351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

gerçekten var mı böyle insanlar çok yazık ya dediğin gibi erkeklerin bişey yaptığı yok ne yapıyorsa kadın kadına yapıyor çekemiyor resmen... hiç takılma cnm insan kendini acısı varken üzüntülüyken gösteriyor böyle işte
iyi dileklerin için saol cnm :) biz burdayız sizlere de ihtiyacımız var bugünlerde siznde dertlerinize ortak olmak isteriz :)

annemde beklemiş sanırım o yüzden vermedi :) evli beklemek daha zor kızım en azndan evinize birbirinize daha fazla alışmadan gitsin gelsin sonra hiç ayrılmayın dedi iyi ki de öyle demiş diyorum şu an... vermiş olsa ben çoooktan evlenirdim o zamn ki aklımla :)

Aynen öyle. ben tüm 5 ayi bu sekilde aglarsam herhalde geldiginde beni bulamaz. ama onsuzluga alismaya ugrasmicam. onu zaten yapamyiorum. cok imrenimyourm size. bitiyor cok sükür. darisi bzimde basimiza. allah tüm askerlerimzi korusun kollasin. sag saglim dönsünler insallah

Biliyorum daha güçlü olmam lazim.. Şu unutkanligim olmasa belki hayat daha kolay olurdu benim icin:26: tesekkur ederim kizlar kendinizi birakip bana uzulmeyim sakin:26:
Bu gece burada gundemi cok mesgul ettigimin farkindayim.. Özür dilerim kizlar..

canim olurmu öyle sey. gün gelir sen kötü olrusun gün gelir ben gün gelir bir baskasi. eger seni biraz olsun teselli edebildiysek ne mutlu bize. oda gecer sen vitamini al güzelce. bide balik ye oda iyi gelir. bak 129 günümüz var. hep beraber gecircez. üzülünce paylas icine atarsan daha dayanilmaz olur. kafani kurcalayan seyleri paylaski diger seyleri unutma

ne özürü ilkaycım biz bu zamnlarda destek olmayacağız da ne zamn olacağız takılma cnm buna
cnm eğer iyi hissediceksen kendini bişey yaprken yaz buraya hatırlatın bana kızlar diye hatırlatalım ya da ver bana telefonunu ben hatırlatıyım sana yeter ki bırakma kendini hasta olucaksın sonra sende sevdiğinde daha fazla üzülücek hadi burda seni ailen bir şekilde iyi eder de sevdiğinin hali nolur onu da düşün cnm aklı sende kalmasın hatırlatma konusunda ciddiyim tatlım iyi gelicekse böyle çözelim bu sorunu

harika fikir bennurcugum. gercekten bu tür seyler yapabiliriz

Tesekkur ederim canim, bu hafta ilac etkisini gostermeye baslarsa daha iyi olurum:26: biraz da kendim kendimi zorlayacagim dikkatli olmakli ilgili.. hala daha beceremezsem senden yardim isterim kuzum.. teşekkürler hersey icin.. iyi geceler hepimize. .

Son düzenleyen: Moderatör:
Bide bugün mutluyum nedense..Çünkü sevdiğimin sesi günler sonra güzel geldi bugün.Santralde ya iş vermişler buna.Bi işle uğraşmayı çok sever benimki Boş durmaktansa ne olursa olsun çalışmayı sever.Şimdi bi uğraşı varya.Zaman geçip gidiyo diyo.Bide sen telefonu böyle hep heyecanla açıyosun ya beni çok mutlu ediyosun dedi Yerim onu ben[/B][/QUOTE]

Bende evimde yada tatilde olurum canım benim hepimizin güzel planları gerçek olsuuunn

,yok bebeğim merak etme koca adamlar ın karakteri 1 ayda değişmez öyle...İşte psikoloji kendi varken sana bişe olmaz şimdi kendi yok bütün dünya sana sarkıntılık yapmak için yada kaçırmak için bekliyor zannediyo bizimkide öle oldu yalnız değilsin

