- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #3.681
Ayyy evet vallahi.benim sevgilim de diyodu.Hem para biriktiririm diyodu.Yüreğime incekti uzun dönem olcak diye vallahi.ohh çok şükür kısa dönem.1aya çift hanelere düşücez ya.hihiNişanlım yedek subaylık istiyordu hem daha rahat olurum hem de para biriktiririm diyorduyana yakıla dua ediyordum kısa dönem olsun diye ki uzun dönem olma şansıda çok yüksekti.Şimdi iyi ki kısa dönem çıktı diyor,geldin mi sözüme dedim
cnm nişanlımm babasıyla çalışıoo ticaretle uğraşıolar, ben birimizden birimzn devlete grmesini çok istiorum, daha garanti olur gbii gelio, ama ben de sen gbym evde mutluyumdur, yemek yapmayıı fln çok severim, hep oyalanck bşy buluorum aslnda
Haklisin canim sen devlette calisirsan zaten evine ve kendine zaman ayırabilirsinbende sikilmam hic evde valla
Kizlar bugun is cikisi anneme ve kayinvalideme karacadan dört mevsim nevresim takimi aldimsizlerde ceyizlerinizi anneler günü öncesi kampanyalarindan yararlanin ve alın derim kendime de anne aday adayi olarak yagdanlik aldim birde kek cirpma kabi
ne güzel ya temelli dönen insanlara imreniyorum valla Türkiyede şartlar ne kadar zor olsada insanlarin sıcakligi bile yetiyor insAllah evlenince bende dönerim :) ezan sesi ve simit yemeyi öyle cok özledim ki
cnmm ya ii dedin biz de bakalımm, ii yapmışşsn inş seneye bu zamanlar bebek beklio olursunn :) ben de özellikle renkli kalpli fln mutfak malzemesi almaya bayılıorumm :)
Ayyy insallah kuzum seneye bu zamanlar calismalara baslariz
Ayyy insallah kuzum seneye bu zamanlar calismalara baslariz
kizlarcok mutsuzum... Sevdigim aradi sesi cok kötüydü. Cok merak ediyorum seni dedi. Agliyormusun dedi. Dedim aglamiyorum. Dedi yalan öyleme. Dedim tamam az agliyorum. Sonra dedi seni cok özledim. uyumadan sesini duymak istedim. o an kotpum ama aglamadim. dedi cok bunaldima rtik burda bi gecmiyor. dedim bir haftaya cikcaksin askim az kaldi dedim. moral vermeye calistim. ama morali cok bozuktu
cnmm ruh halleri hep değişioo, benim nişanlımda öylee, üzülmee sen de elinden geldiği kadar moral veriosun.. görevleri belli oldu muu belki ondan sonra yoğunlaşır biraz toparlar
benimki jandarma hala acemi birliginde. 8 gün sonra gecicek tunceliye. e orasida zaten muamma. akli karisik iste. ben onu nasil sakinlesitrcem nasil rahtlaticam . akli bende kaliyor bide. dersler ödev sinavlarim aglamam herseyi merak ediyor.
Of hakkaten ya bugün kimse yok:26:bugn topic çok sessizz
kizlarcok mutsuzum... Sevdigim aradi sesi cok kötüydü. Cok merak ediyorum seni dedi. Agliyormusun dedi. Dedim aglamiyorum. Dedi yalan öyleme. Dedim tamam az agliyorum. Sonra dedi seni cok özledim. uyumadan sesini duymak istedim. o an kotpum ama aglamadim. dedi cok bunaldima rtik burda bi gecmiyor. dedim bir haftaya cikcaksin askim az kaldi dedim. moral vermeye calistim. ama morali cok bozuktu
İnşallah canımm bize de veririsn güzel haberlerinii, askerlerimz gelince dee bu topic devam eder, gene konuşuruzzz :)
Ay İlkay alemsin vallahi
Bizde seneye bu zamanlar hem benim mezuniyetimi hemde nişan tarihimizi ayarlıyo olucazAyhhh çok heyecanlı
Bide bugün mutluyum nedense..Çünkü sevdiğimin sesi günler sonra güzel geldi bugün.Santralde ya iş vermişler buna.Bi işle uğraşmayı çok sever benimkiBoş durmaktansa ne olursa olsun çalışmayı sever.Şimdi bi uğraşı varya.Zaman geçip gidiyo diyo.Bide sen telefonu böyle hep heyecanla açıyosun ya beni çok mutlu ediyosun dedi Yerim onu ben
benimki jandarma hala acemi birliginde. 8 gün sonra gecicek tunceliye. e orasida zaten muamma. akli karisik iste. ben onu nasil sakinlesitrcem nasil rahtlaticam . akli bende kaliyor bide. dersler ödev sinavlarim aglamam herseyi merak ediyor.
cnmm usta birliğinde görev aldığındaa emin ol morali düzelck ve sana şunu söleym doğu die korkma, kötü düşünme.. benim nişanlım batı da edirne de yapıo çok rezalet sürgün yeri.. her gün kavga gürültü olan bir yerde.. sen de hep olumlu düşün, herkes aslında doğu daha rahatttr der.. bizimki de öyle aklı hep burda, ben de iimsn naptın die.. usta birliği daha rahat olcak inş
Canımmmm:26: Yapma böyle koyverme kendini.Lütfen.Bak senin destek olman lazım.Ben de konuştum şimdi sevgilimle.O da diyo bana aklımda hayalimde hep sen varsın sürekli bi köşeye geçiyorum gözlerim dooluyo diyoDayanamam ona ben ama hiç ağlamadım telefonda çok şükür.Yapma böyle...Moral verici konuş:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?