351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

oda iyi fikirmis bak. bende söylim riske gerek yok. ankesörlüyede raziyim ne olcak. ben cok korkuyorum zaten yyakalanir felan ne bosuna ugrascak

Zaten eski bi telefon götürdü canim. Emanetciye haftaligi 1 liraya vermis.. zaman icinde bakacak duruma göre. Rahat kullananlar varmis ama biraz bekleyin demisler bizimkilere

Zaten eski bi telefon götürdü canim. Emanetciye haftaligi 1 liraya vermis.. zaman icinde bakacak duruma göre. Rahat kullananlar varmis ama biraz bekleyin demisler bizimkilere

harika. benimki ordan kiralaniyor dedi. bakalim. insallah bi sekilde hal olur.

Selam yarenler nasılsınız

Bu akşam askerimle 30 dk.konuştuk çok iyi geldi ikimize de

Revirci yaptılar askerimi bu yüzden çok yoğun,yoğun olması iyi oldu 2 gün nasıl geçti anlamadım diyor

ayın 20'sinde 3 haftalık intikale çıkacaklarmışuzun dönemlerden birisi gidiyormuş o güne kadar,konuşmuş çocukla onun telefonunu satın alacak,ben de buradan sim kart göndereceğim kargoyla öyle haber alabileceğim inşallah.

Bunu düşünmesi iyi olmuş,3 hafta yapamazdım sesini duymadan diyor ahh dedim bir de bana sor

Konusabilmenize sevindim canim.. bizde gunde bi defa konusuyoruz ama uzun konusuyoruz iyi oluyor kocamda ayin 20 sinde 20 günlük araziye gideceklerini söyledi.. tek umudum yanlarinda olacak olan askerlerin cep telefonlarinin olmasi.. ya da askerimin telefon kullanmaya baslamasi:26:

Benimkisi de götürdü yanında telefon.Emanete verdi o da..
Bu araziye çıkma olayı nedir ne değildir acaba bi kaç bi kaç duyuyoruz şimdi:26: Ben çok korkuyorum ya:18:

Canım bu genel arazi eğitimiymiş.Türkiye genelinde tüm birliklerde yapılacakmış:26:inşallah eşinle sorunsuz görüşme imkanı bulabilirsin canım ama sıkma canını şimdiden.Telefon olmasa ne yaparız bilmiyorumşimdiden düşünmeye başladım ne yiyecek,nasıl banyo yapacak,üşür mü,hasta olur mu diye şimdi de hasta zaten sürekli öksürüyor,inşallah gidene kadar iyileşmiş olur

kizlar varya su egtim konusunda hic birsey ögrenemdeim. kafam allak bullak oldu. kimse birsey bilmiyor üst dönemlerden ses cikmyior. napcaz ya. birsey ögrenmek zorundayiz. yoksa kafayi yerim.

kizlar varya su egtim konusunda hic birsey ögrenemdeim. kafam allak bullak oldu. kimse birsey bilmiyor üst dönemlerden ses cikmyior. napcaz ya. birsey ögrenmek zorundayiz. yoksa kafayi yerim.

Ben simdi hatayda askerlik yapan arkadasima msj attım. Bakalim ondan cevap gelir gelmez size haber verecegim kizlar

Ben simdi hatayda askerlik yapan arkadasima msj attım. Bakalim ondan cevap gelir gelmez size haber verecegim kizlar
.
O hatayda ne olarak askerlik yapmis. malum benim askerimde hatayda acemi birlik gerci. jandarma olarak yapiyor o, insallah o birsey bilyiordur cok kafami karsitirdi su egtim isi ya....

Son düzenleme:
.
O hatayda ne olarak askerlik yapmis. malum benim askerimde hatayda acemi birlik gerci. jandarma olarak yapiyor o, insallah o birsey bilyiordur cok kafami karsitirdi su egtim isi ya....

Pardon kuzum acemi birligi hatay serin yoldu.. usta birligi osmaniye. 349. Donem o .. hala askerde yani. Jandarma oda

Aynen bizimde hatay serinyol.... ama ordan yana cok mutluyum gercekten rahat. aaaa aklima birsey daha geldi bir arkadas var ona sorcam.

Sor bakalim, sonrada bilgilerimizi birlestirelim mesaj geldi arkadasimdan.. normalde arazide yanlarina yiyecek icecek alirlar onlarla idare etmeye calisirlar bu sure icinde..bi catisma olsa neler yapmalari gerekir onlarin egitimini verirler dedi.. sirtlarinda cantalari dedi.. ama kisa dönemlerin sartlar zor olmaz dedi.. bizim bolugun arkasinda bi tepe vardi oraya gitmistik, bos islerle ugrasmistik dedi biz acemilikte yapmistik.. gorevi olan biri gitmez araziye dedi birde..

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi geceler kızlar :)
yoksa o arkadaş ben miyim

kiz hizirmisin sennnn... aklima gelmedin degilde diyordum nerde bende o sans...

konuyu takip edebildinmi. azari egtimi diye birsey varmis

bana kisa dönemlerde hiiic önemsencek birsey yokmus dediler gerci kamp gibi. dedilerdeee emin olamadim.

Senin bi bilgin varmi

cnmm ben de öyle biliorum, çünkü şuan da nişanlımın batarya da uzun dönemlern bi kısmı eğitime gtmişler hatta dedim ya onlarn yatağında yatıolar die, ama görevi olan uzun dönemler kalmışlar onları götrmemişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…