- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #3.621
ben yine bi isyanlardayım vallahiarkadasim gecenin bi vakti eve tanımadığım adamları getirdi.bana sormadan etmeden.Başım zaten agriyodu sabaha kadar uyuyamadim ağrım daha fazla arttı şimdi iyice kötüyum.Moralim bozuk.Kavga çıkartcam diye evden erkenden ciktim.Sinirlerim tavan yaptı vallahi.erkek arkadasima söyleyemedim.Bilse Cildiririr canım çok sıkkın vallahi.Hicbirsey düzgün gitmiyo sanki .
zorlukları çok canım gerçekten:26: neyse bugün iyiyim bozmayayım moralimi
anladım cnm inş. yetiştirirsin :)
benimkide otelde kaldı cnm 1gece rahat rahat uyuyım dedi tsk ile gitti yinede sonra otele gittiler orda kaldı bi gece ertesi günde 5de teslim oldu dediğin gibi boşuna stres masraf tabi asker o0ldukları için pek bişeyde söyleyemiyoruz nasıl istiyosan öyle olsun diyorum bende :)
Dogru vallah hic birsey söylenmiyor. ben yiine arasitrdim dedigini yaptim. gerisini o bilir.
iyi yapmşsın cnm ödevin bitrme tezi falan mı son yılım demiştin de :)
ben yine bi isyanlardayım vallahiarkadasim gecenin bi vakti eve tanımadığım adamları getirdi.bana sormadan etmeden.Başım zaten agriyodu sabaha kadar uyuyamadim ağrım daha fazla arttı şimdi iyice kötüyum.Moralim bozuk.Kavga çıkartcam diye evden erkenden ciktim.Sinirlerim tavan yaptı vallahi.erkek arkadasima söyleyemedim.Bilse Cildiririr canım çok sıkkın vallahi.Hicbirsey düzgün gitmiyo sanki .
Yok canimya hazirlik tezi. hemen tezle ugrasmiyalim diye verdiler. normal sinav gibi derecelendiriliyor. notu cok önemli degil yani. sadece gecmem gerekiyor okadar.
o zaman iyimiş cnm kolay gelsin sana inş. istediğin gibi güzel geçer :)
Universitede bende yasamistim aynı sorunu canim.Ilkinde ciddi bir şekilde uyardim yeterli olmadi saniyorum, ikincisinde ciddi sekilde kavga ettim.Okul bitene kadar bir daha yssamadik böyle bir sorun.ben yine bi isyanlardayım vallahiarkadasim gecenin bi vakti eve tanımadığım adamları getirdi.bana sormadan etmeden.Başım zaten agriyodu sabaha kadar uyuyamadim ağrım daha fazla arttı şimdi iyice kötüyum.Moralim bozuk.Kavga çıkartcam diye evden erkenden ciktim.Sinirlerim tavan yaptı vallahi.erkek arkadasima söyleyemedim.Bilse Cildiririr canım çok sıkkın vallahi.Hicbirsey düzgün gitmiyo sanki .
canım ev arkadaşın genel olarak böyle midir :26: ne kadar saygısızca :44: senin okulun ne zaman bitiyordu :26:
söyleme yine de cnm ztn aklı sende iyice takılmasın şimdi huzursuz etme hiç cnm. doğru bişey yapmamış tabi arkadaşın bence konuş cnm rahatsızlığını söyle belki bidaha yaşamazsınız böyle birşeyi rahatsız olduğunu bile bile getirmez sonuçta...
herşey güzel olucak zaman öyle ya da böyle geçiyor geçicekte zorda olsa geçicek sen moalini yüksek tut kuzum kendine bu kadar yüklenirsen hasta olucaksın o zamnda sevdiğin üzülücek bunu da düşün cnm
aaa o ne ya. haber vermeden etmeden. tabiki cildirir haklida. sakin olda sende cok tutma kendini zaten her sekilde sakin olmak zorundayiz bari böyle seylerle ugrasma.
Normalde böyle değildir aslında ama ben kendi evimde misafir oldum resmen.Ne gece yerimden kalkabildim sabah uyanır uyanmaz da attım kendimi dışarı.Rahatsız olduğumu dile getircem normalde ben yumuşak başlı biriyim bu durum kullanilmaya calisiliyo bazen yani.ayıp etmiş cnm ya, hep böyle mi yapar?bnce de hiç söyleme cnm erkek arkadaşına, aklı çok kalırr şimdi snde.
Normalde böyle değildir aslında ama ben kendi evimde misafir oldum resmen.Ne gece yerimden kalkabildim sabah uyanır uyanmaz da attım kendimi dışarı.Rahatsız olduğumu dile getircem normalde ben yumuşak başlı biriyim bu durum kullanilmaya calisiliyo bazen yani.
Benim okulum seneye bitiyo ılkaycimBıktım artık bitse bi an önce..
sevgilim zaten ultra kıskanç biri böyle bişeyi soyleyemem Cildirir vallahi
senin hoşgörülü halini kullanmış resmen :26: söyleme tabi askerine .. madem o kadar kıskançsa durumaz orda çok sinir olur :26: sen mutlaka konuş ev arkadaşınla, rahatsız oluğunu açıkça söyle .. en azından bilgim olsun önceden dersin
kızlar yaz geliyor varmı tatil planı yapan?
Selam yarenler.Bugun moraller daha iyi çok şükür. Ben de nisanlim gittiginden beri yapmadığım bir şeyi yapacağım akşam üzeri.Arkadaslarimla bulusmanin vakti geldi de geciyor bile.Biraz iyi gelir diye düşünüyorum. Askerimin dilinde tüy bitti arkadaslarinla, kuzenlerinle görüş dershaneye ve eve kapatma kendini demekten.
kızlar yaz geliyor varmı tatil planı yapan?
bugün iyiyizçık tabi kuzum ya arkadaşlarınla buluş, gez .. benim kocamda sürekli bana öyle diyor. arkadaşlarımızla dışarı çık, altında araba var gez işte evde durma akşamları, sinemaya falan git arkadaşlarınla diyor bazıları ben yokken çıkma der bizimkiler de böyle desene
Sağ olsunlar ne kadar bunaldığımızın farkındalar,bu süreci daha hafif atlamamızı istiyorlarbenim de içimden gelmiyor ama
bugün gideyim artık dedim.Bir taraftan da sınav stresim var,konularım bitti test çözüyorum sadece bu süreçte eski işime geri mi
dönsem diye düşünüyorum kafam allak bullak:44:çünkü sınavdan sonra 1.5 ay bekleme süreci var boş boş,nişanlımda yok ne
yapsam bilemedim:26:
kıyamamm bebişee, yemin töreninde fln gördü mü bebek babasınıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?