351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Durumun düzelmesine sevindim canım, işte ben de bunu kastetmiştim, sivilde kaba saba olsalar değerimizi bilmeseler, zaten neden sürdürelim ki? Onların davranışlarına akseden şey tamamen askerlik psikolojisi... Yine tekrarlıyorum şafak attıkça rahatlama olacak Bir de şu var, kadınlar olarak ilişkide biz hiç haksızlık yapmamış mıyızdır? trip atmamış mıyızdır? İnsanız, hata yapmak da bizim için, sevdiklerimizin orada her şeyden çok anlayış ve şefkate ihtiyacı var.

Evet canım, bakalım ilerleyen günlerde neler olacak...Tek isteğim en az yıpranmışlıkla, güzel bir şekilde bu günlerin bitmesi ve kavuşmak

merhaba kızlar, işlerim çok ama kaçtım geldim

12'li sayılara düştük bugün

az önce kocişim aradı, sanki gittikçe zayıflıyorum, kemeri her gün daraltıyorum dedi:26: zaten acemilikte 5 kilo vermişti, daha vermiş halini hayal bile edemiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
güzel haberler aldığimiz bi gün olsun günaydın kızlar ayy sabahları uyanır uyanmaz telefonu elime alıp ilk iş askerim aramişmi oluyor sonrada buraya bakmak artık

cnmm yemekler çok kötü dimii, bizimkinin orası da öyleymiş, her gün lahmacun ve pizza alıomuş kantinde varmış.. gelince askerleri art çok ii bakıma alcaz art, keşke manisada kalsaydı die çok düşündmm orası cidden iidii

çok geçmiş olsn cnım aynı şey bendede var:26: kan tahlilinde mi çıktı bu? benim kan değerleri normal aralıkta şçıkmıştı da. yoksa ayrı bi test mi yaptırmak gerekiyomş

çok geçmiş olsn cnım aynı şey bendede var:26: kan tahlilinde mi çıktı bu? benim kan değerleri normal aralıkta şçıkmıştı da. yoksa ayrı bi test mi yaptırmak gerekiyomş

teşekkürler tatlım, bende kansızlıkta var dönem dönem sınırda oluyor dönem dönemde düşük çıkıyor .. doktora dedim ki hem kan değerlerime baktırmak istiyorum hemde b12 'me baktırmak istiyorum dedim.. kandan bakılıyor yine ama kan değerlerinden farklı bi tabloda yazıyordu b12 .. sen benim gibi açıkça ona baktırmak istediğini söyle tatlım

evet çok kötüymüş, sorduğumda bazen tost yedim diyor bazende bisküvi falan atıştırdım diyor.. dedim daha fazla verme bişey olmaz kilo alması kolay nasılsa dedi .. alması kolayda güçsüz kalırsın yemeye çalış dedim de bilmiyorum napar. büyük ihtimalle bu haftasonu çarşı iznine çıkacakmış onlar

on ikili derken canım...hoşgeldin gelince bakım yaparız artık canım bnmkide verdi kilo...

güzel haberler aldığimiz bi gün olsun günaydın kızlar ayy sabahları uyanır uyanmaz telefonu elime alıp ilk iş askerim aramişmi oluyor sonrada buraya bakmak artık

cep teli kullanabiliyomu canım ya bizim yok

on ikili derken canım...hoşgeldin gelince bakım yaparız artık canım bnmkide verdi kilo...

157yle başladık yani "15"7 diye düşünüyorum, şimdi 129 olduk yani "12"9 olduk böyle sayıyorum şafağı ben daha güzel oluyor, gözümde sayıyı azaltıyorum 12'li diyerek

157yle başladık yani "15"7 diye düşünüyorum, şimdi 129 olduk yani "12"9 olduk böyle sayıyorum şafağı ben daha güzel oluyor, gözümde sayıyı azaltıyorum 12'li diyerek

haa tmm anladım şimdi evet böl parçala bitir

Şafak 129-:) plakalara az mı kaldı ne-:)

evet canlarrr az kaldı ha gayret birer harita almak lazımm hehehe ben plakaları bilmiyorum ama nasıl oacak nerden bakıcaz hangisindeyiz:44:

haa tmm anladım şimdi evet böl parçala bitir

evet canlarrr az kaldı ha gayret birer harita almak lazımm hehehe ben plakaları bilmiyorum ama nasıl oacak nerden bakıcaz hangisindeyiz:44:

siyah beyaz bi harita çıkartıp her plakada o şehri boyayalım internetten bakarız tatlım

cep teli kullanabiliyomu canım ya bizim yok

gecen hafta carsi iznine cikinca aldi canim ama geceleri aciyor gündüzleri pek kulanmiyor zaten bi cok kisi varmis kulanan bakalim usta birligine gecince nasil olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…