaklarmıs insallah bütün askerlerimizin usta birlikleri coook iyi gecer cok rahat olurlar...
Kendimi cok kötü hissediyorum..
İstanbula tek basıma dönmek onsuz olmak...
aynı zamanlarda aynı yerlerdeymisiz canım.ben de 6da teslim ettim mamaka sevdiğimi..valla bişey diyim mi iyiki öyle olmuş.çünkü mamakta kapılar açılınca öyle bir izdiham oldu ki.kapıda ezildik biz.çok fenaydi.elim filan yüzüldu baya :-\
İlkaycım senin eşin erken mi teslim oldu ? Benimki evcideydi bugun mamaga geri teslim oldu yarın ordan alcaklarmıs
Evcide degilmiydi eşin ?
aynı zamanlarda aynı yerlerdeymisiz canım.ben de 6da teslim ettim mamaka sevdiğimi..valla bişey diyim mi iyiki öyle olmuş.çünkü mamakta kapılar açılınca öyle bir izdiham oldu ki.kapıda ezildik biz.çok fenaydi.elim filan yüzüldu baya :-\
Canim esimin 1 gün yol izni vardi.. baska izni yoktu.. Fazla kalmamasi iyi oldu birden alisacaktim çünkü. Ruya gördüm ve uyandim :26: dün 5te teslim oldu
Bugün 5 kez aradi kocam.. her seferinde de uzun uzun konustuk.. beni sık sık aramasi guzel bisey ama icim acıdı .. demekki kafa dengi birini bulamadi orda; bebisim benim kiyamam
Evci cıkamadı mı canım ? Prosedürü bilmiorum tabide evci cıktı benim askerim öle görüşebildik her yerin uygulaması farklı demekki
Gitcen canım yanına yine üzme kendini
cnm kısa dönemm manisadan gelen fln var mıydı? bide izinde olanlar da var geç teslim olanlarda oluo, mutlaka kafa dengi bulacaktır..
Cikamadi canim.. cikarsam bi okadar gec gelirim dedi.. anlamadim proseduru:44: az kaldi ama ikimizide iyi geldi.. insallah artik daha cabuk gecer zaman:26:
Suan arkadasimdayim ve onlarin konustugu hicseyi dinleyemiyorum, dahil olamiyorum sohbetlerine:26: aklim esimle gecirdigimiz guzel anlarimizda
Evci cıkınca eklenmioki askerliğe izin kullanırsa eklenio
Demekki orda evci cıkmasına izin vermiolardı canım
Bölükten bölüge bile değişiodu prosedürleri
İnsallah gittikleri yerde rahat ederler
İlk 10 gün hem onlara hem bize zor gelcek sanırım
Onlar alısınca mutlu olunca bizde iyi olcaz
Ben yoldayım istanbula dönüorum ama kimseyle konusasım yok
Bizi birbirimizden baska kimse anlamaz gibi gelio ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?