351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Canım geçici intikal demiş komutan bugün.Yani ayın 20'sinde 3 haftalık arazide.Geliboluda askerim

Aynen öyle. insan etkilenir ister istemez. ama sen rahat ol bak esin iyi. onlar zaten bizden moralli oluyor. cünkü biz cok fazla kuruyoruz kafamizda onlar sonucta görüyor yasiyor. bide onlar cabuk adapte oluyor. biz onlarsizlikti oydu buydu perisan oluyoruz ama onlar yoruluyor yeni seyler ögreniyor. akillari dagiliyor. bide benim askerim zaten cok agir calisoyrdu bana bastan beri hep diyor ben aliskinim zorluklara merak etme felan diye. ben sesini kaydetmistim gitmeden dinliyorum sürekli ordada diyor rahatlikla yapcam diye. onlar bizden cok daha güclü. kahramanim benim....

kızlar niye herkes kötü şeylere odaklı iyi şeyler düşünmek bu kadar mı zor 351. dönem topiği yas alanı gibi... bizim sağlam durmamız gerekirken onlar sağlam duruyor nerdeyse onlar bizi teselli edicek bi karışıklık yok mu sizce de ben mi yanlış ya da çok pozitif düşünüyorum ?

Kızlar şuanda bizim caddeden aşağı konvoy indi, uzun dönem asker uğurluyorlar bu her celp döneminde olurdu ama asker yareni olduğumdan beri ayrı bir dikkatimi çekiyor, duygulandırıyor, her gidene empati kuruyor insan...

veee atdiii... yaaa varya benimkide öksürüyor ama hatay cok sicak. herkes öksürüyor diyor niye yaaaa. dedim carsiya cikinca eczaneye git ama bakalim. normalde yollayamiyoum onu doktora simdi nasil olcak bilmiyorum.

Vallah öyle uzak geliyorki dönmesi. hic hayal bile etmek zor geliyor. ama inanin sizi bulduktan sonra daha iyim. aglama nöbetlerim azaldi özellikle dünden beri. :)

Canım geçici intikal demiş komutan bugün.Yani ayın 20'sinde 3 haftalık arazide.Geliboluda askerim

Allah Allah, demek ki birçok yerde yapılıyor bu uygulama. Sanırım bizimkiler kış şartlarında oldukları için gidemediler. Allah yardımcıları olsun canım, keşke bilgim olsaydı sizlerle paylaşabilseydim, merakta kalmazsınız inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırsınız. İçinizi ferah tutun canım

Canım kastamonuda ranzaya 347ler, öksürüğünüz geçmeyecek boşuna uğraşmayın, yazmışlar dedikleri gibi de oldu. Bir dünya ilaç içtiler, askeriyenin revirine gidip, ama nafile... Yemin töreninde evci çıktığında annesi baya bi bitkisel takviye verdi de biraz işe yaradı.

Zamanla rutine bağlayacak canım, göreceksin

Buarada kızlar biz hergün şafağımızın ikoncanına bakıyorduk, bir arkadaşın fikriydi. Mesela bugün 130 mu kaldı, ikonu: :130: ilginç olmuştu, belki sizin de hoşunuza gider

sağol canım,bu desteğin çok iyi geliyor bize.Yarın kesin bilgi alıcam inşallah o zaman biraz daha rahatlamış olacağım

anaaa cok sirinmiiis... ya evet bide cigerden öksürmüyor allahtan böyle kuru kuru. sorunca gicik kacti diyor ama sürekli öksürüyor. nazli yarim benim. bakalim. iyi olsunlar yaaa sadece iyi olsunlar

Hepsinde var sanıyorum bu öksürük probleminişanlım yemin töreninden geldikten sonra 1 gün içinde denemediğimiz bitkisel takviye kalmadı ama hala öksürüyor

İkon fikri çok güzelmiş,çok beğendim

:130: :130: :130: :130: :130:

anaaa cok sirinmiiis... ya evet bide cigerden öksürmüyor allahtan böyle kuru kuru. sorunca gicik kacti diyor ama sürekli öksürüyor. nazli yarim benim. bakalim. iyi olsunlar yaaa sadece iyi olsunlar

iyi olsunlar inşallah canım, onlar da yarenler de usta birliğinde ne hikmetse geçti ne sebebini anladık, ne nasıl geçtiğini ikonlar gerçekten tatlı oluyor, 349lardan Selin55akcay arkadaşımız bulmuştu fikri (eğer yanlış hatırlamadıysam) :) bazı geceler sırf ikonu merak ettiğimizden bekleyip görüp öyle çıkıyorduk

aynen insallah. zaten onlar iyi olsa biz iyi oluruz...

ikonlar harika fikir. diyorumya her yerden safak sayiyoruz resmen

Daha napcaktin. öyle iyi geliyorki. özellikle kendi adima konusim. korkularim azaldi. biraz rahatladim

Canım tunceliyle ilgili bir şey bilmiyorken endişelenmen çok doğal ama dediğim gibi iyi bir yer. Sadece çarşısı olmuyor, gidip ziyaret edemiyorsun, ama bunlar da büyütülecek şeyler değil, hani senin de dediğin gibi, iyi olsunlar da, zaten terhis günleri üç aşağı beş yukarı belli

Aynen öyle. yok vallah görmemeye raziyim sadece iyi oldugunu blim bana yeter. ama evet tunceli korkum gecti sayende :-*

Aynen öyle. yok vallah görmemeye raziyim sadece iyi oldugunu blim bana yeter. ama evet tunceli korkum gecti sayende :-*

Hepinizin askerleri rahat eder inşallah göz açıp kapayıncaya kadar gelirler yarenlerim
Size Ziynet Sali'den Herşey Güzel Olacak (Ziynet Sali) - YouTube şarkısını armağan ediyorum ve yavaştan kaçıyorum,

Hayırlı geceler olsun, sizler de dinlenmeye çalışın, yarın yeni bir günde, bir gün azalmış şafakla askerlerinizden güzel haberler alın inşallah

ayyy cok severim bu sarkiyi dinleyip bende yaticam. iyi uykular canim benim. Sende insallah haber alirsin ve kavusmak birazdaha yaklasir hepimiz icin. cooook öpüyorum iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…