- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #3.201
Cnm benim ben bu haberi alır almaz hemen siz geldiniz aklıma.. ne kadar sevineceğinizi ve bana dua edeceğinizi düşündüm.. ( dua yeter )bu arada bende 349. asker yareniyim.. adım Seda İstanbulluyum.. hepinizi öpüyorum.. İNŞALLAH olur.. :)
ilknur ne oldu ilkayın eşinin olduğu yer mi orası rahat değillermiymiş kine olmuş tam anlamadım
biz 5 ayı göze almıştık zaten canım, kısalırsa ne ala kısalmazsa da üzülmeyelimben bişey söylemedim askerime
biz 5 ayı göze almıştık zaten canım, kısalırsa ne ala kısalmazsa da üzülmeyelimben bişey söylemedim askerime
kuzum eşimin olduğu yerde intihar etmiş bi asker dün :26:
ben bu haberi hiç sevmedimbugün herşey ne kadar da güzeldi bütün gün kendimi kısalıcak diye avuttum bu kadar mıydı rüya of oooof
Aynen icinize atmayin sakin cok kötü oluyor. ben titremeye basliyorum sitma gibi. aman hasta olursak bide akillari iyce bizde kalir olmaz öyle. Ya kizlar birsey dicem seviglim acemi birligi daha bitmedi. onunki 18inde bitcek. baska bitmeyen varmi. hic birsey anlamdim ya sacinida bir numaraya kesmisler. ama cumartesi pazar carsi izini veriyorlar. hiiic birsey anlamdim kisacasi
ben demiştim demek istemiyorum ama gerçek bu maalesef. hayal kırıklığı yaşamamak için boşuna hayal kurmayalım...
canım o haber hangisi? ben göremedim
kizlar hepinize merhabalarsabah askerimle konustum komutan demis uzun dönem 10 ay olacakmis dedim sizi etkileyecekmi diye bilmiyorum dedi off insAllah söylentiler dogru cikar :118: Uzun döneme 10 ay kısaya 4 ay askerlik - Sabah - 07 Mayıs 2013
hani dün konuşuyoduk ya askerlik kısalacakmış başbakan açıklamış. ama tarihi kesin değil. başbakan yıl sonuna doğru çalışmalar tamamlanır dedi. bizi etkilemesi çok çok düşük bi ihtimal. hatta sen de şöyle demiştin sanırım askerlik kısalsın oyumu kesin veririm bu seçimlerde diye. hatırlamıyo musun yaa
Seda bunu paylasti en son canim :26:
offf offf neyse biz hayırlısına bırakalım üzülmek istemiyorum ama hep olacak gibi geliyor nedense...:44: belki çok istediğim içindir...
Canim bence hic duymamis gibi yapalim.. olursa supriz olsunben zannetmiyorum ama sen baya umutlusun
kizlar hepinize merhabalarsabah askerimle konustum komutan demis uzun dönem 10 ay olacakmis dedim sizi etkileyecekmi diye bilmiyorum dedi off insAllah söylentiler dogru cikar :118: Uzun döneme 10 ay kısaya 4 ay askerlik - Sabah - 07 Mayıs 2013
cnm mrb..gecen ben burda bi soru sormustum da kimse bilmio heraldde cvp gelmedi..sana da sorayim dedim :) Bu kisa dedikleri 6ay 4e dusucek , uzun 15 ay - 10 aya ? PEki benim sevgilim gibi 12ay olanlara nekadar duser?
galiba öyleymmmdemi öyle yapalım hç duymadıkk bizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?