351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Canım bir deneyeyim bakayım olcak mı.Büyük kaçabilir boyutu ama:26:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süpermis buuuuuyazi rengi bile degisiyooor

ilkaycigim coook tesekkür ederim

Son düzenleme:

cok tesekkurler canimmmm...evet oyle bi paket hazirlayim diyorum bende bakalim:SS::S bu arada apartmanin onunde kina gecesi varrrrr yaaaa insallah bizimde olurrrr boyle bi heyecannn:)))))))))) <3

Kizlar askerligin kisalmasiyla ilgili bi gelisme var mi yaa meclise sunulmus diye duydum ama dogru mudur ki pazar gunu anneler gunu ya bi aciklama falan yaparlar mi acaba

cok tesekkurler canimmmm...evet oyle bi paket hazirlayim diyorum bende bakalim:SS::S bu arada apartmanin onunde kina gecesi varrrrr yaaaa insallah bizimde olurrrr boyle bi heyecannn:)))))))))) <3

evet bencede... hem ihtiyaclarini gidermis olursun hemde senden birsey olur yaninda

insallah. kina gecelerini coook severim. kina yamayida. onun kokusunuda. hep S harfi seklinde yakiyorum ben

askima 11-1 nobeti vermisler yaaa disarda bde zaten hastaaaaaa((((((((((((((((( en son 2 gun once kar yagiyoduuuu ordaaa

ya allahim ya bu nasil bi is.... bi tarafta yaniyorlar. diger tarafta sonuyorlar. askerlerimize güc ver allahim... üzme kendini. iyi olur insallah. öksürükte ne hikmetse hepsinde var bi anlamadim

ya allahim ya bu nasil bi is.... bi tarafta yaniyorlar. diger tarafta sonuyorlar. askerlerimize güc ver allahim... üzme kendini. iyi olur insallah. öksürükte ne hikmetse hepsinde var bi anlamadim

saol canim (( drmadan oksuruyo cocuk gttginden beri..dun revre cikti ilac vermisler hala gelmedi ilaclarida ustune ustluk bide simdi bonet yazmislar( yemekleride asker yapiyomus yiyemiyor 3 gundur(( bilmiyorum nolcak halleri....oooof of

Kıbrıs topigine gittim bi geldim nolmuş buralara, anammm bu ne kalabalık. Ama genel olarak keyifler yerinde gibi. usta birliği acemilikten iyi gelmiş kimisine. Benimk Kıbrısa düştü ya. 2 günde bir ya a 3 günde bir arıyor. 2dk ancak konuşabiliyoruz. onu arayabileceğim numarayı öğrenemedim henüz. bizimki sıkıntı kızlar..:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…