351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

canım benim bende aynıyım bugün gördüm rüyamda sarıldık hasret giderdim kalkınca kötü oluyor ama biraz olsun özlemim gideriliyo sanki..hem iyi hem kötü işte ama sabır tatlım..ilk kuralımız nolur karamsarlığa kapılmayalım

söyleme canım ateş düştüğü yeri yakar die boşuna dememişler kuzenim 1.5sene yaptı ama bana çok çabuk geçmişti sevgili vardı şimdi nişanlılar onu şu an anladım neler çekti kimbilir...kızmayalım onlara bizde öyleydik gerçi bn kimsenin moralini bozmamıştım ama tam anlamıyla anlayamıyor insan..:44:

kızmamak istiyorum aslında onlara .. çünkü kocam gitmeden önce "o gidince günlerim nasıl geçer" diye tahminler yapardım .. ben bile o tahminlerimin şuan yaşadığım acının yanında ne kadar devede kulak kalacağını anlayamamışım .. ben kendi hayatımla, kendi acımla ilgili kendimi anlayamamışken "yaşamadan" .. diğerlerinin anlayamaması çok doğal:26:

annem de bana öyle demişti ama dinledim mi...ne kavgalar ettim. gönül ferman dinlemiyor maalesef...

sağol canım. ne yazık ki böyle insanlar var. oysa ki paylaştıklarımız çok doğal şeylerdi. kapalı çevrede büyüyen bazı insanlar bunları ayıp görüyor. bir şey değil, evlendiklerinde sorun yaşıyorlar sonra. ya da herkesin ahlaki yaklaşımı farklı olabilir ama gidip kimseye böyle böyle yap diyemeyiz. bir insan en başta saygıyı öğrenmeli işte. zaten ağlamaktan bi hal olmuştum bir de böyle gereksiz sorunlarla karşılaştım.

anneni çok takdir ettim. benim eşim iş sebebiyle askere gidemedi. uzman yardımcısıyken askere gitmesine izin vermediler. uzman olup olmayacağı belli değil derken evlendik. evlendikten hemen sonra uzman oldu. biz de çocuk olmadan hemen gitsin gelsin dedik. çok şükür rabbime geçti.

sizlerle tanıştığıma da memnun oldum. sizinle konuşmak da insanı rahatlatıyor.

amin amin. öyle bir gün gelecek ki şafak çok hızlı atmaya başlayacak. ben günlük tutuyordum. durmadan gece oluyor yazıyorum, zamanın bu kadar hızlı geçmesine şaşırıyordum. sizde de öyle olacak. burada başka başka konular konuşacaksınız. alışverişler, saç değişiklikleri, iş yerindeki olaylar derken fark edeceksiniz ki zaman tıkır tıkır işliyor ve her şey normal devam ediyor.

zamanla etkisini gösterir ilkay. insan yalnızken hastalanınca hastalığından ziyade yalnızlığına ağlıyor. sende unutkanlık var ben de bir ara çok saftım. öyle garip şeyler yaptım ki bazen diyorum herhalde kocasıyla birlikte bu kızın aklı da gitti diyorlardır. kendine çok yüklenme. sevdiğin şeyleri yap. benim bi dizim vardı neredeyse 8 sezonu peş peşe izledim bu 5 ayda. o zamanlar mutlu oluyordum. beynimi uyuşturdum biraz ama ne yapalım.

daha rahat aramaya başlar yakında. hatta günde 4-5 kere arar bir saatten bile fazla konuştuğunuz olur. ikiniz de rahatlarsınız.

onların komutan karşısındaki durumlarına ben çok gülüyorum ya. bazen telefonla konuşurken eşimi çağırıyorlar o da "emredin komutanım" diye bağırıyor. öyle gülesim geliyor ki. üzülüyorum da bir yandan. dağ gibi adam ne hallere düştü. ne yapalım öyle böyle geçti işte.

dediğin gibi bi kaç tanıdık gitti askere. aa o askere mi gitmiş dedim. ruhum bile duymadı.. ama başa gelince öyle olmuyomuş

annem de bana öyle demişti ama dinledim mi...ne kavgalar ettim. gönül ferman dinlemiyor maalesef...