Çift hanelere geçtiğimizde türkiye haritasını boyayalımmm ama nerden bulcaz (((
Bulan olursa bizede haber verin kızlar

hep beraber boyayacağız cnm renkli kalemlerimizi haritalarımız alıp bekliyeceğiz o günleri :) nette bulup çıktı alırız olmadı grafiker arkadaşımız var şeyma o bize hazırlar :)

KIZLAR ben size güzel bişe hazırlıycam iki kutucuk koyacağım oraya sevdiğinizin adını ve kendi adınızı yazacaksınız tasarım çalışmalarına başladım maillerinizi verirsiniz mailden size yollarım büyük boy çıktı alan yerlerden çıktı alırsınız boyarsınız harita kısmını siyahbeyaz diğer kısımları renkli yaparım isteyen istediği boyda bastırır onu çok güzel hatıra olur küçük boy bastırıp sevdiğinize de gönderebilirsiniz hatta

Canim gecmis olsun. yillar önce bendede oldu. evet onlar anlamiyor tam ne oldugunu. erak etmeleri normal. Dikkat et kendine o strestende oluyor cogu zaman.

canım çok geçmiş olsun...dikkat et kendineeee

ilkaycım sana da geçmiş olsun çok öle yok aklımı kaybediyorum falan...hepimizin aklı fikri yerinde zor zamanlardayız sadece kızarım böle laflar konuşmaaa

günaydın bebişşşlerrr.Ne güzel bugünde yüreğimizde özleyecek bi sevdiğimiz ve özlendiğimiz bir yürek var

ben istiyorum senin tasarımından iyiyim artık, gece 2 ye kadar ağladım ama sabah kocamın telefonuyla çok mutlu oldum hep akşam 7 buçuk gibi arardı yarım saat konuşurduk ama bu sabah araması beni çok mutlu etti onu kapattıktan sonra da kardeşi aradı "abim sana mektup göndermiş, işyerini vermiş adres olarak haberin olsun, bana artık akşam bi yemek ısmarlarsın" dedi mutluluğum göklere çıktı, sürprizini yerim ben kocamın hiçte söylemedi telefonda .. ben evde olmuyorum diye kendi bürosuna gönderdi demekki.. işyeri adresimi de bilmiyor çünkü mesai bitimini iple çekiyorum

çok sevindim canımmm benim üzülme sakın bakın ufak ufak mutlu olacağımız şeyler var ne kadar özlesek de...Onları sevmek özlemek bile güzelll tabi tasarımı paylaşırım isteyenlere dağıtırımmm hadi yine iyisinizzz

günaydın 351. kd nin güzel yarenleri kızlar allahın izniyle son günlerimizi yaşıyoruz onlardan ayrı kavuşmamıza sayılı gün var bizde sizler gibi çok zor dönemler yaşadık hepimiz zaman zaman illahlah ettik ama yılmadık bu dönemin başrolü siz bekleyenler olucaksınız ne olursa olsun hep güçlü olmak zorundasınız onlara destek moral veren tek şey biz olucaz sesleri kötü gelsede ters konuşsalarda emin olun bunun bizle hiç alakası yok çok tuhaf mantığa sığmayan şeylerle uğraşacaklar orda bizim burdan orayı anlamamız pek mümkün olmuyor herzaman içlerini rahatlatmak için elinizden geleni yapın siz burda birbirinize destek olucaksınız sevincinizi üzüntünüzü paylaşacaksınız ama bilirsinizki erkekler bizler gibi değil onlar içlerinde yaşarlar herşeyi... sabır bu süre zarfında kullanmanız gereken en önemli kelime... olumlu düşüncelere odaklanmaya çalışın kendinizle ilgilenin yapmak istediğiniz değişiklikler varsa onları yapın. imkanını olanlar zaman zaman ziyarete mutlaka gitsin onlara çok iyi geliyor evet vedalar biraz insanın canını yakıyor ama şuan imkanlarımız bunla kısıtlı unutmayın kendi içinizi karartmanız onlarada yansıycaktır bu yüzden polyanlacılık oynıycaksınız bu sürede bu arada iyi yanlarından biride karşılıklı olarak kiymetler çok daha iyi anlaşılıyor sevginizin pekiştiğini onun size nekadar düşkün olduğunu görüceksiniz sakın tartışma ortamında yanlış düşünmeyin ordaki psikolojiyle bunun zaman zaman olması mümkün... kısacası kızlar büyük bir olgunluk örneği vermeniz gerekiyor bu süre boyunca nihayetinde sizde bizler gibi mutlu sona ulaşacaksınız

