- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #3.401
canım bugün ara ara girip baktım, ne var ne yok diye. Acemi birliğinde mi olacak bu arazi eğitimi, yoksa ustalıkta mı? Eğer ustalıkta olacaksa Tuncelide 349. dönemler gitmediler hiç canım. gece gündüz nöbet tuttu bizimkiler. Arkadaşlardan da giden hatırlamıyorum ama varsa da kesin cevap verirler 349 sayfasında canım. Ne dedi askerin? kaç gün olcakmış? ve nerede?
hmmm... insallah 14 eylüldür. iki günde iki gün. ama o sitedede 16si yaziyor. of kafam karisti
canım takvimden sayarsanız olmaz her ay standart 30 gün sayılıyor yol izni 2 olanların şafağı 15 eylül 1 gün olanlar 16 eylül
ben başlayım biz beş altı saat yolculuktan sonra geldiğimiz otelde çok yorulup kendimi koşarak yatağa atmıştım bir tarafından attım kendimi öbür yanından yuvarlanıp aşağıya düşmüştümnasıl becerdiğimi bende bilmiyorummm saatlerce durup durup gülmüştük
Süper. cok sevindim. ya telefon olmassada olmaz. oldugu kadar. orda iyiolsunda. su arazi egtimi cok korkutdu. o olmasinda. Insallah diger yerdekilerde rahat olur. Insallah tüm askerlerimiz iyi olur
veee atdiii... yaaa varya benimkide öksürüyor ama hatay cok sicak. herkes öksürüyor diyor niye yaaaa. dedim carsiya cikinca eczaneye git ama bakalim. normalde yollayamiyoum onu doktora simdi nasil olcak bilmiyorum.
Vallah öyle uzak geliyorki dönmesi. hic hayal bile etmek zor geliyor. ama inanin sizi bulduktan sonra daha iyim. aglama nöbetlerim azaldi özellikle dünden beri. :)
bende çok özledim kocamı, her an yalnızlığım duvar gibi çarpıyor yüzümeçevremde gördüğüm çiftler! gidin gözümün önünden ya
yine kavga yine kavga...bizden bi halt olmazzz
hayırdır canım ne oldu
bilmiyorum canım durduk yere kavga ediyoruz..anlamadım..kaba konuşmaya başladı bana karşı sonrada bana konuşmalarına dikkat et diyorben sadece telefon al falan dedim bu kadr...
yine kavga yine kavga...bizden bi halt olmazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?