351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Ona hala gorev vermediler ki suan ankesorluler bos zaten. O caldiriyor ben mesgule atip ariyorum., ama araziye giderse mnaparim

cnm verilir mutlaka görev, sağlık muayenesi mi ne olcakmış, ondan sonra görevler verilcekmiş, ya da izinde olanlar da bekleniomuş.. eşinin olduğu yerde kısa dönemlerden izin de olan fln varsa beklenio olabilir

cnmm üzülmee ltff, çok zorlamazlar bide görev verilen askerler araziye gtmio die biliodum ben, belki bak öyle bir durum olabilirr, o psikolojik ortamı hiç sorma.. senin sevgin nerdeydi usta birliğinde
Doğubeyazıt tatlım usta birliği...Bilmiyorum canım benim.Şimdi sevgilimin kuzeni aradı o da geçen sene yaptı askerliğini de olsun diyo gitsinler diyo.Savaşa gitmiyo pusuya gitmiyo üzülme dedi bana moral verdi biraz rahatladım

Evet cadirda kalacaklarmis bitleniriz kesin dedi ama benim askerim hala pozitif bakiyor diyor ki gidecegim araziye 20 gün sonra geldigimde safak birden 20 gün atmis gibi gelir belki bana dedi
Ah kıyamam İlkayımmm ne güzel düşünüyo kocan bak Benimki ölücek stresten bunu düşünmekten...Yarın olsa da arasa destek vermem lazım sevdiğime Kuzenin aradı dicem.Kötü bişey olmaz sıkmasın canını dedi dicem.Bi ton şey konuştuk Onun desteğe çok ihtiyacı var bozma moralini sakın dedi bana.Sende bak sakın.Ağlama telefonda İlkay:26: Ne anne ne baba herşey sevgiliyle konuşuluyo dedi kuzeni telefonda.Senin kocan bide kafasında milyon tane şey dönüyo onun.Hem seni merak ediyo hem kendi derdine düştü orda...Sakın koyverme kendini.Güçlü ol.Telefonu kapatınca salya sümük ağla istersen ama telefonda sakın ağlama

cnm verilir mutlaka görev, sağlık muayenesi mi ne olcakmış, ondan sonra görevler verilcekmiş, ya da izinde olanlar da bekleniomuş.. eşinin olduğu yerde kısa dönemlerden izin de olan fln varsa beklenio olabilir

Bilmiyorum.. insallah gorev verirlerde gitmez

Hala pozitif düşünüyor benim kocam, kiyamam yada beni kendinden daha cok düşünüyor ve moral vermek icin oyle diyor.. ben hic aglamadim zaten ama ses tonumu iyi tutamadim düştü bozuldu sesim:26: ne yapalim sabredecegiz.. daha kötü sartlarda olanlari düşünüp:26:

kizlar aklima ne geldi biliyormusunuz. üst dönem sevgililerinemi sorsak su arazi isini. cok korkutum bende. bizim daha hic birsey belli degil hala acemi oldugu icin ama tunceliya bilmiyorum. acaba nasilmis haber alabilirmiyiz felan.

kizlar aklima ne geldi biliyormusunuz. üst dönem sevgililerinemi sorsak su arazi isini. cok korkutum bende. bizim daha hic birsey belli degil hala acemi oldugu icin ama tunceliya bilmiyorum. acaba nasilmis haber alabilirmiyiz felan.

