351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

cnmm dün akşam ilkay bir link paylaşmış, oraya grdiğin zaman oluo orda yönlendirio seni, önceki sayfalardan bulabilirsn
bakıcam cnm teşekkür ederim inş. bulurum :)
sagol canim. evet bi an dibe vurdum. simdi daha iyim. allahin iziniyle hersey yola gircek

çok kötü şeyler olmuş orda şimdi okudum bende haberi hepsinin Allah yardımcısı olsun dün akşam suriye dedik bugün olanlara bak inş. korkuğum başıma gelmez :İ(

"Gerekli güvenlik önlemleri itibarıyla Valimiz şu anda olay yerine intikal etti. Ben gerekli talimatları Jandarma Genel Komutanımıza ve Emniyet Genel Müdürümüze intikal ettirdim. Civardan da oraya doğabilecek paniği önlemek için her türlü kuvvet sevkiyatı yapılıyor."

iyice panik oldum daha beteri olmaz inş.

felaket tellalı gibi oldum ama bngölde de askeri araç devrilmiş 11 yaralı varmış

Son düzenleme:
Ayyy kızlar bi ton şey yazmışsiniz hiçbirini okuyamadim bugün çok meşgulum yaa..Amaaaaa sonra aklıma geldi kiiii

Şeymaaaaaa tasarımcılar günün kutlu olsuuuunnn

Off kizlar askerimle konustuk biraz önce. Bu güne kadar bulunduğu ortamla ilgili pek olumsuz bir şey soylemiyordu ben uzulmeyeyim diye.Bu akşam tüm detaylariyla anlatti,komutanlari, uzun dönemleri, yapilan mantiksizlari, ,yemeklerin berbat durumunu anlatti.Oksurmekten konusamiyor bile revire cikmak icin cok onemli bir şey olmasi gerekiyor hatta acile cikacaksan ölmen gerekiyor dedi :-( aglamamak icin zor tuttum kendimi telefonda ama su an deli gibi agliyorum.Nasil geçer bu 4 ay, her an hasta olacak, ona bir zarar gelecek korkusuyla.Allahim onun ayağını taşa degdirmesin.Cok korkuyorum, acemilikteyken en rahat zamanimizmis bizim.Keske acemilik daha uzun surseydi dedi :'( cok çaresiz hissediyorum kendimi, elimden hicbir şey gelmiyorum.Allahim sabir...

arkeolog07
ceylin2013
incicicegi35
bennur23
elinin_koru
nilnil88
yade
uzayım
bu arkadaşları henüz bilgileri gelmediği için haritaya ekleyemedim:44:

tatlım ben 347. dönemim arada sizin topiği ziyarete geliyorum adımı görünce yazayım dedim

bu arada hepimizi Allah kavuştursun kızlar

Canim ya malesef gercek bu:26: bu yukarda yazdiklarini esim hep anlatiyor.. sesi biraz kötü olsada 'bu surec boyle gececek kabullendim. Uzun donemlerin yaptirdiklarini yapmasam elime ne gececek ki yapiyorum geciyorum. Askeriye iste nasil olabilir ki. Artik mantik aramiyorum hic biseyde.yap denilen herseyi yapiyorum ve onu orda birakiyorum..hatirlasam neden boyle oldu desem ne olacak ki' diyor:26:

Çok üzüldüm ilkaycim,tam bir sürgün yerinde.Sabikasi olmayan uzun dönem yok diyor,buraya yazamayacagim bir sürü şey anlatti onlarla ilgili.Sadece uzun dönemler değil ki problemli olan, komutanlar öyle sürgün yiyip gelmisler. Cevresindekilere yaptiklarini anlatti, resmen ego tatmini vicdansizlik başka bir şey değil. Nisanlim bir sorun yasamamis daha ama öyle bir ortamda yasamayacak anlamina gelmiyor bu.Bana yapilirsa tepki veririm, dayanamam dedi.Sakin yapma ceza alirsin sabret dedim ona ama cekilecek gibi değil. Abimde rütbeli, bir an icimden onu da sorguladim acaba yapiyormudur o'da böyle şeyler diye :-( şu süreci sorunsuz atlatirlar umarim.Dengem değişti bir anda :'(

( benim askimda carsamba gunu araziye cikyor allahim hasta zaten... 3gundur yemeklerdende yiyemiyor(( bide simdi kars gibi bir yerde araziye cikacaklar cadirda kalcaklar ( orda oldugumuz surece beni unut diyo ooof of

( benim askimda carsamba gunu araziye cikyor allahim hasta zaten... 3gundur yemeklerdende yiyemiyor(( bide simdi kars gibi bir yerde araziye cikacaklar cadirda kalcaklar ( orda oldugumuz surece beni unut diyo ooof of

canim ya... merak etme iyi olcak. ben arastirdim gercekten zor bi durumda olmicak. dua et bol bol üzme kendini nolur. ayrica o simdi onu ne bekledigni bilmiyor ya o yüzden öyle konusuyor. dur bakalim belki bi ihtimal bi sekilde ulasabilir sana. olmadii hep beraber du edicez. cabucak gecicek

( amin cnmmmm insallh allah yrdimclri olsun

( ayy Allah korusun cnmmm( cok uzuldummm..konusbldnmi cnm?? uzme kendini uinsallh bizlerin dualryla sagsalim donuckler yanimiza((

cok sükür bu gün carsiya cikti telefon almis... üc kere konustuk kisa kisa gerci ama iyi oldugunu bilyiorum hic degilse.. carsidayken aradim o duymamisti bile. askeriyeye dönünce duymus ama.

cok sükür bu gün carsiya cikti telefon almis... üc kere konustuk kisa kisa gerci ama iyi oldugunu bilyiorum hic degilse.. carsidayken aradim o duymamisti bile. askeriyeye dönünce duymus ama.

cok sevndim cnm sesini duyblmssin en azindan iyi olsunlarda aklimiz hep onlrda...cok gecms olsun cnm sizede.... carsi izni baslamis sanirim szde cnm

cok sevndim cnm sesini duyblmssin en azindan iyi olsunlarda aklimiz hep onlrda...cok gecms olsun cnm sizede.... carsi izni baslamis sanirim szde cnm

benims evgilim jandarma hala acemi birliginde ondan dolayi bir hafta daha sonra tunceliye gecicek. ama tuncelde carsi izni olmicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…