- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #3.781
çok iyi yapmış valla annenasker yolu beklerken insan garip bir psikolojide oluyor. buraya geliyor, acısını, özlemini paylaşıyor. dertleşiyor. yeri geliyor özel günlerimizi, hormonal değişikliklerimizi bile anlatıyoruz. ama bazen insanlar o kadar düşüncesiz oluyor ki, çıkıp "özel günlerinden, eşinin yanına gideceğin zamandan bahsetme, bu yazılanlar yüzünden topiğe girmeyi bile canım istemiyor." diye bir sürü anlamsız mesaj gönderiyor. kendi garip ahlaki tutumlarını sana da dikte etmeye çalışıyor.
kadının kadına yaptığı anlayışsızlığı erkekler yapmıyor diyorum bazen. inşallah sizler hep birbirinize destek olursunuz. aynı duyguları paylaşan insanlarla birlikte sanalda da olsa dertleşmek insanı rahatlatıyor. gönlünüz hep huzur dolsun inşallah.
özlem duygusuyla yaşamaya alışılıyor mecbur. yoksa her gün ağlamaktan gözlerimiz kör olurdu herhalde. ilk gittiğinde nefes bile alamıyordum. kriz anından çıkıp normal hayatımıza dönüyoruz zamanla. kavuşacağımız gün yakınlaşıyor, ara ara ziyaretlere gidiyoruz. bir şekilde geçiyor işte... dönüşleri olsun, sağlıklı olsunlar yeter ki...
alismicaz canim aliscaz demicem sana. onlarisz yasamaya alismamaliyiz. sadece gecici cözüler üretcez. okadar. ben sürekli onun söyleyecegi seyleri düsünüyorum. sesini duyar gibi oluyoru. onun uyarlari hatda uyumadan söyledikleri düsünüyorum. böyle yapcaz.
yapma böyle cnm ya eziyet etme kendineartık kendimi unuttum sana üzülüyorum evliyken yollamak ne kadar da zormuş sen böyle devam edersen hasta olucaksın cnm sonra kim destek olucak askerine hiç bunu düşündn mü onun sana ihtiyacı var kuzummm bırakma kendini dalgınsın boşluktasın bu da çok normal alışması da çok zor ama uğraşma da ztn alışmaya gelicek tekrar beraber olucaksınız yine yanında olucak ama bu sefer onun sana ihtiyacı var bu zamana kadar o sana destek olmuş sıra sende güçlü ol cnm çünkü senden başka kimse ona iyi gelmez
Biliyorum daha güçlü olmam lazim.. Şu unutkanligim olmasa belki hayat daha kolay olurdu benim icin:26: tesekkur ederim kizlar kendinizi birakip bana uzulmeyim sakin:26:
Bu gece burada gundemi cok mesgul ettigimin farkindayim.. Özür dilerim kizlar..
Biliyorum daha güçlü olmam lazim.. Şu unutkanligim olmasa belki hayat daha kolay olurdu benim icin:26: tesekkur ederim kizlar kendinizi birakip bana uzulmeyim sakin:26:
Bu gece burada gundemi cok mesgul ettigimin farkindayim.. Özür dilerim kizlar..
ne özürü ilkaycım biz bu zamnlarda destek olmayacağız da ne zamn olacağız takılma cnm buna
cnm eğer iyi hissediceksen kendini bişey yaprken yaz buraya hatırlatın bana kızlar diye hatırlatalım ya da ver bana telefonunu ben hatırlatıyım sana yeter ki bırakma kendini hasta olucaksın sonra sende sevdiğinde daha fazla üzülücek hadi burda seni ailen bir şekilde iyi eder de sevdiğinin hali nolur onu da düşün cnm aklı sende kalmasın hatırlatma konusunda ciddiyim tatlım iyi gelicekse böyle çözelim bu sorunu
ne özürü ilkaycım biz bu zamnlarda destek olmayacağız da ne zamn olacağız takılma cnm buna
cnm eğer iyi hissediceksen kendini bişey yaprken yaz buraya hatırlatın bana kızlar diye hatırlatalım ya da ver bana telefonunu ben hatırlatıyım sana yeter ki bırakma kendini hasta olucaksın sonra sende sevdiğinde daha fazla üzülücek hadi burda seni ailen bir şekilde iyi eder de sevdiğinin hali nolur onu da düşün cnm aklı sende kalmasın hatırlatma konusunda ciddiyim tatlım iyi gelicekse böyle çözelim bu sorunu
Kızlar biz de tartıştık yaben bir şey demedim ama çok şaşırttı beni
Askere gittiğinden beri sürekli arkadaşlarınla görüş,kapatma kendini kursla eve diyor ben de 1 ay sonra arkadaşlarımla görüşmek için çıktım akşam üzeri,yoldayken aradı.Nerdesin dedi,dışarı çıktım arkadaşlarımla görüşeceğim dedim,hepsinide tanıyor.Benim haberim yokken ne işin var dışarda dedisen söylüyordun görüş diye,akşama kadar da aramadın haber veremedim sana dün planlanmış bir şey değildi,sana ulaşıp haber verebileceğim telefonda yok dedim.Hiç hoşuma gitmedi,ne gerek vardı,ne giydin,makyaj yaptın mı en fazla 1.5 saat dur gibi şeyler söyledi.Normalde çok kıskançtır ama bana güvendiği için aramızda hiç sorun olmadı böyle konular.
