- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #3.581
Çok eğlenceli-
siyah beyaz bi harita çıkartıp her plakada o şehri boyayalıminternetten bakarız tatlım
bekle bizi plakalar
bi ay sonra 2 basamaklı sayılara geçiyoruz kızlar
ne yapayım tatlım ya iş yerinde dosyalarımla debeleniyorum sen?:97:
dimikocişimden duymuştum gitmeden önce.. rengarenk kalemler alıp boyayalım :13:
teşekkürler tatlım, bende kansızlıkta var dönem dönem sınırda oluyor dönem dönemde düşük çıkıyor .. doktora dedim ki hem kan değerlerime baktırmak istiyorum hemde b12 'me baktırmak istiyorum dedim.. kandan bakılıyor yine ama kan değerlerinden farklı bi tabloda yazıyordu b12 .. sen benim gibi açıkça ona baktırmak istediğini söyle tatlım
bencede zevkl,i oluyomuş plakalaryapalım hihi evet bekle bizi şafaaakk doğan güneş olacakkkk
anladım canımm. pekmez falan kan yapıyo herhalde her sabah yiyebilirsin.:26: bi de demir hapı falan vermedi mi?
vermedi kuzum, onlar dengeli çıktı yani en azından sınırın biraz üstüne çıktı.. B12 çok düşmüş, bundandır unutkanlığın dedi onu verdi
sınırın biraz üstü idare eder ama daha iyi olabilir:) o zaman dikkat et kendine
yemeden içmeden kesilmesin kimse kızlarrrrrrrrrr
eğer bi taraf zor durumdaysa diğeri iyi olmalı ki ona güç versin
az önce, kocası 347. dönem de askere gidip gelen bi arkadaşım facebookta duvarıma şunu yazmış "Daha önce hiç şu andaki kadar az kalmamıştı"kızlar çok umut veren bi cümle değil mi
ayy evet yaa...Kızlar düşünüyorumda bir ay bitti ve zaman geçmeye mahkum.Onu Değiştiren bizim algımız aslında.Erkeklerimizin bu güne kadar yarım kalan bir tarafı tamamlanıyor. Artık döndüklerinde daha kıymetbilir, daha olgun, daha dayanıklı erkekler olacaklar... Yaptığımız yemeğe bu ne ben bunu yemem demeyecekler belki çünkü öğreniyorlar bir kap yemek ne kadar değerli...Hayal kurarken artık 'askerlik bitince' diye bir cümle kurmak zorunda değiliz...Dönüp yeni askere gidenlere bakacağız, gülümseyeceğiz ve huzurlu bir şekilde sevdiklerimizin omzuna yatacağız.Bir deniz kenarında belki, rüzgar yüzümüze hafif hafif vururken, bu günleri hatırlayıp söyleşeceğiz sevdiklerimizle, sonra elimizde sıcacık bir el, yanağımızda sıcacık bir öpücük, yüreğimizde huzur olacak...
ayy evet yaa...Kızlar düşünüyorumda bir ay bitti ve zaman geçmeye mahkum.Onu Değiştiren bizim algımız aslında.Erkeklerimizin bu güne kadar yarım kalan bir tarafı tamamlanıyor. Artık döndüklerinde daha kıymetbilir, daha olgun, daha dayanıklı erkekler olacaklar... Yaptığımız yemeğe bu ne ben bunu yemem demeyecekler belki çünkü öğreniyorlar bir kap yemek ne kadar değerli...Hayal kurarken artık 'askerlik bitince' diye bir cümle kurmak zorunda değiliz...Dönüp yeni askere gidenlere bakacağız, gülümseyeceğiz ve huzurlu bir şekilde sevdiklerimizin omzuna yatacağız.Bir deniz kenarında belki, rüzgar yüzümüze hafif hafif vururken, bu günleri hatırlayıp söyleşeceğiz sevdiklerimizle, sonra elimizde sıcacık bir el, yanağımızda sıcacık bir öpücük, yüreğimizde huzur olacak...
gecen hafta carsi iznine cikinca aldi canim ama geceleri aciyor gündüzleri pek kulanmiyor zaten bi cok kisi varmis kulanan bakalim usta birligine gecince nasil olacak
cnmm evdeymm anneme yardım ediorum ama art kendi babamın yanında işe başlıycm karar aldm, evde boş otrmak çok zorrrr, sana da kolay gelsn cnmm
çok güzel yazmışsın yav:) inşallah dediğin gibi olur. umutla doldum
İyi olur tatlım umarım...öyle yada böyle geçecek günler mecbur çünkü
bencede ama inan ben evde boş kalmayı özledim artık ya çok yoruluyorum:44:
teşekkür ederim tatlım onsuz olmak zor ama ilişkilerimizi zaten hep zorluklarla kazanmadık mı? Bizi biz yapanda bu değil mi zaten...
betimlemeni yerim senin
ben hiç böyle düşünmemiştim ya; arkadaşımın bu cümlesi bana o kadar iyi geldi kievet daha önce hiç bu kadar yaklaşmamıştık askerliğin bitimine biz hep önümüzdeki günleri düşünüp daha var diyoruz .. oysa daha önce dediğim gibi önemli olan gitmekti .. gidinceye kadar "bi gün gidecek" sancıları çekiyorduk.. artık o bitti .. gelecekleri güne adım adım yaklaşıyoruz yarenler :128:
hangi betimlememi canımm hepsinimievet yaa bence biz bitirdiğimiz günleri sayalım olmazmı
çok güzel yazmışsın yav:) inşallah dediğin gibi olur. umutla doldum
hangi betimlememi canımm hepsinimievet yaa bence biz bitirdiğimiz günleri sayalım olmazmı
yok biz yine gelecekleri günü sayalım, şafak 2 basamağa düşünce zaten mutlu olacağız
aglattin beni yaaa:))) gelcek demi o gunler
tamam öyle yapalım
1 ay gectiyse o günler gelmeye mecbuurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?