Kesinlikle öyle bana da dediler ama nişanlıyken zor olur diye aslında her türlü zor yürekte sevgi varsa ben adamı her türlü özleyeceğimki...nişanlı yada sevgili fark etmez ama evlilik fark eder aynı ev aynı yatak..hepsi zor işte ama napalımki

hepinize günaaydin canlarim benimmmm.... Insallah bu günümz dünden daha güzel gecer. bu cuma günü hepimizin askerleri hatda tüüüm askerlere allah yardimci olsun allah onlari bize bagislasin....

hepinize günaaydin canlarim benimmmm.... Insallah bu günümz dünden daha güzel gecer. bu cuma günü hepimizin askerleri hatda tüüüm askerlere allah yardimci olsun allah onlari bize bagislasin....

günaydın canımm yatağınıza kahvaltı istermiydiniz saat öğlen ne günaydını kız

bana da nişanlımn teyzesi fln hep dedi, çok zor olcak diee.. ama tabi evliler için daha zor, inş hepimiz kolay atlatcaz bugünleri

Günaydın ve merhabalar arkadaşlar;

Bende 351. dönemde nişanlımı Hatay Serinyol ' a jandarma olarak gönderdim burada sizi görünce hemen kayıt olmak istedim. Paylaşalım diye.

Nişanlım hatay serinyol ardından Adana İl jandarma komutanlığına geçecek. Var mı hatay serinyoldan yaren olan

Merhaba kizlar
Ben 349.donem yareniyim sizleri okadar iyi anliyorum ki yazdiklarinizi tebessumle okuyorum inanin ki cunku "herkes zamanla alısırsin diyor ben sensizlige alismicam diye telefonda cok agladim,mesela bana sevdigim disari cik diye tuttururdu cikinca sesi duserdi,ne ruyalar gorduk (bi arkadasimiz ruyasinda sevdigini goruyor komutan sarilmak yasak diyor falan) :-D sonra o halden anlamayan insanlar olur musun oldururmusun yok boyle sinir bozucu bir sey ya hala birisi bi laf soylese gerilip agzinin ortasina patlatasim geliyor sonra sokakta el ele dolasan sevgililer en sinir bozucu seylerden biri... Mesela 3gun ust uste o telefon 7de caldiysa sanarsin ki hep o saatte arayacak ama o telefon 7de calmazsa dunya yikilir hemn bisimi oldu acaba falan diye dusunmeler aradiginda ulasamaz diye metroya binmedim ben ki ankesorlu telefondan nefret ettimmmm (benim icin bi ara gunumun ozeti soyleydi sevdigim arayana kadar ve sevdigim aradiktan sonra) sadece onla konusurken nefes alabiliyordum cunku. Amasyada acemilik yapti 10gunluk askerken yanina gittim 5saat giderken agladim 5saat donerken. " kizlar bunlari baskasina anlatsam ne cok abarttin derler ama sizler beni anliyorsunuz. Bu donemde abuk sabuk tartismalar yapacaksiniz, anlamsiz sekilde tripler atacak, onsuzluktan nefes alamayacaksiniz ama kendinizide kaybetmeyeceksiniz cunku sizden baska onu anlayan yok ailesine anlatamayacak size anlatacak en buyuk destek sizsiniz bu yuzden kendinize sevdiginiz icin iyi bakmalisiniz. Her telefonu gulerek acin mumkun oldugunca cok moral vermeye calisin pozitif olun usta birliginde isler rayina oturunca daha rahat edeceksiniz ama sabretmekten yorulmayin. Kizlar ozur diliyorum cenem dustu topicigini gasp ettim kendinize iyi bakin ;-)

Var canim ben... ordanda tunceliye gecicek... seninki usta birligi nerde olcak

ne güzel anlatmışsın canım, hepimiz resmen aynı şeyi yaşıyoruz birbirimizin kopyası sizin bitiyor ve gün gelecek bizimde bitecek sonra büyük bi huzurla hayatımıza devam edeceğiz

bu gün derslerde bi tuhaflik var simdiki tüüüm derslerim bos. saat ücte ilk dersim. ama biraz erken gidebilirim. okulda ders calisirm.

Aferin çalış bakim büyükkk insaaannn ol allah yardımcın olsuun kuzummm
balla kesiyorum

ilkay, 10 Mayıs'ın kutlu olsun canım
10 mayıs ne günü ki:44:

ne gasp etmesi est.sizlerin tecrübeleri bize yol gösteriyor bu söylediklerinizi yaşadık ve devam ediyoruz yaşamaya...Allahım bütün yaşayanların sabrını bol kılsın sizede tebrikler yakında kavuşacaksınızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…