- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #3.761
canım okulun bitince çift hanelere düşeceksiniz bak ne güzel :) hem sonra gelmeleri yaklaşınca 353ler gelecek, onlarla dertleşirsiniz. Siz de sağ olun canım. gün gün sayıyoruz, günler gözümüzde büyüyor işte, sivile geçince de saymaya devam etme alışkanlığımız sürmez inşallahahahaha düşünemiyorum
öyle gerçekten hiç böyle düşünmemiştim bu biraz daha iyi gelicek bana böyle düşünücem :) gelsinler artık bizde sizin gibi onları sabırsızlıkla bekliyoruz gelsinlerde alalım biletlerimizi :)
aynen bende kendimi kötü hissedince onların topiğine giriyorum 160 kalmış şükür az kaldı diyolar sonra şükrediyorum halime Allah'tan 5ay yoksa dayanamazdım gibime geliyor benimde
Aynen bend onalrin topigine bakiyorum. onlarada yazik. allahim okadar zor okudu kizlar hem calisti hem okudu. iki iki senelik okudu. ikincisini aciktan. bazen gece 2 de gelip sabah 7de gidiyordu ise. kar kis demeden. ama simdi bakinca diyorum iyiki okumus o 460 gün say say bitmezdi
kizlarr mektup yazmaya baslasak mi artik :)) yoksa az daha beklesek mi?
Kızlar dağıldım ya
İlkay'la dimam'ın konuşmaları dağıttı beni yıktı resmenİçim parçalandı
Başkaları gidip geldiğinde bu süreç nasılda hızlı geçmiş gibi geliyodu..Ah dağıldım iyice
İlerde kızım olursa askerliğini yapmış birisini bulsun getirsin karşıma öyle dicem:26:
evet canım, gerçekten çok zor... ne diyim inşallah kısalır...haha ay evet düsünsene halaa sayiyormusuz... varya 460 günü sayanlar var kizlar. yine bunada sükür
öyle gerçekten hiç böyle düşünmemiştim bu biraz daha iyi gelicek bana böyle düşünücem :) gelsinler artık bizde sizin gibi onları sabırsızlıkla bekliyoruz gelsinlerde alalım biletlerimizi :)
inşallah canım :)
Kızlar dağıldım ya
Başkaları gidip geldiğinde bu süreç nasılda hızlı geçmiş gibi geliyodu..Ah dağıldım iyice
İlerde kızım olursa askerliğini yapmış birisini bulsun getirsin karşıma öyle dicem:26:
Aynen bend onalrin topigine bakiyorum. onlarada yazik. allahim okadar zor okudu kizlar hem calisti hem okudu. iki iki senelik okudu. ikincisini aciktan. bazen gece 2 de gelip sabah 7de gidiyordu ise. kar kis demeden. ama simdi bakinca diyorum iyiki okumus o 460 gün say say bitmezdi
aynen cnm iyi ki okumuşlar düşünmek bile istemiyorum 460 gün beklediğimi orda olduğunu 5ay bile fazla inş. düşer de daha erken gelirler ayın 12sini bekliyorum bende bi umut işte belki gelir sevndirici açıklama
Kızlar dağıldım ya
benim sevdigim dedi ben sana söylicem simdi yollama. ama dedgim gibi benimki halaaa acemi birliginde...
aynen cnm iyi ki okumuşlar düşünmek bile istemiyorum 460 gün beklediğimi orda olduğunu 5ay bile fazla inş. düşer de daha erken gelirler ayın 12sini bekliyorum bende bi umut işte belki gelir sevndirici açıklama
insallah canim insallah
benim annem aynı senin yapcağın gibi yaptı cnm askerlik yapmadan vermem dedi vermedi de :)
bende aynı durumdayım evlilere çok daha zormuş burda onu da gördüm başka bişey bizim anlamamız zor gibi geliyor elimizden geldiği kadar destek olabiliyoruz sadece...
bizde geçiricez artık hedef 2haneliler :)
Ben daha acemi birligindeyken 5 tane gönderdim ;-) ve sansimiza hiçbirisi okunmadi.Tugayin içinde ptt vardi askerim kendisi aldi oradan.Gunluk tutuyorum ben 12 nisandan beri oraya yazdıklarımın aynisi baska bir kağıda yazıp gönderdim. Yemin töreninden geldigindede 18 adet mektup verdim elinekizlarr mektup yazmaya baslasak mi artik :)) yoksa az daha beklesek mi?
Kocam acemi birligindeyken demisti ki "burada artik herkes kizim olsun diye dua ediyor, damat ceksin bunca sikintiyi".. ne dersek diyelim cocuklarimizinda hayatlarinda benzer seyler yasanabilir önüne gecemeyiz.. ben annemin kaderini yasiyorum, annemde anneannemin.. her ikiside evlendikleri yil kocalarina hasret kalmislar, hayat iste
Ben acemi birligine de iki kez mektup yolladim canim.tek benim sevdigime mektup gelmis oyle boyle etkilenmemis millet cok sasirmis.cok mutlu oldu.ben mektubun cok onemli oldugunu anladim bu sayede :)
Allah dermanı olmayan dert vermesin cnm zor tabi ki ama napalım dediğin gibi kaderimiz neyse o yaşayacağız çok şükür kavuşcağımızı biliyoruz gelicekler... bugün ne güzel moralin iyiydi harita boyayacağız dedik renkli kalemlerde alacağız hedefimiz çift haneliler :) hadi gül biraz iyi şeyler düşünelim
Bugün moralim iyiydi, taki az once sabah kullandigim ütünün fisini cekmemis oldugumu anlayana kadarhersey yalnizligimi carpiyor sanki yüzüme. Bak diyor yalnizsin, fisi cekmeni uyaracak bile kimsen yok.. cesmeyi kapattiracak, evden cikarken telefonunu cantana koyacak kocan yok ve sen hayati tokezliyorsun.. hergun biseyleri yanlis yapiyor yada unutuyorsun. Beceremedin kizim sen bu yalnizligi
Bugün moralim iyiydi, taki az once sabah kullandigim ütünün fisini cekmemis oldugumu anlayana kadarhersey yalnizligimi carpiyor sanki yüzüme. Bak diyor yalnizsin, fisi cekmeni uyaracak bile kimsen yok.. cesmeyi kapattiracak, evden cikarken telefonunu cantana koyacak kocan yok ve sen hayati tokezliyorsun.. hergun biseyleri yanlis yapiyor yada unutuyorsun. Beceremedin kizim sen bu yalnizligi
alismicaz canim aliscaz demicem sana. onlarisz yasamaya alismamaliyiz. sadece gecici cözüler üretcez. okadar. ben sürekli onun söyleyecegi seyleri düsünüyorum. sesini duyar gibi oluyoru. onun uyarlari hatda uyumadan söyledikleri düsünüyorum. böyle yapcaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?