bide dersten kaçan çocuk haylazlığında "komutan gönüllü var mı, bize kantinden su alıp gelecek dedi, ben gönüllü oldum senin sesini duymak için, konuşuruz sonra suları alıp giderim diye düşündüm" dedi

ne güzel canım biz öğlene kadar hiç konuşamıyoruz dün iki defa aradı çok müsaitti ama bnm toplantılarım vardı kapattım mecburen

ne güzel canım biz öğlene kadar hiç konuşamıyoruz dün iki defa aradı çok müsaitti ama bnm toplantılarım vardı kapattım mecburen

biz gündüzleri aramamasına karar vermiştik, o usta birliğine geçtiğinde.. çünkü çağrılı telefon onun olduğu yere biraz uzak oda zorlanacaktı bende işyerinde her zaman müsait olamıyorum diye akşam saatlerinde araması daha iyi olacak diye düşündük, sizde öyle deneyin tatlım bazen böyle sabah arayıp şaşırtıyor beni

Günaydın kızlar. Rüyamda askerime kavusuyordum, terhis gunuymus nasıl sımsıkı sariliyorum rüyamda bile hissettim, bitti artık tüm engeller kalkti diye sevinçten hem agliyorum hem bagiriyorum.Gece ağlarken uyuyakalmisim onun etkisiyle gördüm herhalde.Uyaninca daha kötü oldum,ruyaymis diye ağlamaya başladım bu defa :-(

kıyamam :26: zor geçiyor günlerimiz hepimizin .. bazen birimiz az daha iyi hissediyor kendini, bazen diğeri .. birbirimize moral olmaya çalışıyoruz .. ve bugün yine anlamadım ki bizi bizden başka kimse anlamıyor .. hatta onların teselli sözcükleri daha da yaralıyor rüyan gerçek olacak tatlım, günler birer birer azalıyor hem yakında yanına gideceksin, basacaksın gaza 3 saatte yanındasın

Çok acı versede bu geçen günler, inşallah bitecek ama bugün canım bir başka acıyor sanki :-( dün arkadaşlarım diyor ki 'oo ne çabuk geçti zaman, 129 kalmış bile gözünü aç kapat bitmiş' size geçer dedim çünkü başkalarınınki de bana geçiyordu. Bizi biz anliyoruz gerçekten, ben artik cevremdekilere bu konuyla ilgili bir şey söylemiyorum çünkü bazen anliyorum ki onlara abarti geliyor.

Askerimin çarşı izni araziden sonraymis yani haziranda :'( o zamana kadar çok zor geçecek.

canım o akşam arayamıyor bilmiyorum:44: bu arada silahlı eğitimdeler yoğunlar sanırım. bazen arayabiliyo ama çoğu zaman yok akşam telefon bende sabah sesi ile uyanınca çok güzel geçiyo günüm..

tatlım yerinde ziyaret etsen, oda iyi geliyor manisadayken eşimin yanına gitmiştim ya .. sende al pastanı sarmanı, araziye çıkmadan önce git yanına bence.. yakın nasılsa.. keşke bizimde aramız 3 saat olsa :26:
yok ben diğerlerinin hatta kocası seneye askere gidecek olanların bile anlamadığını farkettim .. onlarda haklı .. yaşanmadan bilinmiyor ama "askere gitti, savaşa gitmedi ya" gibi teselli çabalarını anlamlandıramadım bugün bişey söylememe gerek yok dedim .. kocası seneye gitmeyecek olsa "öyle değil işte olay" diye anlatmaya çalışırdım ama.. "malesef, keşke olmasa, ama gittiğinde beni anlayacaksın" diyebildim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…