351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Burasi cok küçük muhtemelen bana is dusmeyecek dedi esim:26: bos kalmak istemiyor insallah yazici falan biseyler yaparlar onu:44:

canım evet kırklarelınde cok az kişilermıs bnde sasrdm kogus 75 kişilikmiş toplam bolukte 5 kişilrmısmanısadan sonra tuhaf gelmıs ne kadar balici hapçı varsa burda dedı bılmıorum ılk gun nasıl anlamıs dııkkat et dedım:18:hafta sonları rahatlarmıs pazartesı egıtım baslıycakmıs onbası cavus mevzularını bna solemedı ınsallah rahat olurlar orda hepsini korusun allahım

Burasi cok küçük muhtemelen bana is dusmeyecek dedi esim:26: bos kalmak istemiyor insallah yazici falan biseyler yaparlar onu:44:

inşallah yazıcı fln olurlar da canım brz daha rahat ederler.. izin alanlar döndkten snr ne iş yapckları belli olcakmış..

Bugün 5 kez aradi kocam.. her seferinde de uzun uzun konustuk.. beni sık sık aramasi guzel bisey ama icim acıdı .. demekki kafa dengi birini bulamadi orda; bebisim benim kiyamam

mamakta video cekebildin mi acrofobi?
canım video çektim ben.hem telden hem profesyonelden.yüklenebiliyosa eğer burdan yüklerim ama :-\
36 saat süren bir rüyadan uyandim, 1 saat önce :-( ve 16 eylule kadar hayati tekrar dondurdum :'(
ahh canım benim aynen öyle :'( ben sevdiğimi 6da teslim ettim yeniden mamaka..yarın uçakla ustabirliğine gidicek inşallah.oraya da bi sağ salim varsa da sesini duysam da bi nebze rahatlasam
üçç hafta öncesine geri dönmek gene çok canımı yaktı.. sabırr sabırrr, onun yanında zaman nasıl hızlı geçti snr gene gerçek tokat gbi geldi..
allahim zaman şimdi çok çabuk akar geçer inşallah rüya gibiydi herşey.Böyle bi gururu duyguyu mutlulugu huznu heralde bide anne olunca hissederim diye düşünüyorum Allahim hepimize sabır versin

Kızlar selam
Otobüsüm bozulmustu ya herseyde vardır bi hayır lafına cok inanırım.. Allahtan bozulmus tribüne giremedik arkalarında kaldık askerlerin benim askerim soldan 7.sırada en arkalarda oldugunu sölemişti şıp diye buldum :))) onlar yürürken yanında yürüdüm :)
Rüya gibi gecen iki günün ardından bugun 6 da askerimi mamaga geri gönderdim.. Ayrılık cok zor geldi.. Yarın yada salı günü cankaya dan gelip teslim alcaklarmıs insallah bütün askerlerimizin usta birlikleri coook iyi gecer cok rahat olurlar...
Kendimi cok kötü hissediyorum..
İstanbula tek basıma dönmek onsuz olmak...

İlkaycım senin eşin erken mi teslim oldu ? Benimki evcideydi bugun mamaga geri teslim oldu yarın ordan alcaklarmıs
Evcide degilmiydi eşin ?

aynı zamanlarda aynı yerlerdeymisiz canım.ben de 6da teslim ettim mamaka sevdiğimi..valla bişey diyim mi iyiki öyle olmuş.çünkü mamakta kapılar açılınca öyle bir izdiham oldu ki.kapıda ezildik biz.çok fenaydi.elim filan yüzüldu baya :-\

Aa mamaktamıydın sende ? Valla istiklal marsı okundugunda içeri girdik biz askerlerin arkasında kaldık ama dibimdeydi askım :)))
Bide tribünün karsısından da yürüdüler ya agacların ordan kaldırımda bekledim kaldırımın yanına denk gelmez mi )))) onla yürüye yürüye geldim )))
Benimki 2. Taburdaydı hemen içeri girdiler 1. Tabur marsları okuyarak gitti ya allahım nasıl aglıorum !
Ordaki insanlarada cok kızdım yediler içtiler çöpleri bıraktılar gerizekalılar onları kim topluo ???? Askerler sizin ogullarınız !! Ne düşüncesiz insanlar var ! Toplayabildigim kadar topladım ama sinirden deliye döndüm !

İlkaycım senin eşin erken mi teslim oldu ? Benimki evcideydi bugun mamaga geri teslim oldu yarın ordan alcaklarmıs
Evcide degilmiydi eşin ?

Canim esimin 1 gün yol izni vardi.. baska izni yoktu.. Fazla kalmamasi iyi oldu birden alisacaktim çünkü. Ruya gördüm ve uyandim :26: dün 5te teslim oldu

Bu arada bişe sorcam benim askerim aramadı içeri girince seninki arayabildi mi ?

Canim esimin 1 gün yol izni vardi.. baska izni yoktu.. Fazla kalmamasi iyi oldu birden alisacaktim çünkü. Ruya gördüm ve uyandim :26: dün 5te teslim oldu

Evci cıkamadı mı canım ? Prosedürü bilmiorum tabide evci cıktı benim askerim öle görüşebildik her yerin uygulaması farklı demekki
Gitcen canım yanına yine üzme kendini

Bugün 5 kez aradi kocam.. her seferinde de uzun uzun konustuk.. beni sık sık aramasi guzel bisey ama icim acıdı .. demekki kafa dengi birini bulamadi orda; bebisim benim kiyamam

cnm kısa dönemm manisadan gelen fln var mıydı? bide izinde olanlar da var geç teslim olanlarda oluo, mutlaka kafa dengi bulacaktır..

Evci cıkamadı mı canım ? Prosedürü bilmiorum tabide evci cıktı benim askerim öle görüşebildik her yerin uygulaması farklı demekki
Gitcen canım yanına yine üzme kendini

Cikamadi canim.. cikarsam bi okadar gec gelirim dedi.. anlamadim proseduru:44: az kaldi ama ikimizide iyi geldi.. insallah artik daha cabuk gecer zaman:26:

Suan arkadasimdayim ve onlarin konustugu hicseyi dinleyemiyorum, dahil olamiyorum sohbetlerine:26: aklim esimle gecirdigimiz guzel anlarimizda

Evci cıkınca eklenmioki askerliğe izin kullanırsa eklenio
Demekki orda evci cıkmasına izin vermiolardı canım
Bölükten bölüge bile değişiodu prosedürleri
İnsallah gittikleri yerde rahat ederler
İlk 10 gün hem onlara hem bize zor gelcek sanırım
Onlar alısınca mutlu olunca bizde iyi olcaz
Ben yoldayım istanbula dönüorum ama kimseyle konusasım yok
Bizi birbirimizden baska kimse anlamaz gibi gelio ((

O uzayacak dedi tatlim demekki onlarda oyle:26: bende hic konusamiyorun arkadaslarimla.. ne derdimi anlatabiliyorum ne omlarin muhabbetlerine kendimi verebiliyorum dedigin gibi bizi biz anliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…