- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #3.661
kızlar iş konusunda benm de kafam karışık, bi süre evlenince evde oturup eve fln mı alışssam diorum, ondan sonra başlarım diorm gerçi evde çok sıkar mı bilemiorumm
kurabiyede koyabilirsin canım, sıkıntı olacağını sanmıyorum. gömlek yerine tişört koyabilirsin.. gömlek şimdi kıvrışır .. yıkamasına sıkıntı .. tişört daha rahat ettirir. benim tavsiyem fazla eşya göndermemen .. orada ne kadar çok eşyan varsa o kadar dert olur onları.. normal yaşantıları yok çünkü.. yıkaması, saklaması, koruması hep sorun :26:
ben avusturyada yasiyorum canım :) okumak icinmi yoksa ordamı yaşiyorsun?
senin hoşgörülü halini kullanmış resmen :26: söyleme tabi askerine .. madem o kadar kıskançsa duramaz orda çok sinir olur :26: sen mutlaka konuş ev arkadaşınla, rahatsız oluğunu açıkça söyle .. en azından bilgim olsun önceden dersin
ne güzel ya temelli dönen insanlara imreniyorum valla Türkiyede şartlar ne kadar zor olsada insanlarin sıcakligi bile yetiyor insAllah evlenince bende dönerim :) ezan sesi ve simit yemeyi öyle cok özledim kibizimki biraz farkli. burda dogdum büyüdüm. ama babam emekli oldu bi kaza sonucu. döndük. ama üniversiteyi burda okumak daha iyi olcak diye düsündü babam. tekrar burda okuyorum yani. öyle iste.
kızlar iş konusunda benm de kafam karışık, bi süre evlenince evde oturup eve fln mı alışssam diorum, ondan sonra başlarım diorm gerçi evde çok sıkar mı bilemiorumm
ne güzel ya temelli dönen insanlara imreniyorum valla Türkiyede şartlar ne kadar zor olsada insanlarin sıcakligi bile yetiyor insAllah evlenince bende dönerim :) ezan sesi ve simit yemeyi öyle cok özledim ki
ayy kızlar burdan şimdi asker konvoyu geçiyor askerler gidiyor yeni dahaaa bakın onlar yeni gidiyor biz bir ayı bitirdik hoopp
Bir de onlar uzun dönem
aynen yaa ben uzun dönem olsam herhalde ççoook daha fena olurdu
ayy kızlar burdan şimdi asker konvoyu geçiyor askerler gidiyor yeni dahaaa bakın onlar yeni gidiyor biz bir ayı bitirdik hoopp
aynen cnm kolay geçmedi ama geçti 1ayımız 120den sonrası daha da kolay geçicek sonra 100e geri sayım yaparız sonra 2haneleriler derken hooop burdalar :)
2 hanelere düştükten sonraaaa plakalar için herkes haritasını ve boya kalemlerini hazır bulundursun
2 hanelere düştükten sonraaaa plakalar için herkes haritasını ve boya kalemlerini hazır bulundursun
Ben kocaman bir harita almayı düşünüyorum,duvara asacağım
evet evet her akşam bi saat belirleyip birlikte boyayalım hatta çook güzel olucak :)
bende kocaman istiyorum ama nasıl çıkartacağız.. siyah beyaz kocaman harita bulamayız dimi :26: tasarımcı bu işi halleder bence, dimi şeymaaaa
evet çocuklar boyama saati, herkes güzel güzel boyasın bakiim deriz boyarız
canım internetten bulup ozalitçilere çıkarttırabiliriz sanıyorum istediğimiz boyutta.Evet şeyma daha iyi bilir bu durumu
evet kocaman çıkartıp yatağımızın başucuna duvara yapıştıracağımbüyültülmüş düğün fotoğrafımız gibi
maddi olarak ihtiyacınız olacak mı canım çalışmana? evde olmak sıkabilir de, yada benim gibi eve bağımlı biriysen sıkılmazsınkişiliğinle alakalı birazda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?