- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #2.941
Manisada kalsaydi iyiydi kendi arabanla 2 bucuk saat falandi:26: şimdi kirklareli uzak.. ucakta pahali ama bakalim ayarladikca gidecegimne zaman teslim olacak askerin. Benimki gitti birazdan teslim olur:44:
kızlar hepinize merhaba evet uzun bır yolculuk ardından manısada olmak guzeldı baya sıcaktı ama sonunda gördüm yarimi fazla kararmamıstı ıyıydı yanı bızde ızmıre gıttık sonra kırklarelıne gectı o sımdıde teslım olmus 75 kişi varmıs toplamda bölükte 5 kişilermıs ikırklarelı pınarhısarda manısadan sonra sıkıcı gelmıs ama rahatmıs telefon serbestmıs onu dedı ne guzel herkes görmus sevdıgını buarada video ceken varmı benım bı kac tane var
aynen cnm bizimde öyle ama napaılım katlanacağız bi 4ay yeter ki iyi olsun mutlu olsun ben çekmeye razıyım sıkıntıyı... yarın 3de uçağı var cnm 5de teslim olacak sanırım ordan karşılayacaklarmış
Bende cektim canim manisadasen nerede oturdun? Biz tribune oturamadik gec kaldik heralde .. 8de ordaydik ama kalabalikti.. protokolun sol taraginda acik alandaydik esimde kırklarelinde ama merkezde.. az once teslim olmustur.. bakalim arasinda telefon rahatmiymis sorayim bende
Mecbur bitecek bu 4 ay:26: haziran gelsin safak 2 hanelere dussun rahat ederiz biraz daha
Bende cektim canim manisadasen nerede oturdun? Biz tribune oturamadik gec kaldik heralde .. 8de ordaydik ama kalabalikti.. protokolun sol taraginda acik alandaydik esimde kırklarelinde ama merkezde.. az once teslim olmustur.. bakalim arasinda telefon rahatmiymis sorayim bende
onları nasıl alabilirim canım bende çektim biraz bende ayaktaydım sol tarafta sarı pantalonum vardı =) hmm merkezde o anladm canım sor bakalm orda nasılmıs
onları nasıl alabilirim canım bende çektim biraz bende ayaktaydım sol tarafta sarı pantalonum vardı =) hmm merkezde o anladm canım sor bakalm orda nasılmıs
Bende de sari bluz vardiayni yerdemiydik ozaman:44: maille atilabiliyorsa atayim canim sana videolari
evet aynı yerdeymişiz galibaolur canım bı dene ıstersen
Canim telefonumdan mail atmaya calistim ama cok büyük diyor boyutu icin:26:
anladım canım telefondan gelmiyor demekki
Bu topige yuklesem olur mu ki:26: sen alabilirmisin burdan acaba
bılmıyorum kı canım ya :26:
Kızlar merhaba. Askerim yemin töreninden sonra Ankara' ya gelip kıbrıs uçağına binecekti ve biz de Ankara'da buluşacaktık ama babasının da ankara'ya aniden bilet almasıyla bizim hayallerimiz suya düştü ve yarimi görmeye gidemedim. Bugün saat 17.45 te Kıbrıs'a uçağı kalktı ama şu saat oldu haber alamadım. İstanbul'dan Kıbrısa giden uçak aşırı rüzgar nedeniyle kıbrısa inemeyp Adana'ya iniş yapmış. Peki ya Ankaradan kalkan uçak.? :85: hiç haber yok. kafayı yiyeceğim. yanında telefon vardı. uçağın tekerleri yere iner inmez arardı ben indim derdi. yaaaaaaaaaaaaa Allahımmmm... kafayı yemek üzereyim. :85:
Canım sakin olllll, bisey olsa mutlaka duyardin:26: firsati olmadi belkide.. yarin mutlaka arayacaktir.. gönlünü ferah tut:26:
canım orda havalimanında bunları askerler karşılayacaktı. tamam belki telefonuna el koydular belki aramaya izin vermediler ama gün bitti. yaa mutlaka haber ederdi. bu ihtimali gözeterek uçaktan inmeden arardı mutlaka. aklıma hep kötü şeyler geliyor.
Canim hava alaninda onu aldilarsa telefonunu almislardir.esimde 4 bucuk gibi girecekti askeriyeye, telefonunu bi yere emanete birakacakti.. askeriyeye girdiginden beri aramadi.. sanirim yerlesme fasli falan oluyor.. manisaya gittiginde de ilk gun arayamamisti.. bence senin askerinin firsati olmadi..
inşallah öyledir. uçağın indiğine dair haber de bulamıyorum. :18: ona bir zarar gelmesin de aramasa da olur. sağlıklı olsun, hayatta olsun, ayyyyyyy neler diyorum ben yaaa
canım yaa kıyamamki ben... üzülme ama. bak benim nişanlımda hatay iskenderunda.. konuşurken telefonda hiç ağlama, onunla gurur duyduğunu söyle.. bak 22 gün geçti.. 133 gün kaldı böyle düşün.. erkek arkadaşınla eğer ciddi düşünüyosan ileriye dönük önünden bir engel kalkıcak öyle düşün.. bizde 8 yıldır çıkıyoruz ve hep hasretlik çektik. ama askerlik farklıymış.. ağlama artık güçlü ol ve dimdik dur herkesin karşısında.. beni ağlatmaya çalışanlar oluyo (ahh bak ne eziliyodur, ne kadar zorlanıyodur falan diyolar). ama ben hepsine cevap verip ''erkek adam askerlik yapıcak, ezilcek, sabrı öğrenicek tabi'' diyip ağzının payını veriyorum..
HEM BU ŞEKİLDE UZAKLIK KÜÇÜK AŞKLARI SÖNDÜRÜR, BÜYÜK AŞKLARI ALEVLENDİRİMİŞ :)
Arkadaslar ben sadece sizinle konusmak icin bu siteye kayit oldum. Benimde erkek arkadasim sua n askerde hatay serinyol. bi türlü alisamiyorum. uyku nedir unutdum. sesini duyunca direk yine agliyorum zaten. etrafimdaki herkes sürekli abartma felan diyor. kimse anlamiyormus gibi geliyor. bu gün bide yemin töreni vardi bildiginiz üzere. gidemedim cok uzak diye aileside gitmedi. telefonda sesi cok kötü geldi. yetim gibi kaldim dedi. icim parcalandi. beni anlasiniz anlasaniz siz anlarsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?