- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #3.321
Ona hala gorev vermediler kisuan ankesorluler bos zaten. O caldiriyor ben mesgule atip ariyorum., ama araziye giderse mnaparim
Doğubeyazıt tatlım usta birliği...Bilmiyorum canım benim.Şimdi sevgilimin kuzeni aradı o da geçen sene yaptı askerliğini de olsun diyo gitsinler diyo.Savaşa gitmiyo pusuya gitmiyo üzülme dedi bana moral verdi biraz rahatladımcnmm üzülmee ltff, çok zorlamazlar bide görev verilen askerler araziye gtmio die biliodum ben, belki bak öyle bir durum olabilirr, o psikolojik ortamı hiç sorma.. senin sevgin nerdeydi usta birliğinde
Ah kıyamam İlkayımmm ne güzel düşünüyo kocan bakEvet cadirda kalacaklarmisbitleniriz kesin dedi ama benim askerim hala pozitif bakiyor diyor ki gidecegim araziye 20 gün sonra geldigimde safak birden 20 gün atmis gibi gelir belki bana dedi
cnm verilir mutlaka görev, sağlık muayenesi mi ne olcakmış, ondan sonra görevler verilcekmiş, ya da izinde olanlar da bekleniomuş.. eşinin olduğu yerde kısa dönemlerden izin de olan fln varsa beklenio olabilir
Ah kıyamam İlkayımmm ne güzel düşünüyo kocan bakBenimki ölücek stresten bunu düşünmekten...Yarın olsa da arasa destek vermem lazım sevdiğime Kuzenin aradı dicem.Kötü bişey olmaz sıkmasın canını dedi dicem.Bi ton şey konuştuk Onun desteğe çok ihtiyacı var bozma moralini sakın dedi bana.Sende bak sakın.Ağlama telefonda İlkay:26: Ne anne ne baba herşey sevgiliyle konuşuluyo dedi kuzeni telefonda.Senin kocan bide kafasında milyon tane şey dönüyo onun.Hem seni merak ediyo hem kendi derdine düştü orda...Sakın koyverme kendini.Güçlü ol.Telefonu kapatınca salya sümük ağla istersen ama telefonda sakın ağlama
kizlar aklima ne geldi biliyormusunuz. üst dönem sevgililerinemi sorsak su arazi isini. cok korkutum bende. bizim daha hic birsey belli degil hala acemi oldugu icin ama tunceliya bilmiyorum. acaba nasilmis haber alabilirmiyiz felan.
Sorabiliriz canim.. en azindan haber alabilsek iyi olur.. bilmiyorum ya moralim bozuldu
ilkaycigim bozma moralini lütfen. dur ben bi sorim. bakalim belki biz kurdugumuz kadar kötü degildir
20 gün arazide nasil duracaklar banyo yapamayacaklar, bitlenirler hasta olurlar20 gün niye gitseler haftasonu gelseler sonra yine gitseler ya.. kocamda askeriyede mantik aramayi ben manisaya ilk girdigimde biraktim dedi
canim allah yardimcilari olsun ama dedimya bi tam anlayalim. bakalim naislmis ne olyuormus. öyle 20 gün onlarca adami bi arazide naparlar. olmazki. belkide ordaki sartlar bizim sandigimiz gib degildir. bak düne kadar ben perisandim aklimda sadece tunceli baska birsey oyk . aklima gelenleri anlatamiyorum dile getiremiyorum bile. ama dünki arkadas anlatdi hicte öyle felaket degilmis. bakalim ne olcak nasil olcak.
evet bi soralım konuşalım bakalım nolmuş ne denmş..Vallahi acemi birliğine gittiğinde bu kadar ağlamamıştım benkizlar aklima ne geldi biliyormusunuz. üst dönem sevgililerinemi sorsak su arazi isini. cok korkutum bende. bizim daha hic birsey belli degil hala acemi oldugu icin ama tunceliya bilmiyorum. acaba nasilmis haber alabilirmiyiz felan.
Kizlar askerleriniz usta birligine telefon goturduler mi ...benim askerim goturdu sikinti olmaz ins. dedi hep bende saniyorum ki hemen ariyck rahat olck ama telefonu kapali...biz acemilikteki gibi ankesorluden aranmayi mi bekliycez yaa
Kizlar askerleriniz usta birligine telefon goturduler mi ...benim askerim goturdu sikinti olmaz ins. dedi hep bende saniyorum ki hemen ariyck rahat olck ama telefonu kapali...biz acemilikteki gibi ankesorluden aranmayi mi bekliycez yaa
benim askerimde götürcek. duydugum kadariyla sorun olmuyor amaaa sadece nöbet tutarken felan arayabilyiorlar. öyle sürekli telefonla gezmiyorlarmis yani
Benim esim götürdü de orada emanetciye birakti icinden hattını alip.. askeriyeye sokmadi yanii.. biraz zaman gecsin ortami tanisinlar sokarlar iceriye canımhaftasonu carsi izninde kullanacak telefonunu simdilik
Benim esim götürdü de orada emanetciye birakti icinden hattını alip.. askeriyeye sokmadi yanii.. biraz zaman gecsin ortami tanisinlar sokarlar iceriye canımhaftasonu carsi izninde kullanacak telefonunu simdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?