351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

evet çok değişik tasarcan ve komutcanlar var onlarda tasarımcıyı tasarım yapmaktan alıkoyan ve program öğrenememiş hayal gücünü tasarımcının çizim yeteneğini kullanarak yaptıran müşteri tipi resmen hamal olarak kullanıyorlar kendi programı bilmiyor bizi kullanıyor. 'şurda daha dijitalimsi bir etki yaratabilirmiyiz' cümlesi onların geeenniişş hayal gücünü ortaya koyan yegane cümledirrr

ha haay tasarcan mı, bizimki ondan galiba hatta verdiğim komutu bile anlamıyor bazen [/QUOTE]

Mayıs ayının 17 si itibariyle askerlik düşüyomuş.. Bunuda 10-15 güne açıklayacaklarmış... Kısa dönemler 3 yada 4 ay.. Uzun dönemler 12 ay... Kesin olmamakla birlikte askeriyeden gelen bir bilgi... Hadi inşallah kısalır bize vurmadı ama siz inşallah daha az beklersiniz.. :)

kızlarr nasılsnzzz? dün ne düşündmm yaz dönemi komutanlar fln hep izinde olucaklar, bizimkiler sanki daha rahat olucak. denetim şu bu da çok olmaz, biraz rahatladım bunu düşününce.. :)

Tayyip Erdoğan ın anneler gününde açıklayacağım dediği sürpriz bu mu, şuan çok sevndmm amaa snr yıkılmayalım, gene de çok saoll bilgi için.. inşş olur daa yüzümüzz güler

ciddi mi canım ayyy ne güzel olur yaaa sen bilgiyi nerden aldınnn???

kızlarr nasılsnzzz? dün ne düşündmm yaz dönemi komutanlar fln hep izinde olucaklar, bizimkiler sanki daha rahat olucak. denetim şu bu da çok olmaz, biraz rahatladım bunu düşününce.. :)

Tez zamanda askerlerinize kavuşursunuz inşallah.. Bizler şafagı 9 yaptık.. söylentilere göre sizinkiler daha erken gelecekmiş askerlik 3 yada 4 aya düşüyomuş.. 10 yada 15 günede açıklayacaklarmış...

Tayyip Erdoğan ın anneler gününde açıklayacağım dediği sürpriz bu mu, şuan çok sevndmm amaa snr yıkılmayalım, gene de çok saoll bilgi için.. inşş olur daa yüzümüzz güler

Sanırım bu.. inşallah budur yani.. :) Biz bititrdik sayılır.. inşallah sizin için iyi olur.. :)

Tez zamanda askerlerinize kavuşursunuz inşallah.. Bizler şafagı 9 yaptık.. söylentilere göre sizinkiler daha erken gelecekmiş askerlik 3 yada 4 aya düşüyomuş.. 10 yada 15 günede açıklayacaklarmış...

var ya canımm eğer bu haber gerçekleşirse dile benden ne dilersennnnn hangi şehirdesin nerdesin naparsın bilmiyorum ama seni hediyelere boğabilirm müjdeni alırssıııınnn çook teşekkür ederiz inşallah gerçekleşir olmazsa bile son 15 günü umutla geçirmek mutlu geçirmek için çok güzel bir haber

Cnm benim ben bu haberi alır almaz hemen siz geldiniz aklıma.. ne kadar sevineceğinizi ve bana dua edeceğinizi düşündüm.. ( dua yeter ) bu arada bende 349. asker yareniyim.. adım Seda İstanbulluyum.. hepinizi öpüyorum.. İNŞALLAH olur.. :)

dünde kızlar demişti.. kısalacakmış diye sonra da seda paylaştı bülent arınç böyle bi çalışma yok demiş :26: ben hiç ümitlenmek istemiyorum.. umarım doğrudur ama ..

etmez miyiz canım hayatında hep müjdeli haberlerin olsunnn bizde seni öpüyoruz arada uğraaaa buraya

Ooff tüylerim diken diken oldu... Allah yardımcısı olsun hepsinin.

dünde kızlar demişti.. kısalacakmış diye sonra da seda paylaştı bülent arınç böyle bi çalışma yok demiş :26: ben hiç ümitlenmek istemiyorum.. umarım doğrudur ama ..

hadi yaa ben onu görmedimmm :44: neyse sürpriz die belki talimat vardır sölememiştir böle avutalım ve dua edelimmmm

hadi yaa ben onu görmedimmm :44: neyse sürpriz die belki talimat vardır sölememiştir böle avutalım ve dua edelimmmm

biz 5 ayı göze almıştık zaten canım, kısalırsa ne ala kısalmazsa da üzülmeyelim ben bişey söylemedim askerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…