Tam 1.5 saat sonrada aradıeve gelmiştim zaten ama bozuldum,sanki güvenmiyor gibi:44:neyse tatlıya bağladık da,adamın huyu mu değişmeye başladı diye düşünmeden edemedim :26:
Çift hanelere geçtiğimizde türkiye haritasını boyayalımmm ama nerden bulcaz (((
Bulan olursa bizede haber verin kızlar
hep beraber boyayacağız cnm renkli kalemlerimizi haritalarımız alıp bekliyeceğiz o günleri :) nette bulup çıktı alırız olmadı grafiker arkadaşımız var şeyma o bize hazırlar :)
Canim gecmis olsun. yillar önce bendede oldu. evet onlar anlamiyor tam ne oldugunu. erak etmeleri normal. Dikkat et kendine o strestende oluyor cogu zaman.
KIZLAR ben size güzel bişe hazırlıycam iki kutucuk koyacağım oraya sevdiğinizin adını ve kendi adınızı yazacaksınız tasarım çalışmalarına başladım maillerinizi verirsiniz mailden size yollarım büyük boy çıktı alan yerlerden çıktı alırsınız boyarsınız harita kısmını siyahbeyaz diğer kısımları renkli yaparımisteyen istediği boyda bastırır onu çok güzel hatıra olur küçük boy bastırıp sevdiğinize de gönderebilirsiniz hatta
canım çok geçmiş olsun...dikkat et kendineeee
ilkaycım sana da geçmiş olsun çok öle yok aklımı kaybediyorum falan...hepimizin aklı fikri yerinde zor zamanlardayız sadece kızarım böle laflar konuşmaaa
ben istiyorum senin tasarımındaniyiyim artık, gece 2 ye kadar ağladım ama sabah kocamın telefonuyla çok mutlu oldum hep akşam 7 buçuk gibi arardı yarım saat konuşurduk ama bu sabah araması beni çok mutlu etti onu kapattıktan sonra da kardeşi aradı "abim sana mektup göndermiş, işyerini vermiş adres olarak haberin olsun, bana artık akşam bi yemek ısmarlarsın" dedi mutluluğum göklere çıktı, sürprizini yerim ben kocamın hiçte söylemedi telefonda .. ben evde olmuyorum diye kendi bürosuna gönderdi demekki.. işyeri adresimi de bilmiyor çünkü mesai bitimini iple çekiyorum
bide dersten kaçan çocuk haylazlığında "komutan gönüllü var mı, bize kantinden su alıp gelecek dedi, ben gönüllü oldum senin sesini duymak için, konuşuruz sonra suları alıp giderim diye düşündüm" dedi
ne güzel canım biz öğlene kadar hiç konuşamıyoruzdün iki defa aradı çok müsaitti ama bnm toplantılarım vardı kapattım mecburen
Günaydın kızlar. Rüyamda askerime kavusuyordum, terhis gunuymus nasıl sımsıkı sariliyorum rüyamda bile hissettim, bitti artık tüm engeller kalkti diye sevinçten hem agliyorum hem bagiriyorum.Gece ağlarken uyuyakalmisim onun etkisiyle gördüm herhalde.Uyaninca daha kötü oldum,ruyaymis diye ağlamaya başladım bu defa :-(
kıyamam :26: zor geçiyor günlerimiz hepimizin .. bazen birimiz az daha iyi hissediyor kendini, bazen diğeri .. birbirimize moral olmaya çalışıyoruz .. ve bugün yine anlamadım ki bizi bizden başka kimse anlamıyor .. hatta onların teselli sözcükleri daha da yaralıyorrüyan gerçek olacak tatlım, günler birer birer azalıyor hem yakında yanına gideceksin, basacaksın gaza 3 saatte yanındasın
biz gündüzleri aramamasına karar vermiştik, o usta birliğine geçtiğinde.. çünkü çağrılı telefon onun olduğu yere biraz uzak oda zorlanacaktı bende işyerinde her zaman müsait olamıyorum diye akşam saatlerinde araması daha iyi olacak diye düşündük, sizde öyle deneyin tatlımbazen böyle sabah arayıp şaşırtıyor beni
Çok acı versede bu geçen günler, inşallah bitecek ama bugün canım bir başka acıyor sanki :-( dün arkadaşlarım diyor ki 'oo ne çabuk geçti zaman, 129 kalmış bile gözünü aç kapat bitmiş' size geçer dedim çünkü başkalarınınki de bana geçiyordu. Bizi biz anliyoruz gerçekten, ben artik cevremdekilere bu konuyla ilgili bir şey söylemiyorum çünkü bazen anliyorum ki onlara abarti geliyor.
Askerimin çarşı izni araziden sonraymis yani haziranda :'( o zamana kadar çok zor geçecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?