Sorabiliriz canim.. en azindan haber alabilsek iyi olur.. bilmiyorum ya moralim bozuldu

ilkaycigim bozma moralini lütfen. dur ben bi sorim. bakalim belki biz kurdugumuz kadar kötü degildir

20 gün arazide nasil duracaklar banyo yapamayacaklar, bitlenirler hasta olurlar 20 gün niye gitseler haftasonu gelseler sonra yine gitseler ya.. kocamda askeriyede mantik aramayi ben manisaya ilk girdigimde biraktim dedi

20 gün arazide nasil duracaklar banyo yapamayacaklar, bitlenirler hasta olurlar 20 gün niye gitseler haftasonu gelseler sonra yine gitseler ya.. kocamda askeriyede mantik aramayi ben manisaya ilk girdigimde biraktim dedi

canim allah yardimcilari olsun ama dedimya bi tam anlayalim. bakalim naislmis ne olyuormus. öyle 20 gün onlarca adami bi arazide naparlar. olmazki. belkide ordaki sartlar bizim sandigimiz gib degildir. bak düne kadar ben perisandim aklimda sadece tunceli baska birsey oyk . aklima gelenleri anlatamiyorum dile getiremiyorum bile. ama dünki arkadas anlatdi hicte öyle felaket degilmis. bakalim ne olcak nasil olcak.

İnşallah kötü degildir canim.. aklim onda 20 gun gecirecegim artik napiyi,

keşanda da götürüolarmış araziye, tatbikat mı ne demişti nişanlım, ben de internetten bi araştrym neymiş, bu arazi olayı

evet bi soralım konuşalım bakalım nolmuş ne denmş..Vallahi acemi birliğine gittiğinde bu kadar ağlamamıştım ben İçim kurudu ağlamaktan..Bitlenirler,açlıkta bitap düşerler.Sat komandosu mu bunlar napcaklar 15-20 gün ya

kizlar sordum daha cevap gelmedi. az sabredelim. bende etrafta sordurcam. icimizi ferrah tutmaliyiz. birbirimizden güc alalim bari. allahin iziniyle bizim düsündügümüz gibi degildir. akla neler geliyor bilyioruma ma öyle olmaz olamaz ynai.

Kizlar askerleriniz usta birligine telefon goturduler mi ...benim askerim goturdu sikinti olmaz ins. dedi hep bende saniyorum ki hemen ariyck rahat olck ama telefonu kapali...biz acemilikteki gibi ankesorluden aranmayi mi bekliycez yaa

Kizlar askerleriniz usta birligine telefon goturduler mi ...benim askerim goturdu sikinti olmaz ins. dedi hep bende saniyorum ki hemen ariyck rahat olck ama telefonu kapali...biz acemilikteki gibi ankesorluden aranmayi mi bekliycez yaa

benim askerimde götürcek. duydugum kadariyla sorun olmuyor amaaa sadece nöbet tutarken felan arayabilyiorlar. öyle sürekli telefonla gezmiyorlarmis yani

benim askerimde götürcek. duydugum kadariyla sorun olmuyor amaaa sadece nöbet tutarken felan arayabilyiorlar. öyle sürekli telefonla gezmiyorlarmis yani sonucta yasak ortalik yerde kullanamiyorlar dogal olarak

Benim esim götürdü de orada emanetciye birakti icinden hattını alip.. askeriyeye sokmadi yanii.. biraz zaman gecsin ortami tanisinlar sokarlar iceriye canım haftasonu carsi izninde kullanacak telefonunu simdilik

Son düzenleyen: Moderatör:
benim askerimde götürcek. duydugum kadariyla sorun olmuyor amaaa sadece nöbet tutarken felan arayabilyiorlar. öyle sürekli telefonla gezmiyorlarmis yani

Anladim canim tek ona da razi olacaz artik...ins komutanlari iyi olur da sikintisizca gecirirler su sureci

Benim esim götürdü de orada emanetciye birakti icinden hattını alip.. askeriyeye sokmadi yanii.. biraz zaman gecsin ortami tanisinlar sokarlar iceriye canım haftasonu carsi izninde kullanacak telefonunu simdilik

oda iyi fikirmis bak. bende söylim riske gerek yok. ankesörlüyede raziyim ne olcak. ben cok korkuyorum zaten yyakalanir felan ne bosuna ugrascak

insallah canim rahat olsunlar da alsinlar yanlarina telefonu..bi msj bile ne kadar kiymetliymis yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…