- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #3.181
kızlarr herkesee günaydın :)
Hihi dimi aynen biz onlara tasarcan adını veriyoruz komutla çalışıyorlar onlar canım
günaydın çiçeklerin kraliçesi
Mayıs ayının 17 si itibariyle askerlik düşüyomuş.. Bunuda 10-15 güne açıklayacaklarmış... Kısa dönemler 3 yada 4 ay.. Uzun dönemler 12 ay... Kesin olmamakla birlikte askeriyeden gelen bir bilgi... Hadi inşallah kısalır bize vurmadı ama siz inşallah daha az beklersiniz.. :)
Mayıs ayının 17 si itibariyle askerlik düşüyomuş.. Bunuda 10-15 güne açıklayacaklarmış... Kısa dönemler 3 yada 4 ay.. Uzun dönemler 12 ay... Kesin olmamakla birlikte askeriyeden gelen bir bilgi... Hadi inşallah kısalır bize vurmadı ama siz inşallah daha az beklersiniz.. :)
kızlarr nasılsnzzz? dün ne düşündmm yaz dönemi komutanlar fln hep izinde olucaklar, bizimkiler sanki daha rahat olucak. denetim şu bu da çok olmaz, biraz rahatladım bunu düşününce.. :)
ciddi mi canımayyy ne güzel olur yaaa sen bilgiyi nerden aldınnn???
Tayyip Erdoğan ın anneler gününde açıklayacağım dediği sürpriz bu mu, şuan çok sevndmm amaa snr yıkılmayalım, gene de çok saoll bilgi için.. inşş olur daa yüzümüzz güler
Tez zamanda askerlerinize kavuşursunuz inşallah.. Bizler şafagı 9 yaptık.. söylentilere göre sizinkiler daha erken gelecekmiş askerlik 3 yada 4 aya düşüyomuş.. 10 yada 15 günede açıklayacaklarmış...
var ya canımm eğer bu haber gerçekleşirse dile benden ne dilersennnnnhangi şehirdesin nerdesin naparsın bilmiyorum ama seni hediyelere boğabilirm müjdeni alırssıııınnn çook teşekkür ederiz inşallah gerçekleşir olmazsa bile son 15 günü umutla geçirmek mutlu geçirmek için çok güzel bir haber
Tez zamanda askerlerinize kavuşursunuz inşallah.. Bizler şafagı 9 yaptık.. söylentilere göre sizinkiler daha erken gelecekmiş askerlik 3 yada 4 aya düşüyomuş.. 10 yada 15 günede açıklayacaklarmış...
Cnm benim ben bu haberi alır almaz hemen siz geldiniz aklıma.. ne kadar sevineceğinizi ve bana dua edeceğinizi düşündüm.. ( dua yeter )bu arada bende 349. asker yareniyim.. adım Seda İstanbulluyum.. hepinizi öpüyorum.. İNŞALLAH olur.. :)
Az once konustuk.. kirklareli gercekten sürgün yeri:26: dun gece 2 kisi firar etmis, saat 10 bucukta hepsini toplamislar:26: bugünde bi asker intihar etmis kafasina sıkmış ölmüşkafasi dagilmis dedi kocam o ani goren bi asker varmis.. yazik ona carsi izni vermisler
dünde kızlar demişti.. kısalacakmış diye sonra da seda paylaştı bülent arınç böyle bi çalışma yok demiş :26: ben hiç ümitlenmek istemiyorum.. umarım doğrudur ama ..
Ooff tüylerim diken diken oldu... Allah yardımcısı olsun hepsinin.
hadi yaa ben onu görmedimmm :44: neyse sürpriz die belki talimat vardır sölememiştirböle avutalım ve dua edelimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?