- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #3.381
İnşallah canım. Olur Allah'ın izniyle, insan bu kadar zaman nasıl geçer diyor ama inanın geçecek.
Canım intikal = dağıtım anlamına geliyor. Yani usta birliği mesela Tunceli yazıyor. Oraya gittiklerinde bazı askerler orada ilde kalıyor. Bazılarını da tuncelinin ilçelerine dağıtıyorlar. Askerin de intikale dahilse dağıtımla bir ilçeye gider değilse de şuan bulunduğu birlikte kalır. Neredeydi buarada?
Kocam gercekten cok güçlü duruyor.. tahmin ettigimden daha sabırlı daha uyumlu:26: insallah boyle devam eder .. bir an önce gorevini alsin, 4 aylık gecici duzenini kursun orada.. o ölen askerinde muhakkak sorunları vardı. ? Umarim bir daha yasanmaz.. ne can kaybi olur ne de oraadakilerin morallerini etkiler:26:
İnşallah canım. Aslında şuanda jandarmalıkla alakalı eğitim verilirdi ama... Baya bir şeyler ezberletmişlerdi bizimkilere.
Aah ah biz bu yola girdiğimizde 347ler kavuşuyordu, dün gibi aklımda. Üzerinden ne günler geçti. Son 2,5 ay çok hızlıydı, hani yerlerine yerleşene kadar, görevleri belli olup oturana kadar daha çok düşünüyor insan. Sonra rutin hale geliyor.
Evet canım çok soğuktu, kastamonuda hepsi öksürüyordu deli gibi. Bereleri takamıyorlardı neymiş 'tak emri' gelmemiş. Botlar çok kötüydü, ayakları hep üşüdü. Aah ah, geldiklerinde eminim askerlik anılarını çook anlatacaklar.
Nasip canım benim, bak gitti de günler geçti bile, az sonra da şafak atacak
Canım geçici intikal demiş komutan bugün.Yani ayın 20'sinde 3 haftalık arazide.Geliboluda askerim
veee atdiii... yaaa varya benimkide öksürüyor ama hatay cok sicak. herkes öksürüyor diyor niye yaaaa. dedim carsiya cikinca eczaneye git ama bakalim. normalde yollayamiyoum onu doktora simdi nasil olcak bilmiyorum.
Vallah öyle uzak geliyorki dönmesi. hic hayal bile etmek zor geliyor. ama inanin sizi bulduktan sonra daha iyim. aglama nöbetlerim azaldi özellikle dünden beri. :)
Allah Allah, demek ki birçok yerde yapılıyor bu uygulama. Sanırım bizimkiler kış şartlarında oldukları için gidemediler. Allah yardımcıları olsun canım, keşke bilgim olsaydı sizlerle paylaşabilseydim, merakta kalmazsınız inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırsınız. İçinizi ferah tutun canım
Canım kastamonuda ranzaya 347ler, öksürüğünüz geçmeyecek boşuna uğraşmayın, yazmışlardedikleri gibi de oldu. Bir dünya ilaç içtiler, askeriyenin revirine gidip, ama nafile... Yemin töreninde evci çıktığında annesi baya bi bitkisel takviye verdi de biraz işe yaradı.
Zamanla rutine bağlayacak canım, göreceksin
Buarada kızlar biz hergün şafağımızın ikoncanına bakıyorduk, bir arkadaşın fikriydi. Mesela bugün 130 mu kaldı, ikonu: :130: ilginç olmuştu, belki sizin de hoşunuza gider
Canım kastamonuda ranzaya 347ler, öksürüğünüz geçmeyecek boşuna uğraşmayın, yazmışlardedikleri gibi de oldu. Bir dünya ilaç içtiler, askeriyenin revirine gidip, ama nafile... Yemin töreninde evci çıktığında annesi baya bi bitkisel takviye verdi de biraz işe yaradı.
Zamanla rutine bağlayacak canım, göreceksin
Buarada kızlar biz hergün şafağımızın ikoncanına bakıyorduk, bir arkadaşın fikriydi. Mesela bugün 130 mu kaldı, ikonu: :130: ilginç olmuştu, belki sizin de hoşunuza gider
sağol canım,bu desteğin çok iyi geliyor bize.Yarın kesin bilgi alıcam inşallah o zaman biraz daha rahatlamış olacağım
Rica ederim canım, keşke elimizden bir şey gelse, işte tek yapabildiğimiz birbirimizi dinleyerek fikirlerimizi paylaşmak.
anaaa cok sirinmiiis... ya evet bide cigerden öksürmüyor allahtan böyle kuru kuru. sorunca gicik kacti diyor ama sürekli öksürüyor. nazli yarim benim. bakalim. iyi olsunlar yaaa sadece iyi olsunlar
Hepsinde var sanıyorum bu öksürük probleminişanlım yemin töreninden geldikten sonra 1 gün içinde denemediğimiz bitkisel takviye kalmadı ama hala öksürüyor
İkon fikri çok güzelmiş,çok beğendim
:130: :130: :130: :130: :130:
iyi olsunlar inşallah canım, onlar da yarenler deusta birliğinde ne hikmetse geçti ne sebebini anladık, ne nasıl geçtiğini ikonlar gerçekten tatlı oluyor, 349lardan Selin55akcay arkadaşımız bulmuştu fikri (eğer yanlış hatırlamadıysam) :) bazı geceler sırf ikonu merak ettiğimizden bekleyip görüp öyle çıkıyorduk
Daha napcaktin. öyle iyi geliyorki. özellikle kendi adima konusim. korkularim azaldi. biraz rahatladim
aynen insallah. zaten onlar iyi olsa biz iyi oluruz...
ikonlar harika fikir. diyorumya her yerden safak sayiyoruz resmen
Canım tunceliyle ilgili bir şey bilmiyorken endişelenmen çok doğal ama dediğim gibi iyi bir yer. Sadece çarşısı olmuyor, gidip ziyaret edemiyorsun, ama bunlar da büyütülecek şeyler değil, hani senin de dediğin gibi, iyi olsunlar da, zaten terhis günleri üç aşağı beş yukarı belli
Aynen öyle. yok vallah görmemeye raziyim sadece iyi oldugunu blim bana yeter. ama evet tunceli korkum gecti sayende :-*
Hepinizin askerleri rahat eder inşallah göz açıp kapayıncaya kadar gelirler yarenlerim
Size Ziynet Sali'den Herşey Güzel Olacak (Ziynet Sali) - YouTube şarkısını armağan ediyorum ve yavaştan kaçıyorum,
Hayırlı geceler olsun, sizler de dinlenmeye çalışın, yarın yeni bir günde, bir gün azalmış şafakla askerlerinizden güzel haberler alın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?