351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

su piskolojim bozulmadan askerlik bitse ve mümkünse kisalsa kendi kendime söz verdim gereksiz kiskanclik ve trip atmayacagim yeterki gecsin su günler

Kızlar bu arazi eğitimine 349lar gitmemişler.Kış dönemi ve hava şartları uygun değil diye göndermemişler.347ler ya da 345ler mi oluyo kafam durdu şu anda:26: Onlar biliyodur yani:26:
Yanlarında yeme içme olucakmış da sınırlı yani.Kamp ve eğitim orda yapılcakmış işte.Offff..Sizinkilerin bak ayın 20si filan belli.Bizimkinin hazirandaymış galiba belli de değil.:18:

bende çok özledim kocamı, her an yalnızlığım duvar gibi çarpıyor yüzüme çevremde gördüğüm çiftler! gidin gözümün önünden ya

canım takvimden sayarsanız olmaz her ay standart 30 gün sayılıyor yol izni 2 olanların şafağı 15 eylül 1 gün olanlar 16 eylül

benim iyice kafam karıştı .. neyse ben 15 eylül yazıyorum buradaki şafak ticker'ına .. gelmelerine yakın kesinleşiyormuş zaten asıl tarih

bugün neşeli geçsin kızlarrr herkes sevdiceğiyle yaşadığı ve en çok güldüğü komik olayını anlatsınnn mesela sakarlıklarınızı olabilir yada yemek yapmaya çalışıp belki iğrenç bişey olmuştur.. düşmüşsünüzdür falan hadi gülelimmmm dökülüüünn

ben başlayım biz beş altı saat yolculuktan sonra geldiğimiz otelde çok yorulup kendimi koşarak yatağa atmıştım bir tarafından attım kendimi öbür yanından yuvarlanıp aşağıya düşmüştüm nasıl becerdiğimi bende bilmiyorummm saatlerce durup durup gülmüştük

kızlar sabah bulduğum bi resmi paylaşmak istedim..
ben galiba dahada çok özledim ....

Eklentiler

• $ASKERÝM.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 33
kızlar günaydın, ben de arazi eğitimini bugn askeriyede çalışan kuzenime sorcam sizlere de haber vercem hemen

komikmiş canım ya

benim aklıma gelmedi şuan, gülmekten neredeyse ağladığımız çok olmuştur

Süper. cok sevindim. ya telefon olmassada olmaz. oldugu kadar. orda iyiolsunda. su arazi egtimi cok korkutdu. o olmasinda. Insallah diger yerdekilerde rahat olur. Insallah tüm askerlerimiz iyi olur

merhaba canım seninki jandarma olduğ için farklı bişeyler olabilir. benimkide jandarma oalcak hala eğiitm görüyorrr acemilikte

vallah art niyetli düşünmeye başladım ben. benimkide öksüroyo yaz kış öksürdüklerine göre havadan soğuktan dolayı filan değil..... acaba yemeklerine mi bişey katıyorlar:/

bilmiyorum canım durduk yere kavga ediyoruz..anlamadım..kaba konuşmaya başladı bana karşı sonrada bana konuşmalarına dikkat et diyor ben sadece telefon al falan dedim bu kadr...

cnm orda biraz tavırlarnda değişiklik oluo, ortamın etkisi ilee biraz değişiolar.. çok takılma, çok sağlıklı düşünemiolar, birazdan emin ol pişman olur diğer aradığında gönlünü almaya çalışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…